Přednosti jsou:
Průjezdy tunelů a zajímavých krajinych, technických míst, jízda v hustém dešti či bouřce, jízda večer a v noci, stání na "romantickém místě".....
Ale jak jsem spolu s ostatními řekl, za peníze to nestojí.
SKYVIEW panoramaticka strecha
Re: SKYVIEW panoramaticka strecha
Back in Czech.
Hutte píše:Mám SkyView ve Versu a dostal jsem to jako součást výbavy, nepřiplácel jsem. Po ročních zkušenostech bych si to určitě sám neobjednal, v létě dovnitř pálí slunce a v zimě jde od střechy chlad na hlavu. Žádný smysl v té střeše nevidím. Možná semafory v první brázdě a dovolená ve francouzských kaňonech... Ale jinak je to pořád zavřené. Navíc u Versa (nevím, jak je to u Aurisu) při SkyView na autě nejsou hagusy, takže je nutná speciální zahrádka (kterou nemám). Za sebe říkám rozhodně ne.
Presne tak moje slova, take jsem to dostal..
Toyota Rav 4 HSD SELECTION AWD
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
Toyota auris touring sport hybrid 2013, bílá perleť
Toyota auris 2010, 1,6 LUNA seda metaliza navi
Toyota Avensis 2,2-CAT 177 koní
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mam to cca rok a pol...
je to dobre pokial clovek vela soferuje pri znizenej viditelnoti - napr. sero, v zime pri hmlach a pod
a tym viac presvetli auto a neunavuje to
extra som to nasledne do novej yarisky objednaval, koli tomuto
zima: trochu to taha chlad (v yariske viac koli neskorsiemu vykurovaniu), v podstate stale jazdim s otvorenou strechou pocas roka
mam 1,6 - kurenie resp. teply vzduch ide do 1 minuty a ked dam ofukovat sklo, tak teply vzduch posuva po streche dalej...
leto: po zaparkovani to zatiahnem a ked je ostre slnko
je to dobre pokial clovek vela soferuje pri znizenej viditelnoti - napr. sero, v zime pri hmlach a pod
a tym viac presvetli auto a neunavuje to
extra som to nasledne do novej yarisky objednaval, koli tomuto
zima: trochu to taha chlad (v yariske viac koli neskorsiemu vykurovaniu), v podstate stale jazdim s otvorenou strechou pocas roka
mam 1,6 - kurenie resp. teply vzduch ide do 1 minuty a ked dam ofukovat sklo, tak teply vzduch posuva po streche dalej...
leto: po zaparkovani to zatiahnem a ked je ostre slnko
Já mám skyview na Versu, takže nemůžu úplně hodnotit, jak moc to kde přidává / ubírá prostor v Aurisu, ve Versu je prostoru dost. Z pozice řidiče je skyview za jízdy opravdu víceméně k ničemu, protože je kompletně mimo zorné pole, jisté prosvětlení interiéru tam určitě je, ale nestojí to za to. Nicméně z pohledu lidí ve druhé řadě - a hlavně z prostředního sedadla - je to docela velký rozdíl, třetí řada pak taky. Celkově jsem rád, že jej mám.