poradíte???

vše ohledně modelové řady Corolla
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Steve McSteve píše:len taka poznamka,,, existuje ohybacka na lemy,,, namontuje sa namiesto kolesa a chodi po leme zospodu,,, postupne sa pritahuje srob a tak postupne ohybas lem,,, s farbou je to tak,,, ze sa moze trochu ohrievat teplovzdusnou pistoôlou,,, ale nie velmi,,,, je to urcite profesionalnejsi pristup ako klieste,,, a to este na Toyote,,,
o tom že je taková ohýbačka samo vím ale ani já ani žádnej můj známej ji nemá a opravdu se mi nechtělo vyhodit 2t nebo vic za to abych si ohnul 3 cm lemu :wink:
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

dalo sa to mozno dat niekomu urobit,, urcite by nevzal tolko co stoji nova,,,, ja by som to tak urobil
HONZA-COROLLA
Člen Týmu

ET

Příspěvek od HONZA-COROLLA »

a jaky tam mas ET? cim vetsi ET tim vic je to kolo zalezly nebo naopak. Docela by me to zajimalo premyslim taky o tyhle velikosti. Diky Honza
Petan
Řidič

Příspěvek od Petan »

Steve McSteve píše:dalo sa to mozno dat niekomu urobit,, urcite by nevzal tolko co stoji nova,,,, ja by som to tak urobil
Kéž bych někoho takovyho znal :(

To: HONZA-COROLLA : Já tam mám ET 35
Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

poznam v CZE,, ale to mas daleko,,, je to MOTORSPORT E55 v Litomysli,,,, urcite ale existuju aj blizsie tvojho bydliska,,, len daj hladat na vyhladavaci firmu,, ktora robi upravy,, kazda lepsia to musi mat
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

já měl taky na Celdě problém že mi kola škrtaly o lemy, bohužel ohnout ten lem nahoru normálně prostě nešlo, tak kde nepomůže síla, pomůže ještě větší síla: sem ten lem nařezal flexou a pak ho gumovou palicí ohnul nahoru, bohužel při tom samo praskne lak, ale když se to udělá šikovně, tak praskne v místě kam neni vidět a pak už se to nečim zastříká, já stejně auto musim časem hodit do laku, takže mě to zas až tak netrápí
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
petrusxxx
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrusxxx »

no ja tam mam et take 35 musim to zkusit asi tim pilnikem a uvidim...uz se moc tesim na leto az je tam prdnu jsou fakt husty...zaslu foto...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“