Ahojte priatelia.
Kupil som si Yaris 2006 1L
Na spolujazdcovej strane z vnutra sa nezatvory zamok. Je to taky stuplik co je na nom cerveny bod. Auto zamykam klucom z vonku. Vsetky dvere sa zavru len spolujazdcove nie. Musim ho rucne stisnut.
Zamok sa zacne zatvarat ale nedotiahne sa. V com je problem?
Dik za kazdu radu.
Nedomykanie vnutorneho zamku Yaris 2006
Re: Nedomykanie vnutorneho zamku Yaris 2006
já mám stejné auto, dodělávaný centrál v Toyotě. Začalo mi to taky blbnout, byl skřípnutý kabel v PP dveřích od centrálu, oprava v servisu na půl hodiny (naštěstí ten centrál ještě byl v záruce).
Toyota Yaris 1.0 2007
[quote="yarrin"]já mám stejné auto, dodělávaný centrál v Toyotě. Začalo mi to taky blbnout, byl skřípnutý kabel v PP dveřích od centrálu, oprava v servisu na půl hodiny (naštěstí ten centrál ještě byl v záruce).[/quote]
Dik za radu.
Ja nemam centralne len klasika klucom do zamku zamknem cele auto. Nemam nic v nom dorabane. Myslis, ze to moze byt tiez nejaky kablik co sa uvolnil alebo zasekol?
Dik za radu.
Ja nemam centralne len klasika klucom do zamku zamknem cele auto. Nemam nic v nom dorabane. Myslis, ze to moze byt tiez nejaky kablik co sa uvolnil alebo zasekol?
tak pokud klíčem zamykáš celé auto, tak centrál máš, sice bez dálkového ovládání, ale máš. Nechci dělat chytrého, ale vidím to na vadný kabel v PP dveřích od zamykání.
Toyota Yaris 1.0 2007
[quote="yarrin"]tak pokud klíčem zamykáš [b]celé auto[/b], tak centrál máš, sice bez dálkového ovládání, ale máš. Nechci dělat chytrého, ale vidím to na vadný kabel v PP dveřích od zamykání.[/quote]
Dakujem skusim to pozriet.
Dakujem skusim to pozriet.
Už som tu dávnejšie nebol.. tak sa trochu podebatím s vami
Mne sa toto tiež stalo - s tým zámkom.. Kolega sa s tým " červeným polokoliečkom" vzadu hral.. zamkol, odomkol,zamkol odomkol.. No ako malé dieťa, až pokial mi to nedoj.bal ako to máte vy. Oprava bola ešte v rámci záruky. V servise mi povedali, že bol zlomený zámok (ako , to neviem....). Neriešil som to, lebo to robili v rámci záruky ale menili vraj celý systém

Mne sa toto tiež stalo - s tým zámkom.. Kolega sa s tým " červeným polokoliečkom" vzadu hral.. zamkol, odomkol,zamkol odomkol.. No ako malé dieťa, až pokial mi to nedoj.bal ako to máte vy. Oprava bola ešte v rámci záruky. V servise mi povedali, že bol zlomený zámok (ako , to neviem....). Neriešil som to, lebo to robili v rámci záruky ale menili vraj celý systém

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid