snad se bude líbit i vám

už se těším až mě s tím pomůžeš aby to bylo rychleji hotový když je už venku najednou nějak zima
  už se těším až mě s tím pomůžeš aby to bylo rychleji hotový když je už venku najednou nějak zima  
Mě by tam měl Celerak o víkendu dávat červený ledky, tak sem pak hodím fotky jak to vypadáPetr píše:co jsi tam dal za diody nebo žárovky že ti to tak dobře modře svítí napiš mě se to nedařilo mám tam červený diody a svítí to slabě

jo tak celerak mu tam ty ledky dal, a ani to tak dlouho netrvalo když už věděl jak na topetiss2.0Gti píše: Mě by tam měl Celerak o víkendu dávat červený ledky, tak sem pak hodím fotky jak to vypadá
Jinak určitě ti napíše co s těma ledkama udělal že to tak dobře svítí, já to prozradit nemůžu viz výrobní tajemství

Hehe taky jsem na to čuměl,...konec Ledna a hurá curkovíčko se najednou hodí,....garfielld píše:Promovaníí inženýři, sínus, cosinus deskriptývaty cukrovaný rohlíčky svítí jakou barvou?:)

ty svítily vanilkovou, a byly moc dobrýgarfielld píše:Promovaníí inženýři, sínus, cosinus deskriptývaty cukrovaný rohlíčky svítí jakou barvou?:)

možná proto to taky šlo tak rychle
  možná proto to taky šlo tak rychle 
 kdyby nebylo, tak by se našlo něco jinýho
 kdyby nebylo, tak by se našlo něco jinýho  
To cukroví bylo ňam ňam, však ho na začátku byl plnej talíř a když to Celerak fotil tak to bylo po mým "nájezdu"ArnieGT píše:Hehe taky jsem na to čuměl,...konec Ledna a hurá curkovíčko se najednou hodí,....garfielld píše:Promovaníí inženýři, sínus, cosinus deskriptývaty cukrovaný rohlíčky svítí jakou barvou?:)
 a ten panel co tam svítí ty červený LEDky tak to je můj
  a ten panel co tam svítí ty červený LEDky tak to je můj   neboli Celerak pájel a já se krmil a bumbal čajík s medem jak je tam vidět na té první fotce
 neboli Celerak pájel a já se krmil a bumbal čajík s medem jak je tam vidět na té první fotce  
petiss2.0Gti píše: To cukroví bylo ňam ňam, však ho na začátku byl plnej talíř a když to Celerak fotil tak to bylo po mým "nájezdu"a ten panel co tam svítí ty červený LEDky tak to je můj
neboli Celerak pájel a já se krmil a bumbal čajík s medem jak je tam vidět na té první fotce
 a tady vidíte kdo dělá a kdo jen čumí a cpe si pupek
  a tady vidíte kdo dělá a kdo jen čumí a cpe si pupek  
To není pravda, sem musel doplňovat energii když sem běhal do garáže pro šroubovák, izolačku, pájku a co já vím co ještě. Tak mě holt vyhládlo, noCelerak2.0Gti píše:petiss2.0Gti píše:a tady vidíte kdo dělá a kdo jen čumí a cpe si pupek

tak spolek sme zajímavej když jsme pohromaděPetr píše:vy jste tam dobrá partička někdy se za vámi přijedu podívat a budou tam 4 červený celici
jo a dělali jste i podsvýcení palubovky těma diodama místo těch 5W žárovek a svíti to dobře co?
ja jsem pod to topení dával jen návleky červený a to vydrží dlouho protože ty malý nevydávají takový žár jak ty 5W
 určitě někdy dojeď
 určitě někdy dojeď  Radus2,0Gti píše:tak budíky jsme teda dělali, i když o tom někdo neví
jinak tyledky svítí úplně na nic, ale implantoval jsem tam neony a je to super.
jo a musím si taky přidat do vaší diskuze: Však je to na Petisovi vidět jak rád papká, né
 tak budíky jsi si předělával jen ty, mistře, a to jen proto že jsem tě v pátek navedl na to topení a když už to bylo rozdělaný tak jsi to taky provedl
 tak budíky jsi si předělával jen ty, mistře, a to jen proto že jsem tě v pátek navedl na to topení a když už to bylo rozdělaný tak jsi to taky provedl