Chvilka k odreagování

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět
radohanno
Manager Týmu

Re: Chvilka k odreagování

Příspěvek od radohanno »

Jakub Krčma píše:Hned jsem u Vás, kluci... :-)
:banana: :banana: tož poď.... :lol: :lol:
Lexus LS 430. 2002
Když mám názor, řeknu to.
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jakub Krčma »

Nejdřív musím pořádně mrknout na video a přečíst všechny související příspěvky... Taky se tady teď u compu střídáme, takže je to na delší dobu...
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

biscuit píše:jak jsem psal, to chce klid... jsi hysterickej vic jak kdejaka zenska :-) navic bys mel zajit k ocnimu ;-)

jakube, na tebe celou dobu cekam, az to okorenis :-)
Myslíš mě??? Jdu si tedy dát antihysterin......S tím očařem to prubni taky. Ale jsi asi nadčlověk který by to stihl zastavit. Běžný motorista nemá šanci. Přeju všem aby se nikomu nic podobného nestalo .....
Tím končím ,nekonečnou diskusi.
Lexus LS 430. 2002
Jakub Krčma
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jakub Krčma »

Tááák, když jsem viděl video prvně, myslel jsem si, že vina je jednoznačně jen na straně policajtů a toho joudy, kterej to napral do auta s kamerou. Ale teď už to vidím jinak. Mrknu ještě na snímek po snímku, ale předběžně to vypadá, že pán v Mercedesu (odmítám psát správně "v mercedesu") nekoukal na cestu a jednal unáhleně. Podle mého dosavadního "šetření" totiž policajti měli levý blinkr zapnutý už v době, než si začali nadjíždět vpravo, aby se dokázali otočit na tak úzké silnici. Jenže samozřejmě neměli vůbec zapnutý maják, takže takový manévr absolutně nesměli udělat. Tudíž vina je nejspíš na policistovi za volantem, řidiči Mercedesu a řidiči auta za autem s kamerou. Řidič Mercedesu totiž zjevně dokázal reagovat brzděním na zpomalování policejního auta, ale nereagoval na blinkr policejního auta. To znamená, že řidič Mercedesu nejel tak rychle, aby mu daný manévr policejního auta mohl způsobit neřešitelnou situaci. Ale ještě to není finální názor, rozhodne analýza snímek po snímku... Řidič auta s kamerou má tedy celkem kliku - ze všech 4 nabouraných aut byl asi on jediný bez viny a má na to dostatečně dobrý důkaz. May the flame war begin... :lol: :lol: :lol:

Update: Tak podle frame-by-frame to skutečně vypadá, že policajti měli levý blinkr zapnutý už v 0:10.
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

biscuit píše:dyt to rikam ;-)

radohanno: ano myslim tebe, copak tady jeste nekdo jinej hystericky pokrikuje? ja vidim dobre a na rozdil od pana v mercedesu umim ridit. a jestli ty jezdis jako on (podle toho, jak se ho zastavas, presto ze jel jako osel), radeji se na to vykasli ;-)
:biggrin: Tak jo....Doufám že se nikdy nepotkáme, nerad potkávám ty ,co si myslí že umí řídit a přitom umí prd. Pomníčků u cest je dost..taky říkali že umí. Stojím si za tím, že na vině jsou poldové a ani ty, sic jsi řidičský bůh bys to neubrzdil. Ale fajn já to beru jak to je. A za svým si stojím. A jsem rád že je tu jeden co umí....
Lexus LS 430. 2002
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Někdy se těžko posuzují situace podle videa, tam totiž nemáte ten okamžitý prožitek a za kompem může být generál každý. Ovšem shodou okolností jsem nedávno zažil nehodu jak podle kopíráku, byvše v pozici toho z kamerou (ovšem bez kamery). Pouze to otáčející se auto nebyli poliši, ale to je drobnost. Dokonce jsem musel později podávat i svědectví.
Situace:
Na výjezdu z mého rodného městečka jsou dvě benzínky, nejprve nalevo ÖMV, po několika stech metrech vpravo Benzina. Večer až noc. Pán v Peugeotu asi potřeboval natankovat a tak si chtěl asi nejprve obě tyto benzínky prověřit, než se rozhodne. Za ním jela paní ve Felicii kombi. Už u té první benzínky podivně zpomaloval, asi se ohlížel zpět na ceduli s cenama. Když dojel k té druhé, asi zjistil, že ceny jsou překvapivě stejné a rozhodl se pro tu s exotičtější značkou. Čili na úrovni té Benziny se nemlich stejně jak ty poliši chtěl otočit zpět a paní s feldou to něj zezadu našila. Lišilo se to jen tím, že ho trefila dřív, tedy do levé části zadního nárazníku. Jestli měl blinkr, nevím. Asi ano, ale fakt jsem to neviděl nebo zapomněl.
Důležitý je tady ten pocit, který vám video nezprostředkuje - ten člověk v pežotu se chová divně. Já v podobných situacích už dávno držím ruku na klaxónu, a to je podle mě ta chyba, kterou udělal jak ten v Mercedesu na videu, tak v mém případě paní ve Felicii.
Šušenka má tedy do jisté míry pravdu. Ovšem zrovna u té bezpečné vzdálenosti tolik ne, protože z vlastní zkušenosti vím, že chová-li se někdo takhle nestandardně, tzn. pravděpodobně přijímá hlášení či si prohlíží ceník benzínky, začne zpomalovat tak nějak zvláštně, bez brzdových světel, čili jste za ním, ani nevíte jak.
Každopádně ty policajty zastřelit za úsvitu, protože takhle se bez výstrahy a bez majáčku otáčet si nic jiného nezaslouží :?

Mmchdm. viděl jsem kdysi kousek za San Diegem takovou tu situaci jak z blbých amerických filmů. Na dálnici v protisměru někdo předjížděl větším rozdílem rychlostí, než odpovídá jejich limitům, které všichni dodržují. Mezi proudy dálnice byl docela široký travnatý pruh, takových pět, deset metrů. Ne jako u nás metr a svodidlo. Majáček, pohled do zrcátka, drift přes trávu a za ním :D
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Zase se uplatnil muj talent na vyvolavani flame...prakticky kdekoliv tuto schopnost umim praktikovat a vzdycky to funguje, at se bavi inteligenti, ridici, nebo primitivove :-)

Hosi resit to nebudu, nejezdim vzdycky predpisove, jsem mozna rychly ridic, pokud sedim v aute nebo v kare na zavodni draze, tzn co se tyka kontroly auta. Rozhodne se nepovazuju za nadridice, co se tyka znalosti zakonu, dopravnich predpisu a v provozu rozhodne nejsem defenzivni. Dokazu predvidat, ale kdyz pred sebou vidim debila, radim co nejnizsi kvalt muzu a snazim se zmizet pryc, jak nejrychleji muzu...tady totiz nejde o predpisy, ale o muj zivot :-)
Priznam se, ze za tim policajtem plizicim se daleko pod povolenycm limitem bych byl asi v posledni fazi stejne nalepeny a taky bych ho nejak chtel objet...s vetsi ci mensim odstupem.
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

...a já navíc s tím klaxónem :-)
VAZ 2103 1500/49kW bílá
radohanno
Manager Týmu

Příspěvek od radohanno »

Lexus LS 430. 2002
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Jimmi píše:...a já navíc s tím klaxónem :-)
Troubit na benga by se nám líbilo ? :) :twisted:
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Kdybych včas troubil na benga, nevlítli by mi do předního blatníku, zmrdi :?
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Obrázek
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Ještě nám pan škodolibý kameraman mohl předvést, jak se to má jezdit bokem, aby v tom videu bylo aspoň něco zajímavého.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

jj luke to je darebak :-)
Taky jsem si rikal, ze by to chtelo videt onboard a taky "footwork cam", ikdyz ta kamera mi byla jasna, zadupnout brzdu a se smrti v ocich cekat az to jebne do patniku :-D
Hadam, ze spojku nevymackaval nikdo :-)
Jinak ty zadokolky nebo mozna 4WD nektere pekne ustreluji, vzdycky lituju toho, ze mam predokolku a tohle muzu delat jen v motokare :-/

Gramo: urcite youtuber, ktery honi sledovanost...ale mas pravdu,ze nad skodolibosti zustava rozum stat.
Obrázek
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Tradiční designová škola není mrtvá!
http://www.autoforum.cz/fascinace/tento ... 7-a-dalsi/