Toyotka nestartuje
Toyotka nestartuje
zdravim pánové,mám Avensis kombi v benzinu 2.0 rv. 2004 a poslední asi měsíc když šli teploty dolů mi začla hůře startovat,delší doba točení poté jsem startoval i na dva pokusy...nejprve jsem oživil baterku,ale problém přetrvával. Pak přišli na řadu svíčky,mechanik to startoval dvakrát v pořádku,po třetí jsem odjížděl taky v pořádku,ještě ten den večer po čtvrté také ok,a pak ještě ten večer už ne! nastartoval jsem a otáčky hned klesly auto se začlo třást a chcíp...pak to několikrát chytlo asi na půl sekundy ale hned spadli otáčky a chcíp. Druhý den když jsme to jeli odtáhnout už to ani neškytlo...ale startér točí dobře,a na diagnostice to žádnou chybu nepíše....
poradíte někdo,už se vám to stalo?

Toyota Avensis 2.0 VVTi kombi
Re: Toyotka nestartuje
pozrel som sa narýchlo do dielenských príručiek a keď nevyhadzuje chybu, tak skús cievky, snímač polohy...
Naposledy upravil(a) vandal dne úte 16.12.2014, 17:40, celkem upraveno 1 x.
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat

diky zkusime...kde najdu(stáhnu) tuhle příručku v češtině??
repinho píše:kde najdu(stáhnu) tuhle příručku v češtině??
http://www.ulozto.cz/xDEjBTU8/avensis-t ... irucky-rar
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat

Takže,chyba bude nejspíše v klíčích v imobilizéru,nebo přímo v autě v řídící jednotce... nerozumím těmto věcem ale když to startoval nějak mimo obvod tak to chytlo hned,několikrát po sobě...a s klíčema nic,prostě nic nesepnou jako by tam nešel vůbec proud,a psalo to nějaký chybný kod v imobilizéru. Ale může to být i chyba přímo v řídící jednotce......
Máte s tím někdo už zkušenost? Oprava,cena...???
Máte s tím někdo už zkušenost? Oprava,cena...???
Na predošlom aute sa mi imobilizér tiež zdzuboval, ale na budikoch aj v pamäti chýb to bolo zobrazené a auto naštartovalo ale hneď i zdochlo. Riešil som to tak, že imobilizér som vyradil a bol pokoj (chyba bola v samotnom obvode imo, ktorý bol dnu v budikoch a mal zjavne "studenak" - v zime nebol problém, ale akonáhle sa oteplilo tak bol problém). Stiahni si tie dielenske príručky a pohladaj (ctrl + f) niečo o imobilizéri. ..
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat

me to prave zaclo blbnout ted kdyz se zaclo ochlazovat to startovani....kdyz se pak auto ohralo tak uz to startovalo v poradku bez problemu!