Myfune> jo neni to klasika světlá a hlavně ne bílá... podlaha mohla bejt světlejší... ale nějak se mi ty dlaždice líbily, nevim proč... jmenujou se "Tokio" prostě mě zaujaly divnou strukturou, barvou a nakonec názvem... maj i určitou strukturu... nejsou hladký. Ale jsou tmavší... bál sem se aby to nebylo moooc tmavý ta koupelna... ale po výměně lamp za LED 12w -ufo místo 60w původní tak to šajní fest dost... + ten žlutej strop tomu dodal šajn... tmavá neni, jen neni klasická... světla je tam až moc... celej byt je v tý žlutý barvě... nebude existovat jediná bílá stěna... zatim je bílá jen na hajzlu a nepřestříkaná předsíň... jinak celkově sem si tu žlutou zamiloval... je fakt brutálně pozitivní... taková veselá a hlavně se mění díky světlu, má 2x pigmentu než je normal... takže reaguje na světlo... během dne mění svojí barvu- odstín a večer, když se zapne osvětlení tak je to měňavka... + hra stínů díky osvětlení, fakt se mi ta barva kurevsky líbí... doteď sem byl zvyklej na orange + tmavě modrou... kombinaci, tahle žlutá ale umí čarovat tim jak se mění.

nikdy neni stejná nikde.
Přímo ráda požírá bílou... bílý topení "naskenuje" a ožlutí ho...

to samý v koupelně při 1 zaplý LED nad zrcadlem, osvítí vanu a umyvadlo do žluta... funguje trochu jako "reflexně" a jde agresivně po bílý

V bytě je takovýho světla, i když slunce nesvítí přes den, díky tý žlutý.... že se fakt nemusí svítit

díky tomu pigmentu funguje jako "odrazka" světla resp. reflektuje šajn na protější stěny bytu a každá stěna má jinej odstín... jak během dne tak v noci. cool

přitom ta barva neni ani chladná jako modrá a ani teplá jako červená... je prostě svěží... má ale vliv na psychiku... pozitivní rozhodně, je veselá.
Žlutá se dá kombinovat s hnědou... tu sem použil do ložnice, a k dekoraci obejváku... a nebo se dá použít černá... 2j křeslo a tv stolek, a nebo modrá se hodí... gauč rozkládací do audio studia.
Všechno ale musí bejt tmavý, vybavení... protože je to svěží až až až až moooc

Takovej žlutej koncept.
Měl sem trochu strach co to udělá v ložnici, ta celkem svěží žlutá... ale tam se přidala hnědá stěna a stínění lampou (pavučina) stíny + neruší to, záleží na tom jak se místnost nasvítí.
Já sem zvyklej na temnotu... ta žlutá dává takovej jinej pohled, takovou jinou energii... dá se ovládat ta svěžest... a i ta žlutá se dá zklidnit... je prostě akční

Dá se ale zkrotit... do pohody.
ps: stolek pod tv chci do obejváku... je velkej-obejvák a právě tam aspoň něco bejt musí

pro začátek

do koupelny ne... děda mi volal a objednává u ježíška repráky Genius nebo tak něco, hrajou hezky- slyšel sem je u něj... za ty směšný prachy hooodně muziky

... basák a 2x repro a ty se usídlej na pračce... v koupelně tv? neeee.... v koupelně muzika joooo led a pak lasery

Jinak ale do obejváku nechci obejvací stěnu a obří vytuhávací gauč... to právě ne... 2j křeslo je božský, už se těšim až ho nafotim... a chci zanechat obejvák vzdušnej... velkej, ne útulnej, ale vzdušnej... útulný bude audio studio- pracovna a ložnice

, i když nejútulnější až klaustrofobic je hajzl
ps2> jinak jooo původně by mi nevadila ta koupelna ještě víc tmavá... fakt že jo... s původním osvětlením by byla... ale LED šajněj prostě silnějc... protože vim že byt je taaak svěží žlutej, že tmavá koupelna měla bejt jako protipól

Nakonec tedy ne... taky si ukradla žlutej nádech stropu a je to akorát

původně sem ale očekával tmavší... záleží na osvětlení.
2x 12w 700lm prostě šajněj víc než 2x 60w čirý žárovky.... na hajzl sem namontoval led 12w 1100lm

to je šajn, sice se mi povedlo vyhodit pojistky, asi sem i dostal 220v při demontáži původního světla, nějak mi zabrněla ruka... a jak sem si svítil mobilem tak sem si ani nevšim že vypad proud

ale teda šajn je to drsnej 1100lm

možná až moc

proti tomu původnímu světlu... jen aby člověk neměl depku že se mu pořád nepovedlo si dokonale vytřít prdel dočista

mít rozedřenou prdel to neni good

nooo s původním světlem by byl člověk spokojen... s vytřením

tady možná ne

nooo jo prdel musí bejt...

"Dočista" je relativní pojem... záleží na osvětlení

nebo mikroskopu... rozlišení kukadel atd... že

no a i čich se dá použít

Někde sem čet kdysi, že prej Japonci spotřebovávaj nejvíc hajzlpapíru z celýho lidstva... dočista... perfekcionisti... to chápu

určitě na to má vliv i osvětlení na hajzlu!
Biscuit> nepřátele? tady? ne spíš ignoranti... pěkná postavička byl kníže "IGNOR" ale kde to bylo... zase Futurama? asi jo... já Ignor...

Ignorovat a spláchnout do hajzlu je nejlepší řešení problématických individuí