poradíte???
poradíte???
nazdarek chtel jsem se informovat jestli nekdo z vas nema zkusenost,jak ohnout lem zadniho blatniku...mam tam 16 kola 195x45/16 a kdyz sednou do zadu dva tak skrtam...
tak jestli by to vyresilo ohnuti toho lemu jinac je to v pohode ale kdyz nekoho vezu tak...diky za radu!!!!!

Zdarec
Už se to tu řešilo několikrát a už jsem to tu psal, takže já tam mám přesně ten samej rozměr a ráfek mám 6.5´´ a ten lem jsem ohnul tak že jsem dal kleště do hadry abych to nepodřel a pak jsem to jemně vyhnul tak aby nepraskl lak no a pak jsem to ještě trochu obrousil pilníkem a zatřel barvou a bitumenem a jeto dobry i když vezu 4 lidi
Už se to tu řešilo několikrát a už jsem to tu psal, takže já tam mám přesně ten samej rozměr a ráfek mám 6.5´´ a ten lem jsem ohnul tak že jsem dal kleště do hadry abych to nepodřel a pak jsem to jemně vyhnul tak aby nepraskl lak no a pak jsem to ještě trochu obrousil pilníkem a zatřel barvou a bitumenem a jeto dobry i když vezu 4 lidi

Toyota Corolla G6 1.4 1998 EX
Toyota Corolla G6R 1.6 1999
Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
ten lem jsem ohnul asi tak o 1cm směrem dolu a pak jsem obrousil hranu toho lemu asi tak o 1mm.
Lak nepopraskal protože jsem to dělal v létě a bylo teplo. Kdybys to dělal tak to radši nahřej třeba fénem aby ten lak nepopraskal
Lak nepopraskal protože jsem to dělal v létě a bylo teplo. Kdybys to dělal tak to radši nahřej třeba fénem aby ten lak nepopraskal

Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
Lem jsem ohnul dolů kvůli nečistotám aby se neusazovali vtom žlabu kterej by tam vznikl kdybych ho ohnul nahoru, pak jsem tak jezdil, ale bylo to dobry jenom tak ve třech ve čtyřech už to na hrbu drhlo tak jsem to pak ještě trochu obrousil
ale nechal jsem ho porad ohnutej dolů

Lexus IS250 2005
Lexus IS250 2005
to musi vyzerat hrozne.Petan píše:Lem jsem ohnul dolů ...
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
len taka poznamka,,, existuje ohybacka na lemy,,, namontuje sa namiesto kolesa a chodi po leme zospodu,,, postupne sa pritahuje srob a tak postupne ohybas lem,,, s farbou je to tak,,, ze sa moze trochu ohrievat teplovzdusnou pistoôlou,,, ale nie velmi,,,, je to urcite profesionalnejsi pristup ako klieste,,, a to este na Toyote,,,