Po pročítání fora si už s Toyotou nejsem tak jist a měl bych pár otázek - zkusím to co nejstručněji:
Vzhledem k životnosti moderních dieselů a známého v Toyotě přecházím po letech pro druhé auto do rodiny k benzínu.
Mám nabídku na Demáče Yaris 1,33 Active Super Desing 4/2014 18tis najeto a Auris NG 12 1,33 Active 25tis najeto. Auris by stál o 31500kč víc.
Auto bude určené na kratší trasy. Za Auris jsou pro mne přednosti podstatně lepší podvozek,desing vnitřku,aut klima,prostor,podobná spotřeba s Y - prostě mi přijde že za těch 31tis navíc je lepší poměr cena/výkon . Materiál interiéru obou vozů celkem zklamal,ale to je subjektivní.
Po pročítání vláken jsem ale znejistěl že moje představa o tom že auto sice drahé,ale bude jezdit 10let bez oprav jako staré Toyoty je zřejmě blbost.
1)Existuje zde nějaké aplikace kde po zadání VIN zjistím celkovou konfiguraci vozu jako je třeba u Ford?
2)Dříve jsem někde zaregistroval článek,, Auris-první Toyota která rezne" - Jak jsou na tom s kvalitou současné T a hlavně Auris(je rozdíl oproti Yarisu? )Je to pravda?
3)Co ty světla - fakt to auto blbě svítí ???
4)Propojení tel přes Bt - máme anroidy Honor3 c verze 4.2.2 a S3 neo kitkat (bude to fungovat)? Nenapadlo mne že by nešlo spárovat tak jsem nezkoušel.
5)Spotřeba - o 1,33 se toho moc v testech nepíše a když tak tam jsou celkem rozdíly,Je to větší rozdíl proti Yarysu? Praha jižní spojka + okresky 90%
Tlačíto hledat moc nefunguje a pročítal jsem jak šlo -sorry jestli spamuju,ale musím se rychle rozhodnout.
Já si celkově myslel že je toyota drahá,ale nešáhnu na ní...Jde mi hlavně o budoucí náklady a životnost...Prosím reakce jen o faktech a vlastních zkušenostech a ne o pocitech