Budu mluvit jeho slovy přeformulovaně do monologu.
Takže nejdřív vám řeknu něco o TTE jakože Německý firmě která dělala brutální tuning GT4 celic. Vaše díly od TTE to je všechno fake, prostě šmejd, sháním díly na mojí Celici ST185TTE tuning. Nic z obyčejné ST185 nepasuje tady jsou na míru svařované těhlice z titanu, jsou větší než má kamion, poloosy z karbonu ( zajímavé seriově vyráběný karbon v roce 1988) podvozek je vylepšenej dvojitý víceprvek, třmeny z titanu které se použivali na brždění letadel, převodovka je titanová kde je cena přes milion korun, turbo je celé keramické s regulovatelnými lopatkami od 0,5 do 4,5baru. Já jsem bohužel vůbec poradit nemohl protože vim pouze o padělkách TTE a obyčejné serii tady se bavíme o dílech za desítky milionů.
Takže pánové, kdo máte tyhle opravdu performance díly od TTE. Dám vám na pána číslo a můžete prodat díly za miliony. Jednu chvíli jsem přemýšlel jestli ho mám přesměrovat na Idaha
 ale tak zlej nebudu. Jinak jen pro upřesnění jak pán platí ve zlatě mi nabídl za 3S-GTE 150kW do 6 000Kč a za 4x4 převodovku max 2000Kč. Takže můžete prodat díly znalci za milionové ceny.
 ale tak zlej nebudu. Jinak jen pro upřesnění jak pán platí ve zlatě mi nabídl za 3S-GTE 150kW do 6 000Kč a za 4x4 převodovku max 2000Kč. Takže můžete prodat díly znalci za milionové ceny.