Kontroky oleje - jo, máš pravdu, ten můj obrázek je nepřesnýTwity píše:@GammaRay:
Takovou kontrolku nemam, mam tyto
Pred startem sviti jenom ta prvni a zhasne asi sec po startu. Druhou sem jeste nevidel. Tvoje vypada jako "sloucenina" obou.
Pneu mam asi vic nez by melo byt, zase lepsi nez kdyz dojedu z pneuservisu a mam tam 3 atm. Kdyz se bude sjizdet prostredek gumy tak odpustim.
No jedinne ceho sem si jeste vsiml je, ze kdyz pustim pri jizde nahle plyn tak to lehce zacuka. Ze by klapka vzduchu?
Myslim ze ta spotreba bude spis vylitanym motoru. Uvidime jaka bude ted.
(ten symbol jsem narychlo našel tady: http://auto.idnes.cz/kontrolky-prozradi ... tomoto_fdv )
Ony symboly jsou správně tak, jak jsi je poslal ty. Přičemž tlak oleje je pochopitelně v červené barvě a množství oleje v oranžové. Možná by ti ostatní mohli říct jestli i oni vidí při zapnutém zapalování tu oranžovou kontrolku signalizující množství oleje v motoru, protože pokud ji budou mít i ostatní Cariny, tak u tebe může být třeba jen špatná žárovička na přístrojovce a zbytečně o tuhle vymoženost přicházíš
Pneu - pochopitelně je lepší trochu přihuštěno než podhuštěno. Jen škoda, že i přes to ta spotřeba u tebe není úplně "v normě"...
S tím lehkým zacukáním mě jako laika nic nenapadá... No, uvidíš, jak se spotřeba bude pohybovat dál. Přeji hodně štěstí