ONKYO SONY YAMAHA + FiiO BTR1

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Duo... Sony z dob kdy ještě uměl dělat kvalitku... (tenhle až na trhlinku asi po luxování... no jo ženský :-) nemá chybičku... fakt jako novej a nebude vůbec ohranej... maximálně pár filmů z domácího kina, každopádně vydrží i hrubší basy, ty nezná... byl s původníma 5 reprákama v sadě který stojej za starou bačkoru... ty sem taky kdysi zkoušel, to se fakt nedalo poslouchat- bakeliťáky :-) Ale Subík ten se Sony dooost poved... dobře že moc neholdoval muzice na žižkově... bude jako záložní kdyby se yamaha usmažila... hraje krásně. Oba hrajou krásně... drtit se musí ale yamaha- občas... no čas od času se musí profouknout :biggrin: Sony ho jistí... tenhle Sony bude možná poslední z funkčních a v tak krásným stavu min. hranej. Takovej terorista v záloze :biggrin:
Obrázek
Obrázek
To je ale let... fůra let... pamatuju si jak sem kupoval první domácí kino Thomson DPL 300HT kvůli dřevěným repráčkům... a mam je pořád... hrajou úžasně vypadaj úžasně, Receiver Thomson hraje taky pořád ale na šumavě... a v tý době sem k němu kupoval právě subwoofer Sony SAW 305 to si pamatuju cenu přesně 9.999,- a hrál takových let!!! nespočet---- trochu sem pak slyšel po mnoha letech šum z předních repráků a to mi vadilo... tam mi to je fuck :-) Přišlo Onkyo receiver, thomson repráčky zůstaly a začaly odpadávat subwoofery... SAW-305 se věkem rozchraptěl reproduktor, koupě použitýho SAW-315 (vypadal jako novej) vydržel asi přes rok ok... už měl taky něco nahráno, taky začal chrupkat... ale žádná závada elektroniky-jen a pouze stáří a využitím repráku----
no pak Onkyo 208 co zdechnul po tejdnu zničeho nic... Sony SA-CS9 kterej umíral po 2 měsících bez důvodu.... 3x.... Now Yamaha YST-SW012 grande test...

Jen je tu jedna otázka... proč Sony i když moc dobře ví, že tyhle subwoofery byly mega kvalitka... proč se nevyráběj???? celá ta koncepce byla perfektní... bassreflex tlama pod reprákem všechno front... že by se to nedalo postavit za míň než to stálo dřív? se stejnou kvalitou komponent? Toť otázka...

Očekávám že horká, fakt "horká pračka" Yamaha předvede kvalitu jako tyhle "kamínka vlažný-díky chlazení" Sony.

A jak vylepšit co je třeba dokonalý tzn yamahu YST SW012? No jednoduše... line out konektorem aby si člověk moh koupit 2 třeba 3 yamahy a dát si je pěkně na sebe... :-) to by byl masakr :-) stačí novej model SW012X a můžeš mít 2 kostky nad sebou... za tu cenu ne neber to :-) :biggrin: 3 4 5 a víc.... :biggrin: jako ne že by nestačila 1 kostka... ale za ty ceny :-) na bazoši sem viděl 2- 1ks za 1500,- druhej za 1300,- to je komedie :-) proč by ne LEGO Yamaha :biggrin: sound system jop LINE OUT chybí... staroušek Sony jest inspirací... i když tam to málokdo využil... vzhledem k ceně... ale ta kostka Yamaha si to žádá... je nad ní místo ještě pro jeden... minimálně :biggrin: double- triple- quattro power... ještě si kostku proklepnu... ale nemělo by to chybu s line out modifikací. Kdyuž už se vyrábí 10 let chce to upgrade Line out.... a zbytek nechat :bigups:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
radohanno
Manager Týmu
Příspěvky: 385
Registrován: pát 18.11.2011, 16:25
Bydliště: Zlínsko

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od radohanno »

troška do mlýna
Přílohy
IMG_20160428_135947.jpg
(125.31 KiB) Staženo 1424 x
IMG_20160503_172807.jpg
(99.08 KiB) Staženo 1424 x
IMG_20160503_172801.jpg
(108.32 KiB) Staženo 1424 x
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

S přestěhováním si splnim sen... a to ten, nemuset se stěhovat na samotu do lesa, ale zůstat na Barrandově... room 206
Když sem se tam tak procházel po tom co ho bejvalej majitel vyplenil.... bylo to dost depresivní... fakt nechápu logiku brát si blbosti jako i skleničky na pití... nebo např. skříňky ze sklípku. Ale tak člověk si něco namlouvá... ale logika je sockoidní... co se dá dělat :-) špína v mrazáku, lednici, ve dřezu... no atd... to sice neni chyba pána, ale jeho ženy, která je pěkná kráva... ale zase to nestojí za to se rozvést.... znova to už udělal jednou... a ta malá svlečinka vypadala vesele-dítě... no ale prostě styděl bych se mít takovou ženu. prase.

Aleee... ten sen... jedna z místností má tvar cca kostky. V tý bude fantastická akustika.... paradoxně je to nejtišší místnost kde spalo předtim bejby :-) Aleeee bude z ní "audio studio"
precizně odhlučněná místnost, a samosebou i esteticky drsně pojatá.... čistě na relax, odvaz nezávisle na čase. Nezávisle na čase! Bude jedno jestli je 3h ráno nebo odpoledne... čas neni podstatnej, podstatný je to že to tam bude. Ale počítám že to tam bude navždy... i když ten byt třeba chtít nebudu... prostě bude určenej někdy v budoucnu pro někoho kdo si rád taky užívá muziku... a bude to prostě psycho místnost.... defacto místo fitka :-) Zhubneš tou masáží stejně :-)
Tim jak je to krychle cca tak to pude odizolovat výborně... ale chci special design... aleee žádnej architekt- I am architect :biggrin: Ta místnost bude unikátní. (místo 3+kk z bytu bude 2+kk+studio)
Na dítě mam času dost, takže muzika má přednost, resp. trucovací psycho místnost. Místnost kde se dá kdykoliv odcestovat mimo planetu, do kosmu, nebo do pekla, do nebe... prostě do hajzlu :-) kdykoliv... to je muj sen :biggrin: A nejen muj... si myslim... najde se dost lidí co si pak za tohle připlatěj, něco to bude stát... prostě ponorková audio kostka... kde se může člověk odreagovat i bez sluchátek na plný kule... jo tohle sem potřeboval už pár let. Dokonce to napadlo i mýho rádce psychiatra :-) Sranda je že mě to napadlo dopoledne a ten samej den aniž bych mu to řikal mi to oznámil on :-) : "A nechtěl byste si v tom bytě udělat třeba studio? Já myslim že by Vám to pomohlo.... vyřešit problémy :-) Taky si myslim :-) Už mam přezdívku u něj " Hudebník z Barrandova" :biggrin: :biggrin: takový razítko :biggrin: No policajti maj u mě asi taky podobnou :-) No ale tak zase je dobrý že nějaká je.... jinak sem tak slušnej že by mě vzali i v kostele...

No udělám to 100%... dneska sem o tý místnosti přemejšlel tak 3 hodiny... bude to prostě bunkr v bytě... relaxační. Onkyo, Yamaha a Thomsony se na to těšej jak na smilování pekla :biggrin:
Bude to po rekonstrukci zajímavej byt... nejen praktickej, krásnej ale hlavně s timhle bonusem. Užívat si odpočinku a hudby, nebo videoprojekce nezávisle na času.... To bude teprve paráda!
Tohle má smysl realizovat ale jen v novějším bytě... kde neni slyšet prdnutí souseda.... a ne 2+kk... musí to bejt 3+. Proto sem to neřešil kdysi... to by byla investice nahovno.
Dneska udělám fotky jak kostka- ponorka vypadala po opuštění původní posádky... myslim že to budou hezký fotky tý změny... postupně

Realita je totiž taková že čim výkonnější a dražší máš doma aparaturu... tim potišejc na ní hraješ... a jestli vůbec... neni to náhodou jen dekorace??? No třeba bejvalej majitel tam měl v obejváku kombo Marshall tak řikám co sousedi? On? To je jen dekorace... aaaaha tak to si nerozumíme... já aparaturu používám :biggrin: :biggrin: (to sem si nechal pro sebe) magor... dekoraci :-) :-)WTF!
Aparatura musí hrát a auto musí jezdit... jako se vesmír točí---- když oboje jen stojí jako dekorace auto a aparatura... je to totál v piči :biggrin:
Ale dělá to hodně lidí starších... že maj bedny v obejváku ale nezapnou je ani jednou za 5 let... jen deco... takže kdybych někdy dělal tohle, tak mi to řekněte... přihlásim se do klubu seniorů, nebo do bohnic :biggrin: Ale myslim že se mě to týkat nebude až do smrti... jako že bych si jen vystavoval bedny :-) To je dobrá úchylka.... skoro jako facebook... vystavovat ksichty a bedny je to podobný... oboje k ničemu...
No v tý kostce to bude hukooot akustika... když tahle obyč sestava co mam tak byla slyšet že se lehce třás i panelák vedle :-) Větší místnost než bude kostka... 1x tak to bude při izolaci masáž solidní :-) pro oběťi v kostce- pacienty :inlove: :inlove: 300 WAT cca by mělo stačit na cestu do kosmu v kostce. Akorát pro překonání bariéry časoprostoru... a zkreslení... rychlosti zvuku a i světla... i rychlosti černý díry :biggrin: prostě přetlaková komora GOMORA :listen: :listen:
No teoreticky by i to dítě šlo že by jako bydlelo v ložnici... ta je velká.... takže takhle táta se vrátí z práce, bouchne dveřma a řekne čauuuu.... Maminka : " No musíš na tátu počkat, on šel tak na 2 hodiny do přetlakový komory... a pak bude takovej miloučkej :biggrin: :biggrin: takovej živější takovej v pohodě :-) "
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Bude se to muset udělat špičkově... tim myslim opravdu špičkově... tahle místnost bude prostě fascinující... na jednu stranu si máti a další myslej že to je znehodnocení nemovitosti, já si ale myslim že je to kurva doooost hustý zhodnocení... bude. Co byjá za to dal... kdybych narazil na takovej byt... kde je i totálně profi odizolovanej audio pokoj??? kurva to bych si připlatil... a prostě bych to koupil... aleee něco takovýho může zrealizovat jen praštěná palice :-) podobná micronový... a jo sem si totálně jistej že to někdo v budoucnu ocení... jako bych to ocenil já...
4.5 mil tak klidně 5 mil.... včetně vybavení.... aleee tohle člověk nenajde... tak to prostě musim nechat udělat :biggrin: Ten pokoj si to žádá!!!!
člověk nemusí investovat do aparatury... takovej kostkovej minimalistic prostor... na to bude více než dostatečnej stávající 300 WAT kterýmu by se někdo moh smát... aleeee ona ta kombinace má svý kouzlo... což tady sousedi znaj :-) nooo prostě nemá smysl investovat do audia... ale do izolace... musí to bejt odizolovaný tak jako že i kdyby tam bouchala bomba... nebude to slyšet ani přes dveře. :biggrin: + aby se ta izolace dala pěkně vymalovat... hooodně drsně... ta místnost prostě musí bejt taková že tě to posadí na prdel... a zvuk tě rozseká.... :biggrin: :wub: éňo ňůňo... cvok house... :biggrin:
Fascinující je na tomhle pokoji elektrická izolace oken.... tzn že si člověk zmáčknutím tlačítka sesune stínění před oknem z venčí--- který je massive... takže okna jsou de facto total odizolovaný předem... tohle je hustý... škoda že to neni všude... ale jen tady v tý místnosti.... ale supr vynález... bunkr... fakt bunkr... válečná zóna :-) fascinující skvěle vymyšlený...
i když trochu nechápu nebo si myslim že 99% lidí to nikdy nezatáhlo... aby se necejtili jako v bunkru... ale jáááá kurva si to nechám zatažený nonstop... je to skvělý! jak odizolovat okna? no takže tak... díky!!!! Hustý to je... čim míň zvuku ven, tim víc pro mě... a já to rád absorbuju :biggrin: :biggrin: podle mě je to lepší než fitko takhle si užívat hudbu... ale to těm steroidům a tlustoprdům nevysvětlíš :-) základem jak bejt čilly... "je poslouchat víc než žrát"... :biggrin: :biggrin: asi tak... každýmu by tahle věta pomohla... každýmu... protože jen po konzumaci hudby se netloustne... a přitom je to tak chutný... :biggrin:
Tu předizolaci oken ještě nafilmuju... až bude pokoj odizolovanej a special ready... to ale potrvá... priorita je teď nová koupelna a vymalovat všude
všude kromě týhle místosti... ta bude speciál... ale dal bych si tentokrát kombinaci subaru venetian red atp... s bílou.... a pak kombinaci žlutý s modrou celica... ložnice a obejvák... jedna vínovo bílá jedna žluto modrá...
aleee tahle psychomístost ta bude na závěr... na tý nechám někoho se vyřádit... :biggrin: přemejšlim že by se tam hodily i dobrý malby jako od sprejerů.... prostě něco hustýho... jeden roh tučňáci zmrzlý a druhej roh pláž a kostky rubikovy kostky... do toho kostičky černo a brutal computer digital zelený..... tak nějak... až tak :-)
Naposledy upravil(a) micron dne pát 24.06.2016, 00:55, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:33, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Biscuit> počkej jak to myslíš... chci dokonalou izolaci... v týhle místnosti bude jen pc... aparaturka a dekorace + DJ křeslo,... minibar + velká sedačka co se dá sklopit na postel... to mam v obejváku a rád v něm spim... i když neni rozložený.... nevim proč sem si ho nikdy nerozložil... ale stačí nerozložený je kompaktní pohodlný a spí se na něm okej---
Chápu že se izolací sníží objem prostoru, ale to neva... spíš by mě zajímalo jestli jde ta izolace poznamenat graficky... musí to nějak vypadat... ne nějak musí to vypadat tak že tě to rozseká...
taky to bude někdy na prodej... že :-)
Okno je celý izolovaný externím likvidátorem před oknem z venčí... komplet... ten byt je divnej fotky napovědi víc... neni to normální okno... vůbec... jsou to 3 abnormální okna před kterýma se sesune blokace... jako v bunkru... já ti to nafilmuju :-) je to celkem švanda :biggrin: Nikde nikdy sem tohle neviděl... :biggrin:
prostě bariéra se sesune přes všechny okna... a je z pokoje kobka.. aka ponorka :biggrin:
Tim odpadá řešení izolace oken... neni potřeba... max folie na skla... ale můžem se věnovat čistě stěnám... podlaze a stropu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:33, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
radohanno
Manager Týmu
Příspěvky: 385
Registrován: pát 18.11.2011, 16:25
Bydliště: Zlínsko

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od radohanno »

biscuit píše:tomu o cem mluvim se rika mistnost v mistnosti. je to jedina moznost, jak solidne odhlucnit mistnost v obytnym dome. samotny oblozeni sten i treba 50 cm tlustym rockwoolem ti nepomuze. je to pomerne slozita problematika...
:listen: Tak pravdu díš...žádná prdel udělat studio..jak izolace tak dozvuky..čím roztříštit vlny...
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:33, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
radohanno
Manager Týmu
Příspěvky: 385
Registrován: pát 18.11.2011, 16:25
Bydliště: Zlínsko

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od radohanno »

:listen:
biscuit píše:no akustika uvnitř je druhá kapitola a vzhledem k nevelikosti místnosti, to stejně nebude úplně optimální - early reflections, stojaté vlnění... ale to už jsme úplně na jiné planetě, než micron ;-)
já myslím, že nejlepším řešením pro microna, by byla nějaká echtovní sluchátka - např. audeze. stojí to se slušným předzesilovačem a převodníkem relativně řachu, ale i tak to bude zlomek ceny profi akustických úprav místnosti.

ale stejně mám dojem podle micronových předchozích příspěvků, dotýkajících se problematiky, že v tomhle moc nemá jasno a chybí mu reference toho, co je opravdovej zvuk, kterej člověka doslova posadí na prdel (neplést si se zvukem, kterej člověku zláme žebra ;-) )
:banana: :banana: :banana: je to tak...
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Ok, postup nejdřív vymalování bytu... bude použitá spc. žlutá jako u nás v Perle, ta barva se mi kurevsky líbí, mění se podle světla skoro až do oranžova... to bude základ.
Obejvák+ detaily tmavě hnědý- doutníčkově :-) aby to narušilo monotónnost... to samý v ložnici a v audiu studiu bude žlutá k kombinaci s modrým pruhem Marine u stropu.
Co se audio izolace týče... představoval bych si něco jako tohle... zatim je času dost, ale neni to špatný... tak nějak ta místnost bude vypadat defacto.
V případě že to nebude fungovat, tak to vyreklamuju.... sousedi mi pomůžou s reklamací :-) :-) nebo budem všichni spokojený... toť otázka... :biggrin:
https://www.kreatek.cz/zvuk/akusticke-o ... y-akustiky
+ koberec samosebou minimálně pod subwooferem Yamaha... ne nechci se s nikym dělit o ty basy :-) jen pro sebe... :-) Hamoun
+ koupelnu bych si dal líbit vínový dlaždičky, bordo nebo nebo podobně... prostě barva subaru XV... benátská červená, ta bude v kombinaci s bílou vanou a bílou vypadat geniálně.
Otázka je jestli někdo má vínový bordo burgudy dlaždičky... ty a jen ty chci! anebooo spc. modrou tzv. celicinu modrou??? ale ta je opravdu speciále... :-)
No sem celkem asi vybíravej... ale prostě to vidim v hlavě a bude to nááádhera se tam čvachtat :biggrin:
Nějak se musí byt zhodnotit... něco aby si pak návštěva řekla: To dělal asi architekt... nene micron studio osobně. :biggrin:
jen otevřít dveře místnosti a řict si kurva to je dost dobrý... to je cílem. Nikym a ničim se neinspiruju... jen sám sebou.
koberec pod subwoofer... modrej nooo jistě že... pořádnej tlustej chlupatej... aby ladil s tou linkou u stropu... :biggrin: huňatej... Yamaha si ho zaslouží... nemá chybu. Je sice levnej, aleeeee
kuuuurevsky dobrej. kvalitka. rozdejchá Dubstep, Drumnbass... 6-nonstop hodin a i víc na plnej výkon--- všechno jak je libo... nedá se oddělat... je to zlatíčko miláček :wub: bez něj by byl život nahovno :-) ale fakt... člověk ví že mu může věřit... a obohatí život svýma frekvencema... koupil bych ho znova i kdyby stál 3x tolik... zasloužil by si "nacenit" vzhledem k tomu sajrajtu co se prodává...
Někdo si koupí značku a nikdy nikdy jí neotestuje v pořádný zátěži... a má pocit že to asi je dobrý :-) neni jen se blbec nachytal. Ale oni výrobci počítaj s tim že 80% lidí si tam pustí pár skladeb... nebo film a bude jim to stačit.... kdežto pořádně subwoofer málokdo protáhne... ona totiž většina z nich zgebne... a je jedno kolik stojej a co maj za logo. 3/4 jsou to sračky.

Radohanno> teď sem si teprve všim že máš Onkyo... já sem naprosto spokojen... ty asi taky :-)
+ zkoušel si tenhle program? přidává androidům veškerý nejbrutálnější formáty zvukový... který nemaj. Já sem to nezkoušel, pouštim si jen ze 100% internetovou hudbu... ale někdo kdo sbírá nej kvalitu tak je to zajímavý...
https://play.google.com/store/apps/deta ... usicplayer
Já to sice nevyužiju... ale i tak je to hustý takhle si upgradovat foun... Onkyo+ je to prostě pro totální audio psychopaty... já sem ještě celkem v klidu u 128mp3 je mi líp u 128 aac a dost dobře je mi u 256/320 mp3... tamto potom si nechám až na stáří :biggrin: člověk musí myslet do budoucna... no tak Onkyo to jistí :biggrin: :biggrin:
Srandovní je kdo je teda auadiofyl: já si nemyslim že bych byl audiofil... se tam hodí jak tvrdý Y tak I... kupodivu :-) ale asi bude lepší I.... ne vždycky jsou větší magoři než si ty sám... :-)
Audiofyl Audiofil nejsem ale jsem audio labužník.... :biggrin: :biggrin: to jo
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 07.07.2016, 23:24, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:33, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Biscuit> no mělo by to bejt slyšet míň.... protože na tý fotce jsou bubny... ne naštěstí nehraju na bubny :-) svět si může oddechnout, já kdybych hrál na bubny tak by bylo po Barrandovu :-) :-) jen na nervy hraju--- ale tak mělo by to izolovat oboustranně... tak to chápu... aby tebe nic nerušilo a aby tobě ve studiu neunikaly zvuky-frekvence... respektive aby se držely frekvence uvnitř v prostoru mezi tou izolací... od který se odrazej... zpátky, nebo je pohltí.... zblajzne...
tak by to mělo fachat???!!! logicky a v porovnání s tim kdyby tam nebyly ty panely tak to bude možná co si myslim rozdíl i 50% - 80%
Těžko vykreješ všechno... ale už jen to že se to použije tak by lo mělo izolovat tak o 50% víc než bez...a to minimálně.

Máš nějakej jinej návrh? + Tohle má výhodu že to kdykoli můžeš sundat a přesunout si to do jinýho bejváku.... audio studia :-) stěn se to netýká... účinnost je spekulativní...
+ zase když vysteleš všechny stěny molitanem... tak to je divný... byl sem v matrixu resp. teď storm club.... tam sem vymetal parkety každej víkend.... je tam prostor, kde trénujou kapely a je to divný je to totální izolace už když tam vejdeš tak je to jak přetlaková komora... člověk má pocit že blbě slyší... je to divný... sice funkční ale divný... až nepříjemný... člověk prostě ví že by měl slyšet jinak... a ne tak... takže tohle zrovna nechci aby to zblblo mý uši... to fakt ne... nesmí to narušit tak hrubě akustiku místnosti... jen decentně... s tim že může bejt paráda si tam chytat zpátky ty odražený vlny... jako surround... to by šlooooo :biggrin:
Tak to chápu že se část pohltí a část se odrazí zpátky do epicentra... tedy ke mně... jako 4k surround prologic 3 :biggrin: Ne já mam rád prologic II a pěkně analog... ale mohlo by se to vrátit jako prologic 3... :biggrin:
Biscuit\> přeci neni možný prodávat za 20- 50t něco co nefunguje? To bych se na to podival... resp. si to rád poslechnu.... pak si kdyžtak zavolám Zrzka z černých ovcí... stejně bych ho rád někdy potkal :-) je to borec! :biggrin: showman
Dobrý den... česká televize... dobrý den, tady micron, potřeboval bych přepojit nebo kontakt na Zrzka :-) Jakýho Zrzka? No tak Vlado... jooo jasně já sem blbá :-) :biggrin:

Biscuit>
nic jsi nepochopil - odhlucneni a akusticka uprava mistnosti jsou dve diametralne odlisne veci. jestli si myslis, ze si do bytu das koberec, par basovych pasti a par panelu a nebude to vedle slyset, tak jsi na omylu. bude to slyset temer stejne, jako kdybys zadne akusticke upravy nedelal.

Takže máš nějakou zkušenost ???A????, nebo B, tedy si to jen myslíš?----- myslim že za B.
pohybujeme se ale jen v teorii.. praxe chce to prakticky testnout... ideálně ve 4 ráno. :biggrin: pak bych moh říct jo má to cenu 20-50t funguje to. Kurva děkuju!---- A nebo je to na hovno. Sbalte si ty sračky a nazdar...amatéři, tragédi... a koukejte na tom zamakat... tohle neni finální produkt, ale jen "benchmark"...betatest.... failed! or success... ???
Na jednu stranu si může firma udělat reklamu na tom bytě, klidně bych jim nechal i klíče... jako vzorovej audio byt za něco.... na druhou stranu se ale může nechat firma zesměšnit... 50/50 sázky prosím... :biggrin:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
biscuit
Věčnej rejpal
Příspěvky: 7706
Registrován: stř 05.09.2007, 12:24
Bydliště: Benátky v Podhůří

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od biscuit »

.
Naposledy upravil(a) biscuit dne ned 12.08.2018, 01:33, celkem upraveno 1 x.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: ONKYO SONY YAMAHA EDIFIER

Příspěvek od micron »

Biscuit> a maj i žlutý... no ta růžová viš co :-) asi bych i zabil díky růžový evokuje ve mne nějaký vraždící úmysly :biggrin:

Audio studio snaps after migrants :biggrin: ne musel sem ty kočky vyfotit... bude po nich, aleee fakt zajímavý kočky kdyby šly ty nálepky sloupnout hodily by se na celicu... na okna boční zadní hmmm sexy... celkem zajímavej vkus maj děvčata mladý malinký... no na celicu by se to hodilo ale musej do koše tak jsou zvěčněný.... jsou zajímavý...
stage -01 skoro všechny prototypy samiček :-) takovej vzor pro malý holky... aby jako netlostly jim ty prdele... :-) celkem agresivní marketing... nooo ale jsou fotogenický :biggrin:
jako tak tyhle čičinky maj ovlivňovat psychicky holčičky aby si vybraly který se chtěj podobat... hustýýýý jako hustýýýý trochu psycho ale je to hustý :-) Ty nálepky jsou sexy... škoda že nešly sundat... sexy to usel malovat úchylos japončikos :-) :biggrin:
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
No ten zmrdek to neni omyl... normálně byl v tom dětským pokoji takovej úchylák s foťákem... perverzní úchyl jak vzor děvčátkům... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
seriozní zmrdek :biggrin: :biggrin: ten fotí na pornhubbb--- :biggrin: Nebo tak bych měl vypadat já... jako že seriozní chalan :-)
Kurva to je normálně migrant s foťákem co má plný kule spermíků :-) :biggrin: :biggrin:
já bych si vzal číslo 3 a číslo 6 dohromady a 7 by se mohla pak přidat... ... no prostě dohromady je v tom nějakej problém???? .... díky :biggrin:

Ne namalovaný jsou krásně... fakt že jo... dost zajímavý... přesně to pasuje k celice... nemůžu si pomoct... nemá to chybu...
byla by škoda je zničit bez vyfocení... je to divný manipulativní a přitom sexy... až na toho úchyla s foťákem.... ne je to krásně namalovaný nádherně... živě, jakoby se měla každá z postav pohnout nebo začít tancovat... hejbat se... hustý to je!!! +++
Autor musí bejt Japonec... neni možný aby nebyl... to je jediný jistý :-) A na to bych si i vsadil--- klidně 500,-

Ale pohněmež se k audio studiu... takhle vypadá po emigraci migrantů a děvčátek co maj rady japonský umělce aniž o tom vědi... jen se jim to líbí--- prostě kdo uteče vyhraje...
počkej a jak to myslíš? kdo uteče tak vyhraje? před čim? Hele já fakt ani sám nevim... neni to jedno?... co se na to vysrat ... prostě jen tak se na to vysereme.... :biggrin: :biggrin: :biggrin:
počkej prosimtě... a skym se to bavíš? to nechápu---- to si klidně nechápej ale s tebou... :biggrin: :biggrin: absolutně nechápu co je v tom k nepochopený ty joudo :biggrin: :biggrin: Chápeš někdy jen někdy aspoň sám sebe? tak bys to měl pochopit--- ale chápu--- :biggrin:
co to do prdele furt kecáš? jak že to chápeš???? ty nechápeš ale vůbec kurva nic..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: a tim myslíš co přesně...
No hele a proč si myslíš že nechápu zrovna to co nechápeš ty a měl bych to chápat já? Neni to blbý :biggrin: jako se vůbec snažit to chápat nebo nechápat? :biggrin: Chápeš to? nebo nechápeš kapišto- nokapišto :biggrin:
Ne dost srandiček mam to rád... jako divadlo járy cimrmana... jsou to podobný hrátky ale do divnýho nesmyslnýho světa... divnýho sterilního stresuicího... modifikovanýho--- stereotypního... "školka žáček žák student student student student student student student---- a co umí???? Nooooo tak umí počítat, umí vzorečky, mí číst a psát, umí spoustu dalších hovadin... ale něco chce....
každej něco chce... kdyby nikdo nic nechtěl tak se civilizace zhroutí... kdyby nikdo nic nechtěl neměl na nic čas neměl chuť to dělat... kdyby lidi neměli náladu... na nic a nebo ne?

Ona vůbec ta představa je drsná---- kdy vlastně neexistuje jedinej den jedinej den v roce kdy by třeba hotel nefungoval....
to si hodně lidí neuvědomuje... vůbec ale... že to jede nonstop 24h 365 dní v roce....
Nikdy sem nechtěl pracovat s lidma takhle na tvrdo... aleee zase po těh 2- 3 letech mě to zocelilo--- postě se budeme bavit anglicky :-) i když ten rus to nedává, tak s nim trochu česky... i když ten němec to nedává... tak trochu německy... ale bohužel německy mi to jde až tak po 2 pivech.... :biggrin: ale to pak jedu až se divim :biggrin: naturlich :biggrin:
Ne za ty 3 roky co tu dělám tak hlavně se zklidnila situace mezi personálem a nadřízenýma... prostě do pohody... všem se pracuje příjemnějc než kdykoliv dřív... atmosféra je klidná a příjemná a to se přenáší i na hosty.... takže mam radost že všechno funguje jak má.... až je to fascinující... jak to "šlapito" :biggrin:
každej má vliv jak to šlape... a šlape to... zatim jakoby to nejde ale rozdělil bych určitej balík akcií mezi zaměstnance--- to jo aby to šlapalo ještě hustějc...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“