Starter
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Starter
Zdravim,
rano kdyz jsem startoval tak to trochu jako "klaplo", asi ve starteru, a pak to normalne zacalo tocit a hned naskocilo. Kdyz jsem po praci chtel nastartovat, tak to v tom zase klaplo ale vubec to netocilo. Druhy pokus bylo to samy. Az pri tretim to zase klaplo a pak naskocilo. Myslite ze mam vymenit starter? Nebo je to mrazem? Pres noc je v garazi. Diky za radu.
rano kdyz jsem startoval tak to trochu jako "klaplo", asi ve starteru, a pak to normalne zacalo tocit a hned naskocilo. Kdyz jsem po praci chtel nastartovat, tak to v tom zase klaplo ale vubec to netocilo. Druhy pokus bylo to samy. Az pri tretim to zase klaplo a pak naskocilo. Myslite ze mam vymenit starter? Nebo je to mrazem? Pres noc je v garazi. Diky za radu.
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Jihlava
603 900 512
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ejhle
No může to bejt třeba baterkou... v zimě ztrácí kapacitu- třeba špatnej kontakt, no a nebo tim, že celdu štve že musí bejt zalezlá v garáži, když je venku v peřince tak romanticky
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
Tohle mi taky občas dělá. Někde jsem četl že je to na celicách celkem normální. Prý je to problém ve špatném ukostření nebo co. Co jsem ale zpozoroval je, že když je čelda promrzlá a otočím klíčem v zapalování a po vteřině ho pustím tak si čelda z vesela startuje sama dokud nechytne. Někdy i tři vteřiny.
Celica 4WD turbo 5.gen
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
me to ale do dneska startovalo hned, na prvni otoceni a nevzdavalo to ten zvuk, jako by tam neco seplo.saus píše:Tohle mi taky občas dělá. Někde jsem četl že je to na celicách celkem normální. Prý je to problém ve špatném ukostření nebo co. Co jsem ale zpozoroval je, že když je čelda promrzlá a otočím klíčem v zapalování a po vteřině ho pustím tak si čelda z vesela startuje sama dokud nechytne. Někdy i tři vteřiny.
Jihlava
603 900 512
Jihlava
603 900 512
To co ti tam cvaklo byl pastorek který vyhazuje cívka. Jestliže ti pastorek nevyskočí úplně (cívka pořádně nezaskočí) cívka ti nesepne proud do startéru a ten se neotočí. Pravděpodobně bude stuhlej tím mrazem.Salám píše:me to ale do dneska startovalo hned, na prvni otoceni a nevzdavalo to ten zvuk, jako by tam neco seplo.saus píše:Tohle mi taky občas dělá. Někde jsem četl že je to na celicách celkem normální. Prý je to problém ve špatném ukostření nebo co. Co jsem ale zpozoroval je, že když je čelda promrzlá a otočím klíčem v zapalování a po vteřině ho pustím tak si čelda z vesela startuje sama dokud nechytne. Někdy i tři vteřiny.
Celica 4WD turbo 5.gen
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Pred chvili jsem to znovu zkousel. Zase to cvaklo, tak jsem drzel klic ve startovaci poloze, chvili pockal a naskocilo to. Udelal jsem to tak nekolikrat a vzdycky se to chytlo tak snad to bude tim mrazem a na jare to bude v pohode.saus píše:To co ti tam cvaklo byl pastorek který vyhazuje cívka. Jestliže ti pastorek nevyskočí úplně (cívka pořádně nezaskočí) cívka ti nesepne proud do startéru a ten se neotočí. Pravděpodobně bude stuhlej tím mrazem.Salám píše:me to ale do dneska startovalo hned, na prvni otoceni a nevzdavalo to ten zvuk, jako by tam neco seplo.saus píše:Tohle mi taky občas dělá. Někde jsem četl že je to na celicách celkem normální. Prý je to problém ve špatném ukostření nebo co. Co jsem ale zpozoroval je, že když je čelda promrzlá a otočím klíčem v zapalování a po vteřině ho pustím tak si čelda z vesela startuje sama dokud nechytne. Někdy i tři vteřiny.
dik za info
Jihlava
603 900 512
Jihlava
603 900 512
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To mi corolla dělá taky. Řeším to tak, že jen ťuknu do klíčku a ona nastartuje. Když ho podržím dýl, tak mi pak chrčí startérsaus píše:Tohle mi taky občas dělá. Někde jsem četl že je to na celicách celkem normální. Prý je to problém ve špatném ukostření nebo co. Co jsem ale zpozoroval je, že když je čelda promrzlá a otočím klíčem v zapalování a po vteřině ho pustím tak si čelda z vesela startuje sama dokud nechytne. Někdy i tři vteřiny.
http://www.youtube.com/watch?v=8dpEovFHML0