Klepot v motore za studena 2.0 D4D 93kw

vše ohledně modelové řady Avensis
Mehero
Řidič

Re: Klepot v motore za studena 2.0 D4D 93kw

Příspěvek od Mehero »

To mi je jasne na dialnici kde som to skusal to ide do kopca a aj napriek tomu sa to nespustilo...
Avensis combi 2D-4D 2007
Rav4 2.0 VVTI 2008
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

Mehero píše:Bol som zo servisakom z Toyoty a on mal pripojenu diagnostiku a sledoval to pocas jazdy.. daj odkaz na konkretny diesel cistic ktory si pouzil... Pouzivas aj VIF pri tankovani?
ano

najprv som dal dpf superclean a do dalsej nadrze COMMON RAIL DIESEL SYSTEM CLEAN & PROTECT
obe bez vifu
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

A už zbývá vyzkoušet snad jen nálev ze sterilovaných okurek, případně pannenský moč (ten bude ovšem velmi problematické získat :mrgreen: ), než skončíte oba v náručí autorizovaných servisů Toyoty, které jsou na tom ovšem jen nepatrně lépe, než Vy dva dohromady, nebo v nějakém mnou doporučovaném dieselservisu. :D :) :mrgreen:
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

Vypalovaní filtru nahodí přes diagnostiku,jen s tim musí jezdit a když nenaroste teplota na těch 650c,je nejspíš problem na 5vstřiku,na tu chemku to musíš vymontovat
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

RIP píše:A už zbývá vyzkoušet snad jen nálev ze sterilovaných okurek, případně pannenský moč (ten bude ovšem velmi problematické získat :mrgreen: ), než skončíte oba v náručí autorizovaných servisů Toyoty, které jsou na tom ovšem jen nepatrně lépe, než Vy dva dohromady, nebo v nějakém mnou doporučovaném dieselservisu. :D :) :mrgreen:
Na tuto kokotinu si dosiel sam, alebo ti s tym pomahala manzelka?

Chcem tym povedat, ak nemas co poradit, radsej mlc, inac si za debila
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždycky se najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to. :)
RIP píše:
matus69 píše:minule bola pod nim kaluz vody, asi plakal
Existuje stěží postřehnutelná hranice, která znemožňuje určit, zda je někdo ještě idiot, nebo již génius. :roll:
Tak jsem se zařadil po bok pánů Romana Jaška a Commonusera, kteří jsou ovšem klasifikováni jako IDIOTi. Takže jsem na tom vlastně oproti nim velice dobře, neboť pokud mne paměť neklame, tak stupnice je debil, imbecil a teprve potom idiot, který je na tom ovšem nejhůře z uvedených. Vítejte v klubu retardovaných přispěvatelů!!!! 8) :mrgreen:
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

RIP píše: Tak jsem se zařadil po bok pánů Romana Jaška a Commonusera, kteří jsou ovšem klasifikováni jako IDIOTi. Takže jsem na tom vlastně oproti nim velice dobře, neboť pokud mne paměť neklame, tak stupnice je debil, imbecil a teprve potom idiot, který je na tom ovšem nejhůře z uvedených. Vítejte v klubu retardovaných přispěvatelů!!!! 8) :mrgreen:
Vitaj v klube !
Neviem preco nam vyradil z klubu m5t. Tiez uz mal nabeh na funkciu predstavenstva.
Registracnu prihlasku posleme s Romanom, ked sa dohodneme, co bude nase LOGO. Zatial vyhrava navrh na polohu 69 ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bigups: :bigups: :bigups:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

ja sa budem velmi tesit, ked budes mat nejaky drahy problem (akykolvek), budes hladat radu a pride nejaky mudrc, podobny tebe, a vysmeje ta, pripadne "poradi" nejaku totalnu blbost. Je to uplne hlupe a zlomyselne, a prajem ti, aby ti niekto nastavil zrkadlo.
Je smutne, ze si vobec nepochopil, a miesto toho, aby si tu svoju kokotinu zmazal, to este dalej rozvijas. Tomu sa hovori blbec k pohledani.

A uplne zbytocne sa do mna navazas, mam ta totalne na haku, akurat mi vzdy luto deti takychto hlupakov, lebo bohuzial casto aj z nich vyrastu hlupaci. Drzim tvojim detom palce, aby to tak nebolo.
vandal
Manager Týmu

Příspěvek od vandal »

matus69, chápem, že si naštvaný/nervózny/frustrovaný z auta, ale RIP ti jednoducho ironicky napísal, že tie čistenia a aditíva problém neriešia, ale len odďaľujú nevyhnutné....
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat
Obrázek
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

vandal píše:..... ale RIP ti jednoducho ironicky napísal, že tie čistenia a aditíva problém neriešia, ale len odďaľujú nevyhnutné....
Přesně!!!! 8) Díky vandal :o
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

vandal píše:matus69, chápem, že si naštvaný/nervózny/frustrovaný z auta,
ja s autom nemam ziaden problem, naopak, som s nim velmi spokojny.
ale RIP ti jednoducho ironicky napísal, že tie čistenia a aditíva problém neriešia, ale len odďaľujú nevyhnutné....
ani tu si necital spravne - RIP nepisal mne, a navyse nebol ironicky, ale skodoradostny.

Suhlasim, ze aditivovanim sa iba oddaluje nevyhnutne. Ale aditivovanim, hlavne v podmienkach (ne)kvality paliva aka tu teraz je, nehovorime o oddalovani - o tisickach kilometrov, ale o desiatkach tisic, kludne aj vyse 100.000km.
Takze nevyjadroval by som sa v kontexte "oddalovanie nevyhnutneho" ale skor o "spravnej udrzbe a predlzovani zivotnosti."
Alebo aj o vymenach oleja budeme hovorit ako o oddalovani nevyhnutneho?
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

CommonUser píše: Vitaj v klube ! Registracnu prihlasku posleme s Romanom....
Díky za vřelé přijetí do klubu retardovaných :mrgreen: Jenom aby nás tady nepovažovali za separatisty :) a nedopadli jak ti na Ukrajině.... :lol:
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

Neboj, to je len imaaage pre ... jeho meno sa nevyslovuje :mrgreen:
Vacsina to chape inak. Statisticky dolozitelne :woot:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

Neměl jsem co dělat a tak jsem si tady přečetl těch mnoho příspěvků (problémů) s dieslovými motory, ale jinak jim to suprově jezdí atd. atd. bla bla bla a máme za dveřmi zimu a fórům bude klasicky přehlceno staronovými problémy motorů které "žerou" strašně málo (asi o 1 litr paliva na 100km oproti bezstarostnému a bezproblémovému benzínu). Ale abych se vrátil k tématu přírůstku do ligy retardovaných, takže už jsme 3 a tajně jsem počítal i s kolegou M5T ale ten je asi nějak s matusem69 poslední dobou nějakej velkej kámoš :lol: , tak z toho asi nic nebude. Jinak jsem chtěl napsat, neprovokujte tady nějaké uživatele, někteří jsou hodně chytlaví, nebo se do vás hned pustí a sdělí Vám, jak jste chytří.
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Roman Jašek
Věčnej rejpal

Příspěvek od Roman Jašek »

matus69 píše:
vandal píše:matus69, chápem, že si naštvaný/nervózny/frustrovaný z auta,
ja s autom nemam ziaden problem, naopak, som s nim velmi spokojny.
ale RIP ti jednoducho ironicky napísal, že tie čistenia a aditíva problém neriešia, ale len odďaľujú nevyhnutné....
ani tu si necital spravne - RIP nepisal mne, a navyse nebol ironicky, ale skodoradostny.

Suhlasim, ze aditivovanim sa iba oddaluje nevyhnutne. Ale aditivovanim, hlavne v podmienkach (ne)kvality paliva aka tu teraz je, nehovorime o oddalovani - o tisickach kilometrov, ale o desiatkach tisic, kludne aj vyse 100.000km.
Takze nevyjadroval by som sa v kontexte "oddalovanie nevyhnutneho" ale skor o "spravnej udrzbe a predlzovani zivotnosti."
Alebo aj o vymenach oleja budeme hovorit ako o oddalovani nevyhnutneho?
Co to je to aditivum ? To se pije nebo kam to patří ? :lol: :bomb:
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Odpovědět

Zpět na „Avensis“