Jakub Pavlík píše:Bohužel jsem to při montáži nevyfotil, na to sem vážně neměl čas. A sundavat znova podběhy a originální tlumení motoru, které jsem tam brutálně narval rozpěrnými nýty se mi z omluvou nechce. A o podbězích ani nemluvě, neskutečná pakárna !!! Ale co se týče té kapoty, vzal jsem origo tlumeni a obkreslil jsem ho na to nové a vystřihnul jsem ho, akorát jsem to o cca. 3cm po stranách zmenšil. Utřel jsem kapotu a nalepil. Ještě jsem těch 7 "děr" na kapotě zadělal také tlumením, ale ne tímto. A je ticho, teď mi vypadne hadička s vodou ostřikovačů co jen pod tím vším tlumením a já to auto zapalím

Tak jsem vyplnil tlumícím materiálem prostor nad podběhem na straně řidiče. Materiál podobný jako z Gumexu, určený pro audio aplikace.
Výsledek? Subjektivně útlum 0% ...
Nevíte někdo jak odtlumit hluk od předních kol? Hučí to docela dost.... To Toyota podcenila. Nechápu. Motor je odhlučněn pěkně, aerodynamický hluk perfektně, ale kola .... joj to je dílo.
Pneu to není - stěžuje si na to moc lidí i na zahraničních fórech. Letní, zimní, 17",18"... Všechno hučí.
Údajně po faceliftu je to lepší. Nevíte, co je na něm uděláno jinak/navíc?