Rámy a nášlapy

vše ohledně modelové řady Rav 4
Rafan
Člen Týmu

Příspěvek od Rafan »

kenda píše:Já ten plastovej mám a moc by mě zajímalo jak se sundavá. Mám ho prasklej a chci ho nechat opravit a nalakovat. Koukal jsem po nějakých šroubech a nenašel :(
Musíš sundat celý přední nárazník a ze zadní strany jsou tam matice,které ten rám drží. Já ten origo rám konečně sehnal a minulý víkend jsem jej montoval, trochu maturita s vyměřením děr,ale dopadlo to dle mých představ:-)
Toyota RAV4 2.0 VVti 110kW
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Já auto koupil s "rámem" a s nášlapama a zatím jsou jen pro zlost. Už jsem se o ně upatlal, drží se na tom bordel co na to nalítá od předních kol a když žena přejížděla obrubník křížem, tak mám dojem, že škrtly, takže snižujou zbytečně světlou výšku. Asi je sundám :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Rafan
Člen Týmu

Příspěvek od Rafan »

Beaver píše:Já auto koupil s "rámem" a s nášlapama a zatím jsou jen pro zlost. Už jsem se o ně upatlal, drží se na tom bordel co na to nalítá od předních kol a když žena přejížděla obrubník křížem, tak mám dojem, že škrtly, takže snižujou zbytečně světlou výšku. Asi je sundám :)
Tak šup s nima dolů a já je od tebe vemu:-)
Slam
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slam »

Rafan píše:
kenda píše:Já ten plastovej mám a moc by mě zajímalo jak se sundavá. Mám ho prasklej a chci ho nechat opravit a nalakovat. Koukal jsem po nějakých šroubech a nenašel :(
Musíš sundat celý přední nárazník a ze zadní strany jsou tam matice,které ten rám drží. Já ten origo rám konečně sehnal a minulý víkend jsem jej montoval, trochu maturita s vyměřením děr,ale dopadlo to dle mých představ:-)
smím se zeptat, kde jsi ho nakonec splašil? :-)
Slam

EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06

RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
Rafan
Člen Týmu

Příspěvek od Rafan »

Slam píše:
Rafan píše:
smím se zeptat, kde jsi ho nakonec splašil? :-)
Na inzerát :D
Rafan
Člen Týmu

Re: Rámy a nášlapy

Příspěvek od Rafan »

Kluci, tak ještě jinak. Kdyby jste měli na prodej originální nášlapy (včetně montážního příslušenství)nebo o někom věděli, rychle pište. Jsem za ně ochoten nabídnout 6tis.
Rafan
Člen Týmu

Re: Rámy a nášlapy

Příspěvek od Rafan »

Rafan píše:Kluci, tak ještě jinak. Kdyby jste měli na prodej originální nášlapy (včetně montážního příslušenství)nebo o někom věděli, rychle pište. Jsem za ně ochoten nabídnout 6tis.
Tak už je mám:-)nakonec sehnáno.
Odpovědět

Zpět na „Rav 4“