Dobrý večer,
obracím se na Vás s prosbou. Mám Toyota Carina E kombi, rv 1996, 93kw a přestal fungovat klakson.
A teď, když jsem to rozebral jsem zjistil, že tam jsou dva a jeden má utržený drát. moje otázka zní:
mají tam být dva klaksony nebo pouze jeden?
Popřípadě máte někdo funkční klakson?
Děkuji za Vaši radu
Miloš
Klakson Carina E
Re: Klakson Carina E
Myslím,že dva. Zkus ho naletovat zpátky, nebo pošli fotku, ať je to vidět..StalinJV píše:Dobrý večer,
obracím se na Vás s prosbou. Mám Toyota Carina E kombi, rv 1996, 93kw a přestal fungovat klakson.
A teď, když jsem to rozebral jsem zjistil, že tam jsou dva a jeden má utržený drát. moje otázka zní:
mají tam být dva klaksony nebo pouze jeden?
Popřípadě máte někdo funkční klakson?
Děkuji za Vaši radu
Miloš
Klaksónů jsou plný prodejny autopotřeb. Kup si čtyři nějaké klaksony, pokud možno každý s jiným zvukem, všechny je přišroubuj pod masku a budeš mít klid 

Jsou tam dva klaksony. Zkus to naletovat nebo dát novou koncovku na drát.
Carina E, 1,6 79kw 1993
oki..elik píše:Jsou tam dva klaksony. Zkus to naletovat nebo dát novou koncovku na drát.
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
Origo jsou vždycky dva. Hlavně jeden musí být přišroubovanej přímo ke kastli a druhej musí být na plastové "podložce". Někdy haprujou i kontakty v konektorech, když se tam v zimě dostane sůl. Pak troubí třeba jen jeden a to je hroznej pseudozvuk. Když fungujou oba dva, tak je to aspoň pořádný přísný zatroubení 

Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
oki děkuji, tak je jen sehnatStan píše:Origo jsou vždycky dva. Hlavně jeden musí být přišroubovanej přímo ke kastli a druhej musí být na plastové "podložce". Někdy haprujou i kontakty v konektorech, když se tam v zimě dostane sůl. Pak troubí třeba jen jeden a to je hroznej pseudozvuk. Když fungujou oba dva, tak je to aspoň pořádný přísný zatroubení