Nejde radio,central a vnitřní osvětlení na Avíku T22

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Horalcz
Člen Týmu

Nejde radio,central a vnitřní osvětlení na Avíku T22

Příspěvek od Horalcz »

Ahoj chlapy,mám takový problém.Ráno přijdu k autu otevřu centrálem,nastartuji a nerozsvítí se displej spotřeby na rádiu.Když přijedu do práce,jdu to omrknout a zjistit příčinu.Prolezl jsem všechny pojistky a vše ok.Po práci když dorazím domu,zjistím ,že auto i nezamyká.Znova prolézám pojistky čistím je a důkladně kontroluji,opět vše ok.Jsem trochu nesvuj co by to mohlo být.Prolézám i manual v servisní knížce,jaké pojistky to mají být.Jestli by to mohlo být nějaké relé nebo něco jiného.Prosím o radu a pomoc.Díky předem.
Toyota Avensis 2.0 D4D r.rv 2001 - T22 81 KW
jarson
Věčnej rejpal

Re: Nejde radio,central a vnitřní osvětlení na Avíku T22

Příspěvek od jarson »

Vsetky poistky?
Aj v motorovom priestore?
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Horalcz
Člen Týmu

Příspěvek od Horalcz »

jarson píše:Vsetky poistky?
Aj v motorovom priestore?
Zdar,zas takového trotl nejsem,abych neprolezl všechny pojistky.Opravdu všechny i u motorů.A abych věděl která je která,mel jsem poruce popis že servisní knížky.Ale dsl jsem nevěděl.Jen se těším ,aby nebyl někde drát příšerný.Jen doufám,jestli to není relé.
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

No,mal som raz detto co ty a bola to poistka v motorovom priestore,avsak netusim uz teraz ktora. Kazdopadne jedna z tych obycajnych nozovych. Tiez na pohlad nevyzerala zla - bola totiz dost spinava a tak sam do nej riadne nevidel.
A trotl netrotl - ja som druhu poistkovku pred vodicom nasiel po piatich rokoch pouzivania auta,aj to len preto, lebo som opravoval odchlipnuty lem koberca :) ...takze nic v zlom.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Horalcz
Člen Týmu

Příspěvek od Horalcz »

jarson píše:No,mal som raz detto co ty a bola to poistka v motorovom priestore,avsak netusim uz teraz ktora. Kazdopadne jedna z tych obycajnych nozovych. Tiez na pohlad nevyzerala zla - bola totiz dost spinava a tak sam do nej riadne nevidel.
A trotl netrotl - ja som druhu poistkovku pred vodicom nasiel po piatich rokoch pouzivania auta,aj to len preto, lebo som opravoval odchlipnuty lem koberca :) ...takze nic v zlom.
Ne nic se neděje,to je v pohodě.Ale opravdu jsem zkokl všechny a ještě jsem je pro jistotu měnil za nové.No nevím.Aý bude čas zeptám se elektrikáře.Jsem trochu nesvůj.Zrovna toyota a taková prekerka.No snad to najdu nebo už nevím.Ale moc díky za rady,odzkouším to znava.Tak drž palce. :)
Horalcz
Člen Týmu

Příspěvek od Horalcz »

Tak podle toho ,že vše funguje (přívod elektriky.Tak musím na diagnostiku a zjistit závadu,která podle všeho bude na komfortní jednotce.
Tak bych se chtěl zeptat,kdy by se dala eventualně sehnat jiná a za kolik.Díky.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“