SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SUBARU <XV> @LT3RN@TiV3 [XV] syst3M

Příspěvek od micron »

Jak to jen říct... bláboly jsou bláboly... a fakta jsou fakta... proto SUBARU...a neni důvod blábolit... o pikačovinách :biggrin:
ps: brzo zase použije část sloganu hundee... jak to dělává... rádo krade... marketing... stealingthing... thinkING!
translate:
How to translate? " bla bla means bla bla... but facts are defacto facts. solution is SUBARU, no reason 2 to bla bla bla bla bla about "anal teen angels"
do not steal but think! otherwise fuck you! 2 :biggrin: hundee assholes you can copy design but not drivers essence... :biggrin: NEVER
kiss :inlove: my ass YOSHIMURA XV and fuck off... :choon: !!! RIVALS ARE FUNNY !!! so challenge XV....? why not yet???
Who the FUCK you think you ARE!!! scarry ass holes :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

průměr praha- konopáč 6.6 l...Subaru XV 2.0 benzín atmo 6mt 160PS 4x4 full 50/50 a jedno vytočení do 6200rpm... solidní. :biggrin: a zpátky totožný... tooo ujde :-) + s puštěnou klimou 2. supeň ze 7mi. 22°celsia místo real outside 34°celsia- inside 22
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Toyota CHR už se ukazuje pozvolna... na živo sem jí ještě neviděl, ale je to zvláštní vozítko působí sci-fi ale i jaksi tak nějak jak to říct noooo prostě asi tak takhle...
Dneska přijeli do hotelu 2 týpci z německa, zeptali se na cenu... pak přijeli blíž v DS5 citroen... v bílý lesklý perleti... takový show auto- samý francouzský nesmyslný luxusní? spíš kýčovitý sračičky... problém byl s parkováním tak sem si to auto prohlíd... pak sem je přesunul tam kde si parknout můžou, aleeee pak sem si tak řikal podle toho "teplýho auta" jako sorry prostě je to auto teplý... až moc tak sem se jich při check inu zeptal jestli chtěj double bed nebo twin :-) prej že twin je lepší ale že je to jedno :-) :biggrin: Je to komický.
Kdyby přijeli já nevim subaru XV tak jim dám automaticky twin... ale ten citroen DS5 je prostě teplej.... a v bílý perleti totálně. :-)

No a proč to? No protože Toyota CHR je taky tak trochu přepísklá... teplá... mam ten dojem. ne fakt zavání tim stylem DS5 kýčovitě prostě je to už moooc...
CHR se bude líbit ženským, to jo, hodí se k pěkný holce... ale je prostě divný to auto... teploměr prostě ukazuje zmateně :biggrin: v mý diagnostice.

Interier je zvláštní... pamatuju si jak vadilo mít navigaci na předním skle... malou, a tady je mega obrazovka co bude neustále odvádět pozornost od řízení... wow? No nevim jestli wow...
ta fialovo modrá barva u hybridu je nechutná v interieru, nechutná. Klavírní černá před loketkou a panelu totální nesmysl... bude poškrábaná za tejden a zaprasená každým dotykem... jen show.. jako citroen DS5... takže spíš to bude pro ženský... ale ženský většinou nedbaj na pořádek v autě, ale jen doma... takže celej interier bude totálně upatlanej display konzole, a prostě všechno... člověk s tim vlastně bude jezdit a nesmí se ničeho dotknout, aby to neupatlal :-) :biggrin: taková divná logika...

Další podstatnější věcí je: kde je kurva otáčkoměr? To je důležitej veledůležitej ukazatel... bez něj ani ránu... no no no.... u automatu hybridu zmizel...??? wtf - místo toho ti bude do xichtu pražit upatlanej display... kterej bude reagovat retardovaně a bude obtěžovat po 3 tejdnech.

Ale nejhorší je to že 2.0 benzín atmo nedostane u nás???? takže ani na motor člověk nemůže bejt pyšnej... 1.2t tomu řikám "ufňukanej fučík" :biggrin:

Zajímavý je že zájem je ale moc tomu nevěřim.... prej ale zájem je...
na druhou stranu jako auto pro samičku proč ne... zajímavý a pěkný to je... ale pro mě to nebude, XV je prostě 4x4 50/50 2.0 atmo a všechno je tak jak má bejt... poctivý made in japan.... ne turkey... teď mě napadlo proč se řiká "turek od okurek"???? To nevim ale turci dělaj dost dobrý okurky- okurčičky cornichons... nebo tak se to jmenuje kurva miluju je a nejen já v lidlu se vyprodávaj ihned :-) :biggrin: :biggrin:
Ale rád si chr vyzkoušim... i když něco si myslim...
+ bude asi hodně hooodně náhradních dílů na CHR díky nepozornosti řidiček co budou štelovat na obrazovce místo řízení... což je ale zase + těžko hodně těžko bude člověk ignorovat ten display... ani to podle mě nejde... :biggrin: neeee fakt sem si jistej že bouraných chr bude mega dost... :biggrin: výhoda tu je= nepotřebuješ havarijní pojištění :-) dílů bude dost
ObrázekObrázekObrázek
MiBo
Věčnej rejpal

Příspěvek od MiBo »

TOYOTA-CHR:
PODLA CESKEHO CENIKA TOYOTY :CHR 4X4 LEN BENZIN 1.2T + DOPLNKY TAK CENA!!!
RADSEJ AUDI Q2 VYS. VYKON + KUFOR 405L (proti 377L).
CENA proti vykonu a velkosti kufra a svet.vysky vyhra asi Audi.
TO MOJ NAZOR.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Mibo> nelze CHR srovnávat s audi... je to jiná klientela... ten kdo si kupuje toyotu by si nikdy nekoupil audi a obráceně... koupí si to jen ten kdo má zkušenost s toyotou nebo japan autama... a toho nezajímaj audi skodky a vw... to je mimo... spektrum... u chr jde o to "dá se věřit turkům od okurek?" aby svlečna nebo manželka nezačala nadávat!!! nebo buznička :biggrin:
Ne jde o to jestli to náááhodou neni předražená turecká tretka...působí to na mě jako trochu tretka... ze stánku něž poctivý auto... "Na OKO" pěkný ale dál nejsem si jistej... vůbec ne. absolutně ne... spíš trochu oblož... show car... už jen ta cena :-) podezřele vysoká na to že je to turek... až komická, je to pletený hooodně horkou jehlou... takovej z toho mam pocit... ta jehla je přímo vařící- migrantsko-turecká. :biggrin: ale celkem zajímavá úvaha... takhle že by migranti montovali CHR... nooo nevim :biggrin: :biggrin:
+ ne nemam nic proti turkům co jsou v pohodě... hodně sem jich viděl a jsou v pohodě... vždycky jsou lidi hodný milý a slušný a zlý nepříjemný, blbý atd... jen si nejsem jistej kvalitou made in turek.
Z Turecka mam na celice tlumiče kufru. Ty putovaly z Turecka do USA a pak sem ke mně :-) na 5g celicu. Jsou silný jako hovado... kvalitka, ale držáčky začaly reznout asi po 1 měsíci... nedostatečná ochrana. stačilo natřít stříbrnou barvou likvidační... aleeee to samý se může stát i s celým CHR :-) začne celý reznout? nebo ne... no je to risk.
Těžko si představim komedii že ve fabrice je japonec s bičem a bičuje turky a migranty aby nešetřili tou antikorozní ochranou... :biggrin:
Má to bejt stavěný na životnost jakou? 5 let? nebo 8 let? nebo jako kdysi kdysi dáááávno made in japan na 20+ let že...
celkem loterie po turecku... CHR, osobně bych to koupil tak minimálně po 2 letech na trhu... jinak je to jako hrát skořápky... celkem i obdivuju ty co to chtěj ihned... to nechápu... :biggrin: chtěj jen design shock... to je fest málo za ten risk. Risknout by se to i dalo ale ne made in Turkoš... to je vobloš systemoš :biggrin: teboš, děkujemoš joudoš :) spasiba :biggrin:
je to celkem i drzoš nabízet totoš za cenoš takoš... turkoš komedioš :biggrin: :biggrin: i když designoš gutoš... maloš nabízeroš :biggrin: vojeboš :biggrin:
němci by řekli: DAs ist Ein Skandaaaaal :biggrin: to ale nikoho kdo chce má měl a chce mít toyotu nezajímá nějakej skandál :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Brzo velmi brzo bude tu apka na smradfoun i na pc... co ti odpoví na otázku: " dělaly mojí TOYOTU opice, surikaty a lidi nebo jen migranti???? A B C :-) z C_ se dostaneš do menu Legální nebo ilegální migranti??? L nebo I nebo "je to kurva jedno"= chci aby makal každej migrant na mý káře :biggrin: surikaty by se na tebe vysraly ihned... jedině že bys potřeboval hlídat sejf, a opice no tak to nevim... ale asi bysme si rozuměli... takže bych je donutil makat zadarmo... pro blaho opic :biggrin: kurva sem si smíchy poplival monitor :biggrin: Mam rád všechny pracovitý živočichy :biggrin:
Hlavně musí bejt zvládnutej ten marketing... ten vojeb... :biggrin: ale musíš mít koho co jak kdy vojebávat a kdy přesně se na to vysrat :biggrin: das ist komisch jaja naturlich :biggrin !!!DAS IST!!!: wunderbaar :biggrin:
v severní korei by mě asi už pověsili??? ne to je slabý.... jednou sem šel k holičce a přemejšlel sem jestli sem tak drsnej a dal bych to... nebo ne... vícekrát sem o tom přemejšlel... fakt hustý :-)
vždycky sem si to rozmyslel....

Ale představit si situaci že jdu k holičce a ukážu jí fotku Kima--- a že chci jeho debilní sestřih ale přesnej :biggrin: :biggrin: svým způsobem je fascinující... jak ten sestřih tak tan magor :-)
ale proč by to nemělo jít? chci se zpodobnit s magorem co má pocit že je svět jen jeho... to je úžasnej magor :-) navíc to bere vážně... jo chtěl bych fotku s tim magorem :-) magor by měl fotku s micronem... dal bych si jí na záchod... :bigups:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ne člověk by měl brát situaci vážně... je po 3x 12 nočních a včera se mi přerušil sen.... kráááásnej... tak za trest 3x Xcelent 11 + 2x svijany 11 + Zlatopramen 11 litr + :biggrin:
No pak je tu čas... ale čas je relativní... ke všem živočichům... až na FIDA!!! kde je FIDO :biggrin: Rezervy by tu pořád byly aleee FIDO nikde ???
Fido je hustej člobrda, kterýho skoro nikdo neviděl a nezná, ale je z doslechu drsnej... a je to vlastně Drsoň určitýho místa...
Nooo tak o co tomu mozečku může tak jít? o další pivo?... to by mohlo vyjít... taky bych si dal vypravěči... "noooo jááá vim" vole si mi nikdy neřikal že tvuj brácha je genius! :-) :biggrin:
coooo že a ty i brácho hovado... jedem kurva :biggrin: kam jedem? no jedeme do ALP trochu se pobavíme.... dooobře Fido je top secret... o to lepší
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Pár fotek mý spokojený opičky "Hopky" :biggrin:
má co pít a i popelníček by byl :-) Zlatopramen 11 mi chutná... je dobrej, vlastní to Heineken co má hrozný krušovice atd... no krušovice se daj pít jedině mixlý řezaný... ale zlatopramen v pixle chutná dobře... 11 i 10 neni to "hořčák" houba... chuťově to ujde... Hopka ráda udělá reklamu :-) jak si lebedí, nepřekáží.... má svojí sedačku a pořád se usmívá... moje plyšanda z dětství, přišla o nos nevim jak se mi to povedlo... ale i bez něj je skvělá :-) :biggrin: I Japonci ze Subaru jí viděli nejdřív na videu a pak se s nima vezla jak testovali retardery :-) nechal sem jí tam :-) Dohled... kontrola musí být :-) :biggrin: Ani při rychlým brždění nevypadne, no ta loketka byla dělaná speciálně pro její komfort :biggrin: airbag nepotřebuje, pásy taky ne... jen si lebedí...
Obrázek

No dneska mě jízda bavila... hnusně až nechutné počasí, koho by bavilo se project... v tom lijáku? Noooo jo Yoshimuru, Ne nemá to chybu člověk neni ani trochu nervozní, naštvanej na počasí, ba naopak... čim je to drsnější o to je to veselejší... v Subaru XV... vlasně přísahám že mě Subaru XV baví víc v hnusným počasí a drsným dešti nebo sněžení než normálně... normálně je to normální nuda :-) Takhle člověk vidí jak všichni jsou opatrný a dávaj si majzla... a kupodivu pouštěj až na vyjímky... Subaru... člověk si ten Nečas přímo vychutnává... zatimco auta kolem trpěj, bojej se, neužívaj si to... :biggrin: Ne za tohle Subaru XV yoshimuru fakt miluju... tu samou zatáčku v dešti na mokru dá stejně rychle jako na suchu... je to neuvěřitelný. člověku logika řiká zpomal... ale už ví že to je lež, že se nemusí zpomalovat ale naopak zrychlit do zatáčky... tohle je bomba... na psychiku :biggrin: katana na psychiku, je to kurva že dobře vymáklá kárka... ta jistota jak je přilepená je neuvěřitelná na mokru... neskutečný... fakt to doporučuju... člověk zkoumá vlastně i sám sebe... v celice bych to nedal s FWD ani omylem, prostě by ustřelila,aleeee na rozdíl od jiných aut by to šlo s/z-korigovat no i když mě čeština bavila a psát spisovně mi jde, tak nevim jestli zkorigovat je z ne bo s skorigovat.... no oboje bych dal že by mělo jít... s i z :-) vypadá to dobře se Z i se S... vyjímka :-) ne se Z je to lepší takže Z-korigovat
pravidla jsou od toho aby se upravovala... ta pravidla nebo ty pravidla ? to je fuck :biggrin:

Bacha úsměv opičky Hopky je nakažlivej... působí tak v pohodě... je jí všechno u prdele... :biggrin: zajímavý je to gesto jak má ty packy nad sebou... i když sem jí přemístil jinam, a pak zpátky tak si je zase dá do toho štýlu...
gesto "jako to je v pohodě" to neřeš... :biggrin: "fuck yourself"
Ne ale zajímalo by mě co si tak Japonci o ní mysleli :-) jako já přiletět z japan a sednu si dozadu a tam si lebedí na sedačce opice... nooo :-) nevim předtim neměla sezení v opěrce ale seděla přímo na sedačce :-) škoda že to neni nová opička s kamerou ale jen stará krásná z 80 let... těžko z ní dostat data... :biggrin: ale když se na ní podiváš, jsou tam ty data jsou tam! :biggrin: v tom úsměvu

+ jo napad mě název pro toyotu CHR.... Normálně "Toyota KebAbkA" jasný zapamatovatelný a... prostě """K3bAbkA"""--- vtipnější než CHR... a i logičtější
naprosto logické kebab +ka :biggrin: :biggrin: :biggrin: TOYOTA KEBABKA aka K3BABKA zní dobře... pamatuje se to dobře... nooo jo tak to necháme na Indy... :biggrin:

Ale prostě Toyta CHR je konkurence pro Nissan Juke a Mazdu CX3.... pro nic jinýho... Juke- vždycky sem viděl že je to holky, ženy... cx3 se zas tak nedaří jako cx5 která by měla jakoby konkurovat Subaru XV... ale jen jakoby... každej kdo má XV Subaru tak ví že to nejde si konkurovat :-) nende to... :biggrin: takže mezi cx3 a Juka přijde CHR... s drsným designem, ale holkám se to bude líbit... jak in tak out... + faktem je že ani JUKE se nevyrábí v Japan... CX3 asi jo... nevim nezajímá mě to... neni to zajímavý auto, začne nudit.

CHR aka KEBABKA nemůže nudit... tohle neexistuje... design je hustej jak z venčí tak uvnitř... likvidační proti CX3 a Juke z pohledu ženy... a mě microna :biggrin: 17cm je likvidační :biggrin: :biggrin: :biggrin: No CHR oproti CX3+ Juke má jakoby koule... což je divný protože je pro ženský... "a proto, že je pro ženský tak má i ty koule" to zní hustě a je to tak... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
to je hláška cooo :biggrin: :biggrin: fakem to je to auto má koule a je pro ženský... svlečny... sexy je... ale bacha na turky :biggrin: a ožralý opice v subaru, bejvaj dost agresivní když se naserou :-) :biggrin: :biggrin: dojde tabák, pivko... průser + dnes i vodka nooo 1x za měsíc :-)
Jo samička co přijde do salooonu kde bude kebabka tak se do ní zamiluje... nooo a máš problém :-) :biggrin: :biggrin: "KURVA problém" :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tady mam takovej oříšek... prej starý XV 2.O benzíny pod 2014 <<FB20>> dle Libora 12 maj problém.... co je teda tohle? 185.000,- km manual FB20 ??? 2012 možná unikát :-) :biggrin: je to vůbec možný tohle nalítat??? já mam 11500km :-) za 2 a 1/2 roku :-) ale + celica, ale stejně.... :-)
https://auto.bazos.cz/inzerat/65157913/ ... t-2012.php
hmmmmm možná že mu měnili motor.... ale ani tomu nevěřim... věřim jen v "comedy central" :biggrin: a v prasátko porky... to bylo roztomilý :biggrin: podle US statistik je to 2013 model že...
tomu se řiká Knock OUT... libore.... to uznej.... :biggrin: prostě to uznej že si se splet.... a necháme to bejt... :biggrin: Nech subaru XV 2.0 boxery bejt.... benzínový je to lahoda :biggrin: když se tam prcne BORLA tak to je extáze.... :biggrin:
Hmmm zdalipak se Libor 12 omluví Subaru XV 2.0 atmo MT???? !!!! :mrgreen: Měl by... a speciálně Yoshimura to brala dost depresivně... :wink: i když je 2014 VIP planet tester 4 2016

Dokáže i Libor12 uznat chybu, a omlvit se nebo bude nadále kopírovat nesmysly z netu???? otázka je čim se nechat zmanipulovat... ničim... to je odpověď, resp. sám sebou. pouze a jen.

Neee ty provokace co sem šly tak mi hnuly se žaludkem... takže teď bych rád abys mi mýmu žaludku a celýmu organismu vrátil to co si psychicky ukrad.... tu pohodu :-)
omluva pro FB20 manual... ale opravdová---- upřímná... to bych ocenil... :bigups: beztak u tebe nebyla jediná FB20 na servis... takže jen čteš a kopčíš bláboly... a to je fakt. V tomto případě FB20.

Ale má nalítáno teda fest.... :biggrin: nějaká obchodnice nebo spíš chobotnice... :-)XV fest hustý.... jako že by XV bylo auto pro obchodníka s něčim? no to je taky zajímavý :-) Takovej zajímavej obchodník... :-) :biggrin: proč ne...
jako za 4 roky nalítáno jako celica 5g za 26 let :-) cca to je hustý :-) cca řek bych že ten člověk o tom autě ví úplně ale úplně všechno a Libor 12 může jen naslouchat...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dneska mě vytočila jedna kolegyně v práci, asi jí nabídnu vykání... nemá smysl si tykat s blbkou :-) Ale jak sem byl vytočenej tak se mi povedlo v Subaru s Borlou nasimulovat i "chrochtání" laufu takový to z rallye... což se mi ještě nepovedlo, ale dokonce sem slyšel mimo to chrochtání i takovej malej výstřel... bylo to fakt zajímavý :-)
Má kořeny FB20 u rallye... ale jen díky Borla laufu se to dá vychutnávat, jinak by mě to auto nudilo... zvukově je to libový.

Ale jak se mi to povedlo... vytočení hooodně vysoko 6000 + a brždění motorem na 2. stupeňMT... normálně si subaru yoshimura XV "odchrchlala" a výstřel z laufu... :-) SEXY :biggrin: :biggrin: :bigups:
Asi fakt jo dám na zadní okno samolepku BORLA... zaslouží si to reklamu zdarma... ale ještě bych rád samolepky MK Kashiyama... který neexistujou, někdy napíšu přímo do centrály do Japonska, jestli by mi jich pár neposlali doporučeně :-) Na zadním okně je dost místa, a tyhle 2 značky oooole, klidně reklamu zdarma... za tu kvalitu a radost...
Až sem si řikal to je neřest... mooooc zlobivá Yoshimura :-) vydávat takovvej sound a přitom klameš opticky jako tichý těžký smradlavý diesel suv :-) neobvyklý ... skvělý :biggrin: šel z ní strach :-) :biggrin:
takže novej sound efekt je brzdit vytočeným motorem... na vystrašení vozidel a humanoidů kolem- pro pobavení :-) supr... Borla s Boxerem přímo komponuje- Brumlání už znám, to je nej, ale že umí i chrochtat a vystřelit salvu po vzoru WRC rallye... tak to sem nečekal :-) cool :biggrin:
Vlastně to ani neexistuje na videu nikde... ale dá se to takhle nasimulovat... motor si "odfrkne" zachroptěním a prásknutím.... supr. :biggrin:
Bez Borly to nasimulovat nepude, to ani omylem... otázka je jestli tomu pomáhá i to otevřený sání... že bez něj by to nechrchlalo a nezazněl by výstřel... těžko říct... :biggrin: ale veselý to je svezení... fakt mě baví poslouchat motor, sání a lauf... u subaru... bez hudby... jen si to vychutnávám, hudbu si pustim pak na parkingu po práci 3 pivka (1 ukradnu opici Hopce) 3 držáčky optimální :-) Noo 4 pivka by se vešly... ale Hopka blokuje jeden držák na pivo v zadu popelníčkem :-) Co s ní nadělám :-) 2 po práci jsou akorát, ale někdy je chuť na 3. tak je lepší koupit 3... a Hopka mi blokuje 4. nooojo blbá opice :biggrin:
No nečekal sem že by Borla + Boxer + luft optimum kombinace dokázala vytvořit simulaci WRC, takový překvápko :-) schovaný... bonus...
vždycky sem si řikal jak to dělaj... při závodech.... nezjišťoval sem to, ale sám sem si na to přišel, princip je tenhle... mam z toho radost jako malej jarda :-)
Věděl sem že ten zvuk je při brždění... ale jak toho docílili sem si vždycky řikal že to je special brutal setup... nenapadlo mě že stačí jen dobrej motor, vytočit a dobrá finální část laufu... + sání? Mylně sem si myslel že je docíleno toho efektu jen díky výkonu... nene... :biggrin: ten tam nehraje roli... nooo hraje ale ne tak podstatnou....
nooo fascinující je že to jde nasimulovat na pár vteřin (se-kund) a to je cool :biggrin: těžko se dá to auto s něčim srovnat... je nekompatibilní... :biggrin: je to vlastně parodie na SUV... přesnej opak až na vlastnosti 22cm on air... ale je to parodie na těžkotonážní SUV diesely... parodie komedie... a je dobře si z toho mainstreamu dělat prdel... protože Subaru XV jde mimo main stream....
Jednou sem stál v XV vedle Mazdy cx5 a působila tak vysoko... přitom podvozek měla nižší... ale lidi a těžiště auta je vysoko.... oproti ní subaru XV vypadalo jako sporťák.... což je dobře...
protože zatáčku na mokru neprojede CX5 ani náhodou jako XV.... těžiště jinde, a vůbec prostě setup je totál jinde... bez šance... cx5 by mohla ustřelit i 4x4 v mezní rychlosti... jenže mezní rychlost Subaru XV nezná... to neexistuje... :biggrin: :biggrin: Tak to je ten rozdíl :biggrin: :biggrin: Boxer+ set-up pak je to samosebou o lidech... ty co si koupěj CX5 tak nebudou se bavit jízdou... prostě jsou rádí že se dostanou bezpečně z A do B... kdežto ten co chce Subaru XV tak chce něco víc... chce se bavit, užívat si to... vychutnávat si to... atd... atd... to je ten rozdíl... :biggrin:
chce se jízdou bavit... pobavit... :bigups: a to je ten rozdíl... proč SUBARU... je připraveno na nebezpečí... ale ono nikde... :biggrin: :biggrin: a pilot si přeje aby nastal konec světa.... a jel v tom do cíle... v subaru :-) "nelze ho zastavit"... Subaru.... Subaru má značku kvalitních 4x4, kvality... japonský. A má i značku od nás ČR... pro prostě zlý drsný magory :biggrin: :biggrin: To je škoda ale je dobře že to neni škoda :biggrin: :biggrin: :biggrin: "trochu pro magory" SUBARU... proč ne... slogan... proč by ne... :biggrin: :biggrin: maj to magoři :-) ale uměj řídit... z 99% žeeee
:biggrin:
Ale akcie patřej vesměs toyotě... takže Subaru jsou kamarádi Toyoty... a je dobře že jsme kamarádi že :biggrin: :biggrin:
Pochopit co je to Subaru XV vyžaduje člověka co něco hledá... kompromis mezi SUV a designem... + chce totální stabilitu... 4x4 full, 100% jistotu a kvalitu Made in Japan. (je to magor) :-) ale je vysmátej... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: SUBARU <XV> YOSHIMURA syst3M 4x4

Příspěvek od micron »

Nooo co tak si řešit dál... brácha potřebuje nový auto... chvíli dostal zálusk na mustanga biomedic.... to sem mu zrušil s řikám vole tak buďto pořádný 5 mustang nebo to temá smysl... 2.3. je shit komedie... i já v subaru XV s Borlou udělám lepší sound než ty s 2.3 eklboostrem :-) stojí to za hovno!!! V usa má mustanga každej socan... je to auto pro socky.... tady neeee ale chápeš to::????
No vysral bychse na něj... totálně... jakože FUCK- OFF....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Co podat sem? Subaru XV Má ŠŤávu.... na rozdíl od.... vyšťavených---- :biggrin: no je to sranda... čekat kdo s čim přijde... :angry:
každej přijde s tim co je podobný tomu podobnýmu co je všude, a i dál, všechno musí bejt podobný všemu tam tady i tááámhle... :biggrin:
Jo a asi to myslej vážně... :biggrin: :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

jedno subaru pomerančový... noční, neobvyklý aby byly 2 subaru XV poblíž... v noci ta oranžáda svítí solidně. Co sem ho tak proskenoval, tak diesel manual a má promáčklou kapotu + asi měněný obě zpětný zrcátka- bouroš nebo vandaloš...
Obrázek

Musim říct že mě subaru XV benzín mt fakt baví, sice ne tolik jako celica, ale baví mě tak, že kdysi sem si řikal že bych ho pozdějc předal máti, aby nejezdila s land cruiserem a nebála se při parkování, už zdemolovala asi 3 auta :-) Ale ne, ani omylem... nedám :-) je tam prostě takových + že ne-e :-) Když tak ale přemejšlim, máti by se líbila ta toyota CHR si myslim... místo děsu z parkování s land cruiserem... asi jí někdy vezmu do saloonu aby se na to podivala... to by šlo.

Brácha se zase rád zbaví Terrana, toho bych moh dohodit na další subaru XV... modrý ale ne šmoulí :-)
Nikdy ho vlastně neřídil, ale jízda a všechno se mu líbilo... asi by si to měl zkusit... zábava s tim lehkým autem a vytočeným motorem je...
až se divim jak to letí od těch 4500 rpm do max. člověk se až usměje... když vyjíždim od benzinky tak to vytočim na 2 -3500 vidim jak za mnou jede auto a řiká si "snad mi tam nevjede ten pantáta :-)"
vjedu točim 4.500 akcelerace neuvěřitelná do 6000 a ten co jel v zrcátku za mnou tak je fakt fest daleko, a asi nechápe jak to že to tak vystřelilo :-) já taky ne :-) je to veselý...
já sám ject v celice např a vjelo by mi do cesty subaru xv, tak si řeknu hovado... zase musim brzdit... ale ono prdlajs... když se s tim člověk sehraje a chápe atmosféru, tak umí Boxer FB20 zrychlit kolem těch 4500rpm podobně jako acis u 3SGE. Nejsem si jistej jestli ale i subaru bez úpravy zadního tlumiče a sání se chová podobně... rád vyzkoušim, kdysi sem byl amater, teď už se člověk s tim motorem mazlí...
+ Ty jízdy do zatáčky mokro sucho... miluju tu na lihovaru... co mě kdysi vytrestala na mokru celicu... asi cm sem málem líznul svodidla... v subaru tohle nehrozí... rozhození, ulítnutí. fantastický sledovat ty auta v zrcátku když jedeš stejně rychle před zatáčkou a má asi skoro 90° a vyhazuje... a za zatáčkou sem dáááleko a teprve vidim jak z ní jiný auto opatrně vyjíždí :-) Je to hustý. :biggrin: Subaru XV je jako pavouk... přilnavý 4x4 = osm nohou :-) takovej z toho auta mam pocit... pavouk.
Logika řiká přibrzdi, nejeď 90 ale subaru řiká jeď a v tý zatáčce to vytoč...a přidej teď je to zábava... :biggrin: takže sem rád že je to auto pro radost... pořád je to auto pro radost z řízení... což se už moc nevidí... už to neni moderní :-) :biggrin:
Moderní jsou přeci asistenti atp pičoviny kdy by tě nenechalo to auto ject tou zatáčkou ani 50... to bude nuda... kurva nuda. To nechči chči toto... důkaz kvality a preciznosti auta jako perfektního celku made in japan.
Strach, bát se je důležitej instinkt vrozenej... ale pavoučí technologie "Subaru XV přirozenej strach mění v rozkoš". To je hláška :-) TM micron... respektive přirozenej strach je falešnej díky Subaru XV. Pravdu má auto, ne člověk... hranici strachu mění Subaru XV. Je jako učitel-ka... vlastně princip školy překonávat se, stres a strach. jj. "dost dobrá škola je celica" a "subaru XV je ovšem taky zajímavý studium!" :-)

Hrozně se mi líbí hláška co si subaru vystřelí na display když je kolem 0 spíš tak 7°celsia... vyskočí tam myslim: "dávejte pozor, silnice by mohla být namrzlá" :-) Tohle když vidim tam mě to fakt rozesměje, řikám si jooo to je hodný auto... ale nezasahuje do řízení, jen varuje.... je chytrá ale nekecá mi do řízení... šikovná :-) + Ne za to si vduchu řeknu díky... za info moooc hodné subaru :-) :biggrin: jak na mě dává pozor oleeee :biggrin: miláček :biggrin: otázka je dává pozor na sebe nebo na mě? :biggrin: jak to myslelo... "mohla by tam bejt druhá hláška "nerado bych si rozbilo čenich nebo prdel... díky pilote" :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No tak myslim že brát máti do saloonu toyoty na CH-R nebo C-HR nebo jak to je... je zbytečný :-) 4x4 jen s automatem??? jako JUKE, (ten mega display nad palubkou by jí rozčiloval)... to máti je zvyklá řadit, "neni blbá" :biggrin: :biggrin: Naše family totiž nenávidí automaty... i máti baví řadit... CH-R ne-e... a že by 2 kolku? no to taky neeee 4x4 je bezpečnější. Takže CH-R nic... spíš mě zajímá co ta supra... jestli se povede, nebo to bude další auto "fiasko"- nevim pro koho a na co? :roll: Snad se povede nějak... ale CHR je zklamání. Ale mam tip na dost dobrej tureckej Kebab... "Tashkent kebab"- damejidlo, vynikající!!!! :bigups: 10/10 fakt je výbornej + polívky maj šmakozní.
Ale fakt nechápu komu je určený CH-R.... Máti si radši nechá Land Cruiser a bude občas demolovat dál auta... než tohle :-) s automatem.
Svlečně bych ho taky nekoupil, protože je to automat... a to řídit nebudu... jedině manuál. :biggrin: Takže fakt nevim...
Brácha když to viděl, tak řikal noooo zase nějakej hybrid... co že to má za motor? :-) neee fakt ne.
Takže ne fakt ne. design je pěknej, ale tim to hasne.
Kupující bude žena, co bude vozit děti do školky 99% 2 kolkou- show car a matematicky by manuál nezvládla, ta matematika a koordinace pohybu jí nikdy moc nešla... škoda že potomci na tom budou asi podobně :-) automatama degeneruje celá civilizace... stačí se podivat na to jak odporný kandidáty volej v USA za prezidenta :-) Bleeee
No každopádně moje svlečna bude muset prokázat že zvládá manuál :-) automatku nechci :biggrin: ale faktem je že když žena zvládá manuál, tak je vlastně inteligentnější :biggrin: tojo :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Neee tady se už fakt nedá parkovat... to je totálně ale totálně v řiti :-) už jen vyreklamovat umyvadlo, koupit skříňky pod TV a složit postel a pryč... pěkně za roh do klidných krajin :-)
Tam je místa haba děj...
zkoumal sem co to inženýři vymysleli... najednou asi před 3 tejdnama začali zvláštní místo u popelnic jaksi kultivovat na "parking" 1 místečko... chválihodné sem si řikal, ale nechali tam jaksi obrubník... takže je to místo jen pro vyvolené :-) třeba subaru XV... 22cm nad zemí sem si konečně vychutnal... couvám a chcíplo mi to... zadek šel ale jak auto bylo zvedlý, nějak nechápalo co se s nim děje :-) a zase chcíplo když sem se snažil převalit ty přední kola... nooo počkej ale teď to vyjde... na po 3. sem se tam vyšplhal :-) ale spojka zasmrděla... to jo... ale ten výhled :-)
privát parking... novej asfaltík luxusní :-) zatim sem tam nikdy nikoho stát neviděl... neni to prdel se tam "vyhoupnout" po zadku ani s 4x4 50/50... zadek když je nahoře tak nezabírá a vyhoupnout se neni tak jednoduchý jak sem si myslel :-) s 2 kolkou ani omylem... nechápu ale že to chcíplo :-) fakt něco řikalo jednotce že to neni "úplně normální" situace :-) ale jo rezerva tam je dost velká, jen se to naučit elegantnějc... na poprvý... Zatim sem tam nikoho neviděl že by se tam zkusil vyšplhat :-) Ale očividně sem inspiroval Škodku Yeti... ta to ale nedá... pozorovala, ale nedá to... zadrhne
Jinak ale místo luxusní... nevim sice co tim chtěl autor říct... ale tak proč ne vip parking :-) 1 místo navíc se tady hodí... ale neni to prdel to vycouvat ani se subaru 4x4.
člověk musí opatrně, aby se to zase moc nezhouplo.... ale i když sem spadnul 2x dolu tak sem se nedotknul... 22cm cool! :wub:
klade solidní opor ten obrubník... hajzlík jeden :-)
Obrázek
Obrázek
Chtělo by to víc takovejch míst :-) většinou by byly volný a velmi komfortní :-) :biggrin: tam už chybí je značka Reserved 4 Subaru invalidos :biggrin: Yoshimura popelnice :-)
Ne "tomuhle se řiká marketingově ta městská džungle" jak to žvatlaj automobilky v prospektech... tohle je ta džungle :-) :biggrin: stylish parking.
ne předtim než to upravili tim novým asfaltem tak to bylo nevyužitý místo... myslim že je můžu pochválit :-) každý místo navíc je good. + :wub:
Předkem by to šlo dobře nahoru, ale dooost blbě dolu... to je princip kočky když leze na strom... nahoru to jde ale dolu... :-) by to majzlo do nárazníku to je jasný... musí se po zadku ale vychytat to... nesmí to majznout ani se zhoupnout ani zasmrdět spojka... těžký... vyhoupnout se rychle nebo pomalu? nebooo akorát :-) akorát, ale těžko se na to přijde na poprvý... vlastně ani ne na 3 pokus... to si chci vychytat.
+ líbilo se mi a líbí se mi to uspořádání spodku auta... kde nic nevyčnívá... od předu až k prdelce je to korektně 22cm... lauf zakomponovanej, je to rovný tak jak má bejt... a nebejvá to tak vůůůůůbec ne u suv :-) to absolutně ne... to se mi líbí. :bigups: nemáš o co zavadit... perfektní. Na pár aut cca podobných sem se díval ze spod ze zadu a trčí tam fakt doooost mechaniky :-) tady je to prostě FLAT... totálně rovný a precizní, nikde nic nečouhá... nebrání v akčnější jízdě terénem. Nebejvá to tak. Je to zarovnaný jako by se jednalo o motokáru... přitom je ale 22cm nad zemí :-) fascinující.
Pak tak můžu popřemejšlet... jak je to s těma akciema atd... TOYOTA @ SUBARU... Toyota má údajně min 12% spíš bych to viděl tak na 20% ve FHI (FHI Fuji Heavy Industries) se změněj na SUBARU. Toyota každopádně nechce konkurovat Subaru... ale vlastnit akcie Subaru bych jí doporučil... ne 12% ale 49.5% víc bych zakázal... :biggrin: ale prostě tyhle firmy maj k sobě blízko a nevidim v tom problém... problém by byl kdyby si chtěly automobilky konkurovat.. to ale nedělaj... moc dobře vědi proč... ach ta láska :biggrin: :biggrin: :wub: :wub: Toyota nesmí vlatnit víc než 50% subaru... to nikdy... ale může vlastnit víc než 12%... to jo...
Nikdy se nesnažilo Subaru ani Toyota si lézt na nervy... nebyly tam auta přímo proti sobě... tady něco tady něco... nešly ty automobilky proti sobě... což je zajímavý... je to zajímavý.

Musí se to ale nějak rozdělit... prostě tak že Subaru bude vždycky pro lidi co preferujou Manual... a tvrdší jízdu... než je main stream... do kterýho toyota spadla... main stream = business... ale je spousta lidí co nesnáší mainstream.... tedy zvolí Subaru... tak to vidim... Toyota pro masy, Subaru pro individuální hovada :biggrin: perfektní kombinace. a pozor hovad v uvozovkách je dooost... :biggrin: Kdyby to tak nebylo ani tenhle text by tu nebyl...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“