Osvětlení interiéru Avensis T25 - vychytávky dodělávky
Re: Osvětlení interiéru Avensis T25 - vychytávky dodělávky
to : spider
chtelo by to a taky pridat tapatalk ... ovsem to je jine tema
chtelo by to a taky pridat tapatalk ... ovsem to je jine tema
ex. AV T25 2004 2.0 benzin liftb
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
ex. Celica T23 VVTi-L
ex. AV T25 2003 1.8 benzin liftb stříbrná
ex. Celica 6 gen. 1994 2.0 129 kW coupe modrá
ex. Paseo 2 gen. 1996 1.5 coupe červe
ex. Corolla E11 1997 1.3 liftb žlutá
ex. Corolla E9 1987 1.3 hatchb červe
Wau, tak už jsem si začal myslet, že vidím blbě.... 

tak přidávám nějaké bídné fotky jak mi to svítí v interiéru.
- Přílohy
-
- IMG_20170309_192308.jpg
- (44.61 KiB) Staženo 1530 x
1
- Přílohy
-
- IMG_20170309_192335.jpg
- (33.98 KiB) Staženo 1527 x
Jinak co se týká připojení led osvětlení prostoru pro nohy.
Zatím je to vymyslené tak, že se připojím na spínané - u dveří a někde v palubce se připýchnu na stálé + Možná od rádia, to ještě nevím.
Navíc to bude svítit vždy tam kde se otevřou dveře a ne všude. Taky jsem si všiml, že osvětlení co je ve dveřích svítí nezávisle na nastavení poloze spínače ON/OFF/DOOR.
Osvětlení druhé řady sedadel má svůj vlastní okruh, takže při zapojení všech čtyř na osvět. int. DOOR v předu, by nesvítilo při otevření zadních dveří.
kuva teď si nejsem jistý, jestli se rožne světlo ve předu při otevření dveří v druhé řadě....
Zatím je to vymyslené tak, že se připojím na spínané - u dveří a někde v palubce se připýchnu na stálé + Možná od rádia, to ještě nevím.
Navíc to bude svítit vždy tam kde se otevřou dveře a ne všude. Taky jsem si všiml, že osvětlení co je ve dveřích svítí nezávisle na nastavení poloze spínače ON/OFF/DOOR.
Osvětlení druhé řady sedadel má svůj vlastní okruh, takže při zapojení všech čtyř na osvět. int. DOOR v předu, by nesvítilo při otevření zadních dveří.
kuva teď si nejsem jistý, jestli se rožne světlo ve předu při otevření dveří v druhé řadě....

dneska pouze informativně,
dodělány další části osvětlení z halogen na LED
osvětlení ve clononách a ve schránce před spolujezdcem a taky mi už svítí i popelník
, to byl porod
osvětlení nohou snad tento víkend...
dodělány další části osvětlení z halogen na LED
osvětlení ve clononách a ve schránce před spolujezdcem a taky mi už svítí i popelník

osvětlení nohou snad tento víkend...
jelikož byly teď na pořadu dne jiné záležitosti, osvětlení nohou se odložilo až na minulý víkend a je úspěšně hotovo.
Použil jsem 12V samolepící led pásky. Napojení na elektriku, bylo na konec velmi jednoduché a to tak, že jsem se napojil na kostku, která napájí osvětlení ve dveřích barva vodičů je červená a díla s červeným proužkem. To vše pomocí čokolády. Led pásek u spolujezdce jsem nalepil na plast co je sním za krytovaná palubovka pod schránkou. U řidiče jsem to nalepil na plastík co je pod volantem a opět zapojil do kostky stejně jako u spolujezdce. Plast jsem žádně odmastil toulenovým čističek. Tak snad to vydrží
Osvětlení svítí, když otevřu dveře a po jejich zavření se ihned zhasne. Toto zapojení neumožňuje samostatné ovládání osvětlení a nesvítí při jízdě.
Použil jsem 12V samolepící led pásky. Napojení na elektriku, bylo na konec velmi jednoduché a to tak, že jsem se napojil na kostku, která napájí osvětlení ve dveřích barva vodičů je červená a díla s červeným proužkem. To vše pomocí čokolády. Led pásek u spolujezdce jsem nalepil na plast co je sním za krytovaná palubovka pod schránkou. U řidiče jsem to nalepil na plastík co je pod volantem a opět zapojil do kostky stejně jako u spolujezdce. Plast jsem žádně odmastil toulenovým čističek. Tak snad to vydrží

Osvětlení svítí, když otevřu dveře a po jejich zavření se ihned zhasne. Toto zapojení neumožňuje samostatné ovládání osvětlení a nesvítí při jízdě.
- Přílohy
-
- IMG_20170403_180352.jpg
- (66.44 KiB) Staženo 1430 x
-
- IMG_20170403_180228.jpg
- (58.31 KiB) Staženo 1430 x
další na ukázku
- Přílohy
-
- IMG_20170403_180155.jpg
- (85.32 KiB) Staženo 1430 x
-
- IMG_20170403_180349.jpg
- (57.67 KiB) Staženo 1430 x
-
- IMG_20170331_202122.jpg
- ty vodiče vlevo na hoře jsou ty co napájí světlo ve dveřích
- (34.31 KiB) Staženo 1430 x
Teď je v plánu 12V zásuvka do schránky nad rádiem. Bude využívám především pro napájení mobilu a FM/Bluetoot transmiteru nebo jak se ta blbost jmenuje. Napájení bych chtěl vzít ze stávajícího zapalovače.
jak bude hotovo tak zase dám nějaký fotečky a koment co a jak...

Pořád nějak nechápu k čemu je to osvětlení na nohy dobrý.
Inspirace k 2x 5V napájení do schránky nad rádiem http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 47#p324147
Ale ten měnič 12/5V dost rušil rádio, takže jsem před něj dával ještě filr http://www.ebay.com/itm/RTF-LC-FILTER/131557375492
Inspirace k 2x 5V napájení do schránky nad rádiem http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 47#p324147
Ale ten měnič 12/5V dost rušil rádio, takže jsem před něj dával ještě filr http://www.ebay.com/itm/RTF-LC-FILTER/131557375492
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 22:44, celkem upraveno 1 x.
Mohl by sem prosím někdo hodit rozměry použitých žárovek + patice?
Jen na základ... osvětlení kabiny, dveří a kufru.
Díky moc!
Jen na základ... osvětlení kabiny, dveří a kufru.
Díky moc!