Dneska mě vytočila jedna kolegyně v práci, asi jí nabídnu vykání... nemá smysl si tykat s blbkou

Ale jak sem byl vytočenej tak se mi povedlo v Subaru s Borlou nasimulovat i "chrochtání" laufu takový to z rallye... což se mi ještě nepovedlo, ale dokonce sem slyšel mimo to chrochtání i takovej malej výstřel... bylo to fakt zajímavý

Má kořeny FB20 u rallye... ale jen díky Borla laufu se to dá vychutnávat, jinak by mě to auto nudilo... zvukově je to libový.
Ale jak se mi to povedlo... vytočení hooodně vysoko 6000 + a brždění motorem na 2. stupeňMT... normálně si subaru yoshimura XV "odchrchlala" a výstřel z laufu...

SEXY
Asi fakt jo dám na zadní okno samolepku BORLA... zaslouží si to reklamu zdarma... ale ještě bych rád samolepky MK Kashiyama... který neexistujou, někdy napíšu přímo do centrály do Japonska, jestli by mi jich pár neposlali doporučeně

Na zadním okně je dost místa, a tyhle 2 značky oooole, klidně reklamu zdarma... za tu kvalitu a radost...
Až sem si řikal to je neřest... mooooc zlobivá Yoshimura

vydávat takovvej sound a přitom klameš opticky jako tichý těžký smradlavý diesel suv

neobvyklý ... skvělý

šel z ní strach

takže novej sound efekt je brzdit vytočeným motorem... na vystrašení vozidel a humanoidů kolem- pro pobavení

supr... Borla s Boxerem přímo komponuje- Brumlání už znám, to je nej, ale že umí i chrochtat a vystřelit salvu po vzoru WRC rallye... tak to sem nečekal

cool

Vlastně to ani neexistuje na videu nikde... ale dá se to takhle nasimulovat... motor si "odfrkne" zachroptěním a prásknutím.... supr.
Bez Borly to nasimulovat nepude, to ani omylem... otázka je jestli tomu pomáhá i to otevřený sání... že bez něj by to nechrchlalo a nezazněl by výstřel... těžko říct...

ale veselý to je svezení... fakt mě baví poslouchat motor, sání a lauf... u subaru... bez hudby... jen si to vychutnávám, hudbu si pustim pak na parkingu po práci 3 pivka (1 ukradnu opici Hopce) 3 držáčky optimální

Noo 4 pivka by se vešly... ale Hopka blokuje jeden držák na pivo v zadu popelníčkem

Co s ní nadělám

2 po práci jsou akorát, ale někdy je chuť na 3. tak je lepší koupit 3... a Hopka mi blokuje 4. nooojo blbá opice

No nečekal sem že by Borla + Boxer + luft optimum kombinace dokázala vytvořit simulaci WRC, takový překvápko

schovaný... bonus...
vždycky sem si řikal jak to dělaj... při závodech.... nezjišťoval sem to, ale sám sem si na to přišel, princip je tenhle... mam z toho radost jako malej jarda

Věděl sem že ten zvuk je při brždění... ale jak toho docílili sem si vždycky řikal že to je special brutal setup... nenapadlo mě že stačí jen dobrej motor, vytočit a dobrá finální část laufu... + sání? Mylně sem si myslel že je docíleno toho efektu jen díky výkonu... nene...

ten tam nehraje roli... nooo hraje ale ne tak podstatnou....
nooo fascinující je že to jde nasimulovat na pár vteřin (se-kund) a to je cool

těžko se dá to auto s něčim srovnat... je nekompatibilní...

je to vlastně parodie na SUV... přesnej opak až na vlastnosti 22cm on air... ale je to parodie na těžkotonážní SUV diesely... parodie komedie... a je dobře si z toho mainstreamu dělat prdel... protože Subaru XV jde mimo main stream....
Jednou sem stál v XV vedle Mazdy cx5 a působila tak vysoko... přitom podvozek měla nižší... ale lidi a těžiště auta je vysoko.... oproti ní subaru XV vypadalo jako sporťák.... což je dobře...
protože zatáčku na mokru neprojede CX5 ani náhodou jako XV.... těžiště jinde, a vůbec prostě setup je totál jinde... bez šance... cx5 by mohla ustřelit i 4x4 v mezní rychlosti... jenže mezní rychlost Subaru XV nezná... to neexistuje...

Tak to je ten rozdíl

Boxer+ set-up pak je to samosebou o lidech... ty co si koupěj CX5 tak nebudou se bavit jízdou... prostě jsou rádí že se dostanou bezpečně z A do B... kdežto ten co chce Subaru XV tak chce něco víc... chce se bavit, užívat si to... vychutnávat si to... atd... atd... to je ten rozdíl...

chce se jízdou bavit... pobavit...

a to je ten rozdíl... proč SUBARU... je připraveno na nebezpečí... ale ono nikde...

a pilot si přeje aby nastal konec světa.... a jel v tom do cíle... v subaru

"nelze ho zastavit"... Subaru.... Subaru má značku kvalitních 4x4, kvality... japonský. A má i značku od nás ČR... pro prostě zlý drsný magory

To je škoda ale je dobře že to neni škoda

"trochu pro magory" SUBARU... proč ne... slogan... proč by ne...

maj to magoři

ale uměj řídit... z 99% žeeee

Ale akcie patřej vesměs toyotě... takže Subaru jsou kamarádi Toyoty... a je dobře že jsme kamarádi že

Pochopit co je to Subaru XV vyžaduje člověka co něco hledá... kompromis mezi SUV a designem... + chce totální stabilitu... 4x4 full, 100% jistotu a kvalitu Made in Japan. (je to magor)

ale je vysmátej...