Chci 1.6, MT,executive
Musim mit kombik a nechci turbo a za ty prachy co je auris, nesezenu nic, mozna v holobytu koncern a nebo korejce a to nechci.
Otazka je jak moc budu sklamany. Mam auto z 94 a ted jeste berlingo. Snad by auris mel byt posunem v pred a to dost i s vyse vypsanyma chybama.
Byl jsem si auto projet, jenze z kratke jizdy tolik clovek nepozna ty nedostatky.
Beneold:
Odkladaci misto..na to jeste mrknu
Nemam rady kryty motoru, cim vic videt tim lip
Radio..to pro me neni nejak dulezite, jelikoz vsechny auta co mam ted rvou jako krava a zadny pozitek z audia tam neni. Staci kdyz to hraje tak ze to slysim trochu
Perzonalizace auta? V mych dosavadnich autech zadna neni
Ty podbehy bych musel zkusit, ale kdyz jsem s aurisem jel, tak kaminky nebyly a toto by me asi stvalo.
Vetsina veci neni prioritnich, ale chapu ze pro tebe to treba dulezite je.
Auris je nizsi stredni trida a tak k tomu i pristupuju. Je jasne ze chyby budou. Kdyz jsem jel ted v passatu 2017 2.0 TSI, tak to bylo samozrejme o necem jinem, celkove zpracovani, pohodli, vykon, ale zase temer 2x drazsi.
Ja treba vubec neresim zadni sedadla, zda je tam mista malo nebo moc. Deti nemam, v zadu nikoho velice nevozim a jestli deti nekdy budou tak nez vyrostou auris uz asi nebude.
Prioritni je pro me, pohodlny podvozek, nemusi byt ani nejak akcni nebo sportovni, na to mam jcelicu, ne moc hluku v aute, 6 rychlosti, bezpecnost a jak jsem psal atmo a kombik.