V každým případě, kdyby někdo chtěl zfilmovat můj den, tak mu můžu dát podrobnější rozbor

Zákon schválnosti se opet projevil.....
Jo a to sem ti ještě neřek.. Já když jel domů tak jsem málem usnul...Pavo.B. píše:Ja zase kdyz jsem valil domu, tak proti jela kolona s nakladaky a dostal jsem primej zasah do skla, presne uprostred je krater jak krava. Den na hov..
Naraziz jak tady kolega?Leňulka píše:Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinou
No, možná by jsi to ani nezaregistroval. Při dvoustovce musí být tak velká odstředivá síla že by si jel jako s plným kolemMarťas píše:Naraziz jak tady kolega?Leňulka píše:Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinounebo se ti taky stalo ze ti nejaka sympaticka osoba taky vypustila kolo..
No ja si taky rejpnu.. Vecer kdyz sem tam jel cestou do Českých Budějovic, jel jsem slalou rychlostí 200Km/h a nejvic 205Km/h na rekord to nebylo...
A ted jsem rad ze jsem celej.. Kdyz si predstavim bouchnuti kola ve 200 Km/h.. Nevim co bych s tim delal..
![]()
![]()
ja nechtela rypat...jen ten nadpis zni desive...a pak toto...tak nevim...sem mela asi par horsich dnu...ale nevyvysuju se a nestezuju si...kazdy mame sve problemy a spatne dny...takze congrats ze si to vsechno tak fajne zvladnul ve finaleMarťas píše:Naraziz jak tady kolega?Leňulka píše:Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinounebo se ti taky stalo ze ti nejaka sympaticka osoba taky vypustila kolo..
No ja si taky rejpnu.. Vecer kdyz sem tam jel cestou do Českých Budějovic, jel jsem slalou rychlostí 200Km/h a nejvic 205Km/h na rekord to nebylo...
A ted jsem rad ze jsem celej.. Kdyz si predstavim bouchnuti kola ve 200 Km/h.. Nevim co bych s tim delal..
![]()
![]()