Zdravim panove,
mame Verso 2013 bez hagusu a tazneho zarizeni. Doporucil by mi nekdo vhodny stresni nosic? Decka rostou a bude treba vozit kola. Do tazneho se mi nechce investovat, i kdyz nosic na "kouli" by se mi libil vice.
Diky
Stresni nosic
Stresni nosic
Toyota Verso 1.8 CVT Active
Re: Stresni nosic
Zdarec, taky jsem to řešil a koupil jsem příčníky od Thule http://www.thule.com/cs-cz/cz/buyers-guide?c=roof+racks. Mám taky Verso bez hagusů. Zatím jsem to ještě nepřidělal, budu to používat až na lyže ( na rakev), právě na foru řeším jakou, asi vyhraje Thule Pacific 500. Co se týká kol, tak jsem sice viděl kola na streše Versa, ale auto je celkem vysoké a nevím jak bych to tam dával a to nejsem žádný prcek. Asi vyhraje tažné a nosič. Tažné se dá i s instalací koupit kolem 6.000 Kč ( bosal) no a nosič zaleží jaký vybereš. Je to pálka, ale to pohodlí stojí za to.
Diky za odpoved. Jake jsi vzal ty tyce, jsou tam na vyber 4 typy. Jeste uvazuju o nosici kon na 5. dverich, ale moc tomu neverim...
Mám WingBar. Všichni kámoši je mají a jsou max spokojeni, tak jsem dal na jejich radu. Co se týká nosiče kol na páté dveře, tak to jsem viděl na nové Mazdě 5, kde měl borec 2 kola. Byl to nosič od Thule. Vše vypadalo jako, že drží a vše je v poho, osobně moc tomu nakloněn nejsem. Možná zbytečná obava, ale nekoupím si to
.
Mohl by někdo z majitelů Versa, kteří tady čtou, napsat jaké májí oni zkušenosti s vozením jízdních kol na Versu.
Díky všem za jejich zkušenosti.

Mohl by někdo z majitelů Versa, kteří tady čtou, napsat jaké májí oni zkušenosti s vozením jízdních kol na Versu.
Díky všem za jejich zkušenosti.
Vozím je uvnitř a v poho.
Vejdou se mi tam jedno odrážedlo, jedno kolo 21", jedna dospělácká kolobka (Kostka) a dvě "motorky" - takové ty plastové. Je potřeba mírně naklonit druhou řadu sedadel dopředu a z toho kola shodit přední kolo. Jestli to teda někomu pomůže. 

ja mam verso s hagusmi a dokupil som original priecniky, bez toho aby som ich videl - moja chyba. na citroene som polozil priecniky na hagusy, zaklikol zapadku, zamkol klucom a hotovo. na verse treba srobovat momentovym klucom
, co som netusil a nepredpokladal som, ze to je mozne na aute vyrobenom v roku 2014. rozmyslam, ze ich predam a kupim nejake, ktore sa montuju ako na mojom starom citroene. len ktory blazon by kupil tie moje
mat tazne zariadenie vyhra nosic za autom, kvoli pohodlnosti pri nakladani.

Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
Kdyz uz jsme u toho prevazeni....Nema nekdo z vas ve Versu nainstalovanou prepazku mezi zavazadlovym prostorem a kabinou. Jak jedem nekde na dovcu nebo chatu, tak to neni zrovna nejbezpecnejsi vozit za hlavou veci, ktere muzou pri nehode proletet az na predni sklo. Ja o ni uvazuju ikdyz origo cena v Toyote (cca 7k), je priserna a taky se mi to moc v aute nelibi.