Stresni nosic

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
kurin
Navigátor

Stresni nosic

Příspěvek od kurin »

Zdravim panove,

mame Verso 2013 bez hagusu a tazneho zarizeni. Doporucil by mi nekdo vhodny stresni nosic? Decka rostou a bude treba vozit kola. Do tazneho se mi nechce investovat, i kdyz nosic na "kouli" by se mi libil vice.

Diky
Toyota Verso 1.8 CVT Active
Tomulda
Člen Týmu

Re: Stresni nosic

Příspěvek od Tomulda »

Zdarec, taky jsem to řešil a koupil jsem příčníky od Thule http://www.thule.com/cs-cz/cz/buyers-guide?c=roof+racks. Mám taky Verso bez hagusů. Zatím jsem to ještě nepřidělal, budu to používat až na lyže ( na rakev), právě na foru řeším jakou, asi vyhraje Thule Pacific 500. Co se týká kol, tak jsem sice viděl kola na streše Versa, ale auto je celkem vysoké a nevím jak bych to tam dával a to nejsem žádný prcek. Asi vyhraje tažné a nosič. Tažné se dá i s instalací koupit kolem 6.000 Kč ( bosal) no a nosič zaleží jaký vybereš. Je to pálka, ale to pohodlí stojí za to.
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Diky za odpoved. Jake jsi vzal ty tyce, jsou tam na vyber 4 typy. Jeste uvazuju o nosici kon na 5. dverich, ale moc tomu neverim...
Tomulda
Člen Týmu

Příspěvek od Tomulda »

Mám WingBar. Všichni kámoši je mají a jsou max spokojeni, tak jsem dal na jejich radu. Co se týká nosiče kol na páté dveře, tak to jsem viděl na nové Mazdě 5, kde měl borec 2 kola. Byl to nosič od Thule. Vše vypadalo jako, že drží a vše je v poho, osobně moc tomu nakloněn nejsem. Možná zbytečná obava, ale nekoupím si to :D.
Mohl by někdo z majitelů Versa, kteří tady čtou, napsat jaké májí oni zkušenosti s vozením jízdních kol na Versu.
Díky všem za jejich zkušenosti.
xvasek
Navigátor

Příspěvek od xvasek »

Vozím je uvnitř a v poho. :-) Vejdou se mi tam jedno odrážedlo, jedno kolo 21", jedna dospělácká kolobka (Kostka) a dvě "motorky" - takové ty plastové. Je potřeba mírně naklonit druhou řadu sedadel dopředu a z toho kola shodit přední kolo. Jestli to teda někomu pomůže. :-)
ban
Člen Týmu

Příspěvek od ban »

ja mam verso s hagusmi a dokupil som original priecniky, bez toho aby som ich videl - moja chyba. na citroene som polozil priecniky na hagusy, zaklikol zapadku, zamkol klucom a hotovo. na verse treba srobovat momentovym klucom :shock: , co som netusil a nepredpokladal som, ze to je mozne na aute vyrobenom v roku 2014. rozmyslam, ze ich predam a kupim nejake, ktore sa montuju ako na mojom starom citroene. len ktory blazon by kupil tie moje :D mat tazne zariadenie vyhra nosic za autom, kvoli pohodlnosti pri nakladani.
Toyota Verso Style 1,8 CVT 7S 2014
Toyota Auris 1,6 MMT 2008
kurin
Navigátor

Příspěvek od kurin »

Kdyz uz jsme u toho prevazeni....Nema nekdo z vas ve Versu nainstalovanou prepazku mezi zavazadlovym prostorem a kabinou. Jak jedem nekde na dovcu nebo chatu, tak to neni zrovna nejbezpecnejsi vozit za hlavou veci, ktere muzou pri nehode proletet az na predni sklo. Ja o ni uvazuju ikdyz origo cena v Toyote (cca 7k), je priserna a taky se mi to moc v aute nelibi.
Odpovědět

Zpět na „Verso“