Avensis 2 l, D-4D, natankoval jsem naftu do prázdné
Avensis 2 l, D-4D, natankoval jsem naftu do prázdné
Po natankování do prázdné nádrže jsem jel asi 30 km a výkon se snížil při sešlapnutí plynu se motor začal dusit a nechtěl táhnout. Po několikatém sešlápnutí plynu se motor znovu dostal do otáček a jel jsem dalších cca 100 km . Po sjetí z kopce bez plynu se zařazeným rychlostním stupněm a následným přidáním plynu do kopce, mototr opět ztratil výkon a zhasnul. Mám podezření na špatné palivo. Auto mám ještě doma, ale předběžně mi bylo řečeno, že budou špatné vstřiky aj. komponenty palivového systému. V případě, že budete vědět o náhradních dílech do výše uvedeného motoru, dejte vědět. Díky Emil
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jéje toho může být, pal.filtr, čerpadlo, vstřiky, nebo ucpaný vzduch,....atd......bych zajel do servisu a nechla to prověřit,...doma na to nepříjdeš,.... 

Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
U stříkačky benzínu jiné značky jsem něco takového četl,že to může být problém u vyjetí nádrže do sucha.....Jenda píše:Ja jsem slysel o nutnosti odvzdusnit cerpadlo v pripade, ze dojedu nadrz uplne do sucha.. Nikdy jsem to neresil, je to mozny nebo je to kec?

Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono obecně motorum se stříakčkama nedělá dobře když se nechaj vyjet do sucha(tim myslim že motor chcípne nedostatkem paliva)Jolly píše:U stříkačky benzínu jiné značky jsem něco takového četl,že to může být problém u vyjetí nádrže do sucha.....

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Tak to je šokujícígarfielld píše:ono obecně motorum se stříakčkama nedělá dobře když se nechaj vyjet do sucha(tim myslim že motor chcípne nedostatkem paliva)Jolly píše:U stříkačky benzínu jiné značky jsem něco takového četl,že to může být problém u vyjetí nádrže do sucha.....

Toyota Corolla 1,4 97´ liftback
tuning originál TTE
tuning originál TTE
Já jsem měl něco podobného u Corolly, byl to ale benzíňák. Auto se dusilo, kouřilo a poskakovalo. Čistili celou nádrž, měnili palivovej filtr, svíčky atd. Pak se přišlo na to, že to je nějaká membrána, která byla přilípnutá u nějakýho palivového kohoutu (nevím přesně jak se to už jmenovalo, ale v servisu by měli vědět). Profoukla se a finito. Od té doby to bylo ok. Nevím jak to je u dieselu, ale možná je to nějaká podobná hovadina...