S přestěhováním si splnim sen... a to ten, nemuset se stěhovat na samotu do lesa, ale zůstat na Barrandově... room 206
Když sem se tam tak procházel po tom co ho bejvalej majitel vyplenil.... bylo to dost depresivní... fakt nechápu logiku brát si blbosti jako i skleničky na pití... nebo např. skříňky ze sklípku. Ale tak člověk si něco namlouvá... ale logika je sockoidní... co se dá dělat

špína v mrazáku, lednici, ve dřezu... no atd... to sice neni chyba pána, ale jeho ženy, která je pěkná kráva... ale zase to nestojí za to se rozvést.... znova to už udělal jednou... a ta malá svlečinka vypadala vesele-dítě... no ale prostě styděl bych se mít takovou ženu. prase.
Aleee... ten sen... jedna z místností má tvar cca kostky. V tý bude fantastická akustika.... paradoxně je to nejtišší místnost kde spalo předtim bejby

Aleeee bude z ní "audio studio"
precizně odhlučněná místnost, a samosebou i esteticky drsně pojatá.... čistě na relax, odvaz nezávisle na čase. Nezávisle na čase! Bude jedno jestli je 3h ráno nebo odpoledne... čas neni podstatnej, podstatný je to že to tam bude. Ale počítám že to tam bude navždy... i když ten byt třeba chtít nebudu... prostě bude určenej někdy v budoucnu pro někoho kdo si rád taky užívá muziku... a bude to prostě psycho místnost.... defacto místo fitka

Zhubneš tou masáží stejně

Tim jak je to krychle cca tak to pude odizolovat výborně... ale chci special design... aleee žádnej architekt- I am architect

Ta místnost bude unikátní. (místo 3+kk z bytu bude 2+kk+studio)
Na dítě mam času dost, takže muzika má přednost, resp. trucovací psycho místnost. Místnost kde se dá kdykoliv odcestovat mimo planetu, do kosmu, nebo do pekla, do nebe... prostě do hajzlu

kdykoliv... to je muj sen

A nejen muj... si myslim... najde se dost lidí co si pak za tohle připlatěj, něco to bude stát... prostě ponorková audio kostka... kde se může člověk odreagovat i bez sluchátek na plný kule... jo tohle sem potřeboval už pár let. Dokonce to napadlo i mýho rádce psychiatra

Sranda je že mě to napadlo dopoledne a ten samej den aniž bych mu to řikal mi to oznámil on

: "A nechtěl byste si v tom bytě udělat třeba studio? Já myslim že by Vám to pomohlo.... vyřešit problémy

Taky si myslim

Už mam přezdívku u něj " Hudebník z Barrandova"

takový razítko

No policajti maj u mě asi taky podobnou

No ale tak zase je dobrý že nějaká je.... jinak sem tak slušnej že by mě vzali i v kostele...
No udělám to 100%... dneska sem o tý místnosti přemejšlel tak 3 hodiny... bude to prostě bunkr v bytě... relaxační. Onkyo, Yamaha a Thomsony se na to těšej jak na smilování pekla

Bude to po rekonstrukci zajímavej byt... nejen praktickej, krásnej ale hlavně s timhle bonusem. Užívat si odpočinku a hudby, nebo videoprojekce nezávisle na času.... To bude teprve paráda!
Tohle má smysl realizovat ale jen v novějším bytě... kde neni slyšet prdnutí souseda.... a ne 2+kk... musí to bejt 3+. Proto sem to neřešil kdysi... to by byla investice nahovno.
Dneska udělám fotky jak kostka- ponorka vypadala po opuštění původní posádky... myslim že to budou hezký fotky tý změny... postupně
Realita je totiž taková že čim výkonnější a dražší máš doma aparaturu... tim potišejc na ní hraješ... a jestli vůbec... neni to náhodou jen dekorace??? No třeba bejvalej majitel tam měl v obejváku kombo Marshall tak řikám co sousedi? On? To je jen dekorace... aaaaha tak to si nerozumíme... já aparaturu používám

(to sem si nechal pro sebe) magor... dekoraci

:-)WTF!
Aparatura musí hrát a auto musí jezdit... jako se vesmír točí---- když oboje jen stojí jako dekorace auto a aparatura... je to totál v piči

Ale dělá to hodně lidí starších... že maj bedny v obejváku ale nezapnou je ani jednou za 5 let... jen deco... takže kdybych někdy dělal tohle, tak mi to řekněte... přihlásim se do klubu seniorů, nebo do bohnic

Ale myslim že se mě to týkat nebude až do smrti... jako že bych si jen vystavoval bedny

To je dobrá úchylka.... skoro jako facebook... vystavovat ksichty a bedny je to podobný... oboje k ničemu...
No v tý kostce to bude hukooot akustika... když tahle obyč sestava co mam tak byla slyšet že se lehce třás i panelák vedle

Větší místnost než bude kostka... 1x tak to bude při izolaci masáž solidní

pro oběťi v kostce- pacienty

300 WAT cca by mělo stačit na cestu do kosmu v kostce. Akorát pro překonání bariéry časoprostoru... a zkreslení... rychlosti zvuku a i světla... i rychlosti černý díry

prostě přetlaková komora GOMORA

No teoreticky by i to dítě šlo že by jako bydlelo v ložnici... ta je velká.... takže takhle táta se vrátí z práce, bouchne dveřma a řekne čauuuu.... Maminka : " No musíš na tátu počkat, on šel tak na 2 hodiny do přetlakový komory... a pak bude takovej miloučkej

takovej živější takovej v pohodě

"