Dobry den, pred casem jsem si ve Svycarsku poridil tuto krasku (72.r Celica), provedl 'repasi' podvozku, a pak s ni pres exportni znacky prijel sem do ceska. Pres zimu se pekne prospala a ted kdyz se zacina konecne delat krasne jsem si rekl, ze je dobry cas ji konecne prihlasit..Jenze ejhle, ono to neni tak snadne

Od stk me vyhodili, ze pry svycarsky technicak ma v sobe moc malo informaci pro predelani na cesky, a pak jeste neco o globalni homologaci, coz mi prislo jako blbost kdyz to auto jezdilo i v nemecku, a vlastne po cely Evrope. Coz se taky ukazalo jako pravda, par dni potom mi zavolali, ze mi to udelaji, ale ze to bude stat aspon 15k korun

Myslim, ze v tom je ekodan 10k (vsak proc ne, platit ekodan na veterana je krasny logic fail, akorat se hodi k ceske byrokracii

), nejake poplatky, a pak 2-3k firme ktera by zjistila ty chybejici informace pro technicak. A to jsem se chtel zeptat, neni tu jeste nekdo jiny s prihlasenou TA22, ktery by mi poslal kopii technicaku (samozrejme se zacernenymi dulezitymi informacemi) abych usetril aspon ty 2-3 tisice, nebo mi treba poradil, jak ji sam prihlasoval? Jen bych se chtel vyhnout veteranskym znackam, sice bych usetril, ale delat kazdy rok testaci nechci, nebo treba dat lepsi karburatory pro zvyseni vykonu (ktereho bohuzel celica moc nema) by mi taky neproslo, ale hlavne chci s autem jezdit

Ne denne, kratke vzdalenosti, nebo pres zimu, ale preci jen vic nez co pokryvaji veteranske znacky. Predem dekuji za jakekoliv info, Moriarty.