Rámy a nášlapy
Rámy a nášlapy
Ahoj všichni, chtěl bych vás všechny předem pozdravit, jelikož jsem novým majitelem tohoto úžasného autíčka a také požádat jestli by se zde nenašel někdo takový, ochotný který by poskytl detailní foto uchycení originálních bočních nášlapů a případně předního rámu na RAV4 2002?(nejlépe ze spodu vozidla Moc by mi to pomohlo, děkuji předem. A také je možné, že se třeba najde i někdo kdo by za rozumnou cenu nabídl k prodeji orig. alu nášlapy. Protože sehnat takovou věc je docela problém a to jsem zkoušel i různá vrakoviště .Samozřejmě tento doplněk řešit přímo v Toyotě nemá smysl,protože však víte, ta cena je šílená. A k veškeré spokojenosti mi snad už jen chybí tahle maličkost.Ještě jednou díky za jakoukoliv informaci.
Podložky určitě ne-e, mám tam 18" kola, které jsou tak akorát s podběhem s patřičným ET, takže podložek netřeba. Bez origo nášlapů to prostě není onorafkař píše:Jo a některý hučí a nezapomeň na spotřebu Třeba hagusy dělají 0,4/100
Kup si podložky abys měl kola víc ven z podběhu to taky rozšiřuje pěkně auto.
Toyota RAV4 2.0 VVti 110kW
18tky kola jsou jen s rozšířením blatníků na staré ravce, takže jestli je máš na ravce bez rozšíření blatníků tak je to už dost vylezlé. Dneska jsem koukal na nášlapy na nové ravce a prej to stojí 19 brrr a ještě umazané kalhoty a natržený rozkrok Na novou se nehodí, ta má dveře až dolů takže při otevření se otevřou i s tím bordelem na dveřích a práh je čisťounkej jak dětská riť
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
Blatníky jsou úplně v pohodě nic nedrhne ani nepřekáží, bez žádných úprav, ani kola nečučí, mám RAVku r.v.2002. Důležité je ET.rafkař píše:18tky kola jsou jen s rozšířením blatníků na staré ravce, takže jestli je máš na ravce bez rozšíření blatníků tak je to už dost vylezlé. Dneska jsem koukal na nášlapy na nové ravce a prej to stojí 19 brrr a ještě umazané kalhoty a natržený rozkrok Na novou se nehodí, ta má dveře až dolů takže při otevření se otevřou i s tím bordelem na dveřích a práh je čisťounkej jak dětská riť
Ale ta pálka za ty nášlapy, to je fakt síla.
ET bys měl mít 45 drhnout ani překážet nic nebude v předešlejch generacích se dávaly 18tky jen na premium výbavu s vytaženejma blatníkama. Pokud nemáš nástavce na blatníkách tak to neva vypadá to i tak pěkně.
Tady je Rafička na 18 s vytaženejma blatníkama, tyhle kola jsem si teď dal na novou generaci.
http://www.tipcar.cz/inzerat/toyota-rav ... 20204.html
P.S. Za tu cenu se to neprodá, leda že by zlevnili 2kila
Tady je Rafička na 18 s vytaženejma blatníkama, tyhle kola jsem si teď dal na novou generaci.
RAV4 HSD AWD 2018
Tak ta cena je opravdu k pousmánírafkař píše:ET bys měl mít 45 drhnout ani překážet nic nebude v předešlejch generacích se dávaly 18tky jen na premium výbavu s vytaženejma blatníkama. Pokud nemáš nástavce na blatníkách tak to neva vypadá to i tak pěkně.
Ty kola jsem sháněl taky, ale nakonec jsem tam dal jiné, původně sice z Mitsubishi, ale myslím, že vypadají dobře Akorát mi tady nějak nejdou vložit fotky Tak alespoň odkaz pro představu, jsou úplně stejné.
http://auto.bazos.cz/inzerat/26034230/M ... 545R18.php
Nevíte někdo, kde se dá sehnat přední rám, ale ten plastový nebo jaký je, na Rav4 II? Chromovaný nechci, ty mají všude
foto sem nejde, bohužel dát.
foto sem nejde, bohužel dát.
Rav 4 I, 2,0 manuál, 3d - Prcek
Rav 4 III, 2.0 VVTi automat 2007, Sol - Rafaela
Rav 4 II, 2,0 VVTi automat 2004, Sol (totálka způsobená idiotem bez PR )
Felicie II, 1,3
4runner I, SR5 EFI 2,4, Mercedes, VW, Š-110R, 105LS, 120GLS, 1000MB, Ford Granada
Rav 4 III, 2.0 VVTi automat 2007, Sol - Rafaela
Rav 4 II, 2,0 VVTi automat 2004, Sol (totálka způsobená idiotem bez PR )
Felicie II, 1,3
4runner I, SR5 EFI 2,4, Mercedes, VW, Š-110R, 105LS, 120GLS, 1000MB, Ford Granada