Deaktivace pípání při klíči v zapalování
Deaktivace pípání při klíči v zapalování
Ahoj,
chtěl bych Vás všechny poprosit, zda někdo nevíte, jak deaktivovat pípání vozu při klíči v zapalování a otevřených dveří.
Vadí mi i pípání pásu (téma na deaktivaci pásu jsem tady našel), ale to má své opodstatnění, bohužel pípání klíče jsem stále nepochopil.
Díky moc za pomoc
chtěl bych Vás všechny poprosit, zda někdo nevíte, jak deaktivovat pípání vozu při klíči v zapalování a otevřených dveří.
Vadí mi i pípání pásu (téma na deaktivaci pásu jsem tady našel), ale to má své opodstatnění, bohužel pípání klíče jsem stále nepochopil.
Díky moc za pomoc
Re: Deaktivace pípání při klíči v zapalování
pipanie pasov aj kluca bolo riesene viac krat.
pasy - na odo komplet nabeh km, pretocit kluc do polohy on (tam kde je normalne nastartovane ale nestartuj), nasledne stlacit a drzat tlacitlo pri odo metri a po cca 10 sekundach drzania zasunut pas. Zobrazi na displayi bee - on, tukanim prepnes na bee - off
kluc - musis rozobrat dekel pod volantom a odpojit jediny dvojkablovy konektor, ktory vedie ku spinacke. Je tam iba jeden taky
howk
pasy - na odo komplet nabeh km, pretocit kluc do polohy on (tam kde je normalne nastartovane ale nestartuj), nasledne stlacit a drzat tlacitlo pri odo metri a po cca 10 sekundach drzania zasunut pas. Zobrazi na displayi bee - on, tukanim prepnes na bee - off
kluc - musis rozobrat dekel pod volantom a odpojit jediny dvojkablovy konektor, ktory vedie ku spinacke. Je tam iba jeden taky
howk
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
Díky za info.lukas8738 píše:pipanie pasov aj kluca bolo riesene viac krat.
howk
Nemáš někde fotku toho káblíku?
Jsem laik a nerad bych to posral

U nového Yarise s klíčem to funguje, už nepípá při otevřených dveří, u bezklíčivého Versa 2005 jsem si s tím neporadil.
aktuální:
Yaris 1,33 (2016)
historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Yaris 1,33 (2016)
historie:
Corolla Verso 1,8 (2004-2019)
Corolla
Toyota Avensis 2006 2.2 D-CAT 130KW
Dočkal se i můj pípák, je to nezvyk, ale příjemný, jenom doufam že se mi už víckrát nestane že zapomenu klíčky v autě 

2005 - TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW
Kluci díky za super radu...už taky nepípám, bylo to otravné....akorát odpojovat to večer v garáži při mizerném světle s baterkou v puse a skoro vleže, musel být na mě pohled

Toyota Avensis, 2007, 2l ,D4D, 93 Kw....dlouhá šedá myška 

www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
tohle mi nikdy nevadilo, je to takovy americky 

RAV4 HSD FWD
To teda je ozaj "americke" az na to ,ze im to robi dong-dong a nie pi-pi.
A chvala bohu,ze to nerobi cink-cink ako šalina.
Ale vazne. Este vcera ma napadlo, ze je to dobra vec.
Dnes rano mi vypadol mobil z vrecka pod sedadlo a asi tak 20 km kym som dosiel do prace, som podvedome myslel na to ako ho tam nezabudnut.
A ked uz som ho teda nezabudol, tak pri vytahovani kluca to zapipalo a tak ma napadlo v tej suvislosti,ze to je asi dobra vec a ma to byt tak ako to je.
Takze nech si pipa a rovnako tak aj pasy.
Aspon nezabudnem....
Ono asi v Toyote vedeli,ze raz ju budem vlastnit.
Dnes rano mi vypadol mobil z vrecka pod sedadlo a asi tak 20 km kym som dosiel do prace, som podvedome myslel na to ako ho tam nezabudnut.
A ked uz som ho teda nezabudol, tak pri vytahovani kluca to zapipalo a tak ma napadlo v tej suvislosti,ze to je asi dobra vec a ma to byt tak ako to je.
Aspon nezabudnem....

Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
- priusek plusek
- Navigátor
Souhlasím, je to tam (Techstream), sekce Personalize....Keksisce píše:Předpokládám, že se pomocí diagnostiky (Techstreamu) podaří tuhle věc udělat.

farnell píše:To teda je ozaj "americke" az na to ,ze im to robi dong-dong a nie pi-pi.
Aspon nezabudnem....
No já to odpojil a jsem happy. V létě si otevřu dveře s puštěným radiem a vše je ok a nic nepípá

A co ak zabudnem ,ze mam auto? To su mi potom nanič aj tie kluce.
Mna len tak neohneš.
Mna len tak neohneš.
farnell píše:A co ak zabudnem ,ze mam auto? To su mi potom nanič aj tie kluce.
Mna len tak neohneš.
Naposledy upravil(a) awe_cz dne úte 06.12.2016, 13:37, celkem upraveno 5 x.
Avensis T25, 2.2 DCAT, wagon, 2007 

Toto je lepsie a nauc sa vkladat videa....