Nedomykanie vnutorneho zamku Yaris 2006

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Ezop
Navigátor

Nedomykanie vnutorneho zamku Yaris 2006

Příspěvek od Ezop »

Ahojte priatelia.
Kupil som si Yaris 2006 1L

Na spolujazdcovej strane z vnutra sa nezatvory zamok. Je to taky stuplik co je na nom cerveny bod. Auto zamykam klucom z vonku. Vsetky dvere sa zavru len spolujazdcove nie. Musim ho rucne stisnut.
Zamok sa zacne zatvarat ale nedotiahne sa. V com je problem?

Dik za kazdu radu.
yarrin
Člen Týmu

Re: Nedomykanie vnutorneho zamku Yaris 2006

Příspěvek od yarrin »

já mám stejné auto, dodělávaný centrál v Toyotě. Začalo mi to taky blbnout, byl skřípnutý kabel v PP dveřích od centrálu, oprava v servisu na půl hodiny (naštěstí ten centrál ještě byl v záruce).
Toyota Yaris 1.0 2007
Ezop
Navigátor

Příspěvek od Ezop »

[quote="yarrin"]já mám stejné auto, dodělávaný centrál v Toyotě. Začalo mi to taky blbnout, byl skřípnutý kabel v PP dveřích od centrálu, oprava v servisu na půl hodiny (naštěstí ten centrál ještě byl v záruce).[/quote]

Dik za radu.
Ja nemam centralne len klasika klucom do zamku zamknem cele auto. Nemam nic v nom dorabane. Myslis, ze to moze byt tiez nejaky kablik co sa uvolnil alebo zasekol?
yarrin
Člen Týmu

Příspěvek od yarrin »

tak pokud klíčem zamykáš celé auto, tak centrál máš, sice bez dálkového ovládání, ale máš. Nechci dělat chytrého, ale vidím to na vadný kabel v PP dveřích od zamykání.
Toyota Yaris 1.0 2007
Ezop
Navigátor

Příspěvek od Ezop »

[quote="yarrin"]tak pokud klíčem zamykáš [b]celé auto[/b], tak centrál máš, sice bez dálkového ovládání, ale máš. Nechci dělat chytrého, ale vidím to na vadný kabel v PP dveřích od zamykání.[/quote]

Dakujem skusim to pozriet.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Už som tu dávnejšie nebol.. tak sa trochu podebatím s vami :)
Mne sa toto tiež stalo - s tým zámkom.. Kolega sa s tým " červeným polokoliečkom" vzadu hral.. zamkol, odomkol,zamkol odomkol.. No ako malé dieťa, až pokial mi to nedoj.bal ako to máte vy. Oprava bola ešte v rámci záruky. V servise mi povedali, že bol zlomený zámok (ako , to neviem....). Neriešil som to, lebo to robili v rámci záruky ale menili vraj celý systém :(
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Odpovědět

Zpět na „Yaris“