Hlavice radici paky
Já kupoval v Toyota Modřany v Praze. Cena do 300,- tuším. Jen tam nikdo nevěděl jak tam drží. Stačí vyšroubovat celou hlavici a ze vnitř je šroubek co drží plastový kryt.pavel.em píše:Prozraďte, prosím, někdo kde jí mají. Psal jsem zatím zkušebně jen do Tsusha tady v Hradci a podle očekávání jen celá řadička za dva a půl....ja_kub píše:Tak jsem na to koukal, kozena hlavice je jeste dobra. KO je ten plast co je nahore. A ten jsem dnes v toyote objednal. Cena 380,-
Toyota Avensis 2,0 D4D Combi, r.v.2008
Díky za reakce. Zkusím vaše tipy obeslat. Do teď jsem to neřešil - předchozí majitel to načnul prstenem, tři roky to bylo jakž takž, až poslední dobou se vytvořily ostré hrany, které nepříjemně řezaly do ruky. Takže jsem to odšrouboval, že to přetmelím a nastříkám, ale jestli to jde takhle sehnat za nepřemrštěný peníz tak to vyměním.
EDIT: Jinak teď koukám, že Modřany jsou taky TSUSHO? Hmmm - tak asi není TSUSHO v Praze jako TSUSHO v Hradci... Nebo možná technik v Praze a v Hradci...
EDIT: Jinak teď koukám, že Modřany jsou taky TSUSHO? Hmmm - tak asi není TSUSHO v Praze jako TSUSHO v Hradci... Nebo možná technik v Praze a v Hradci...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-CAT 130kW (2006)
- extremehany
- Věčnej rejpal
Když jste u toho šroubování hlavice,můžete mi poradit,jak jí utáhnout?Mám tam tu tvarovanou od Toyoty,ale pořád se mi při řazení otáčí a už mně to s..e.extremehany píše:já ji kupoval v Olmouci za 440 Kč a jak píšete odšroubovat hlavici a malej šroubk zevnitř...
Auris 1,6 Valvematic 97kw 2010 stříbrná 6M/T
- extremehany
- Věčnej rejpal
tož já mám klasickou kulatou tak v tom problém nebyl, když je to sere, tak ten závit mázni silikonem, kterej v případě případů se dá větší silou urvat, proto ne chemoprény a podobny sračky. utáhni jak to nejvíc de, vrat do polohy která ti vyhovuje a nech uschnout...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Já právě nevím,jak se k tomu závitu dostat.Ješte jsem to nemněl sundané a tak nevím,jak to tam drží.Možná to stačí jen někde dotáhnout.extremehany píše:tož já mám klasickou kulatou tak v tom problém nebyl, když je to sere, tak ten závit mázni silikonem, kterej v případě případů se dá větší silou urvat, proto ne chemoprény a podobny sračky. utáhni jak to nejvíc de, vrat do polohy která ti vyhovuje a nech uschnout...
Auris 1,6 Valvematic 97kw 2010 stříbrná 6M/T
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Rolling Dog
- Řidič
Re:
aky silikon mam pouzit ? staci nejaky univerzalny ?extremehany píše:tož já mám klasickou kulatou tak v tom problém nebyl, když je to sere, tak ten závit mázni silikonem, kterej v případě případů se dá větší silou urvat, proto ne chemoprény a podobny sračky. utáhni jak to nejvíc de, vrat do polohy která ti vyhovuje a nech uschnout...
Corolla 1.6 Valvolinematic, 2009