Celica na prodej

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Celica na prodej

Příspěvek od Haky »

Tak kdo ma zajem o pekny vykony Celicy 7g, tak ted jsou 2 v Praze v Toyota Tsusho na prodej:

1) 177kW TS s kompresorem Blitz za 399.000 Kc:
http://www.toyotapruhonice.cz/inzeraty_ ... php?id=363

Obrázek

2) 141kW TS za 349.000 Kc:
http://www.toyotapruhonice.cz/inzeraty_ ... php?id=390

Obrázek
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

jj zname :-) jsou dobry ale nevim nevim
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

na ně koukám vždycky když jedem po dálnici kolem =))) a ta černá je fakt hodně dobrá ;)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

hm, mít ty prachy, a pak taky garáž, tak určitě, ale teď... :? :(
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

yarisek píše:jj zname :-) jsou dobry ale nevim nevim
co nevíš nevíš?:) ta červená je sice pekná, ale "jen" sériová, ta černá mi příde jako lepší nabídka:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

no tak tu červenou bych bral prachy budou v lednu ale řeším bydlení tak smůla už ji trochu slevnily o 30tis.
ta černá je sice lepší ale nechápu proč ji někdo prodává až do ní narve 100tisíce za kompresor tam bude nějaká zavada to mi nehraje do te bych asi nešel ale projel bych ji viděl jsem ji na tuningu v mimoni
podívejte se tady je to jedna a ta samá
http://www.kageki-racing.com/index.php? ... e=celica_h
http://www.kageki-racing.com/index.php?site=prodej
prej si ji nechal dělat šef tsusho praha tak nevím co je na tom pravdy
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

garfielld píše:
co nevíš nevíš?:) ta červená je sice pekná, ale "jen" sériová, ta černá mi příde jako lepší nabídka:)
NO do cerveny bych nesel kvuli tomu ze neni z cech, jestli si to dobre pamatuju a ta tmave modra, ktera neni cerna je bezva, ale 100tis najeto a pres pulku s kompresorem, po svejch skusenostech bych do toho nesel, jinak je hezka :-)
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

177kW? To musí mít problémy s trakcí. By mě zajímalo ja po této úpravě vypadá graf točivého momentu.
Celica 4WD turbo 5.gen
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

yarisek píše:
garfielld píše:
NO do cerveny bych nesel kvuli tomu ze neni z cech, jestli si to dobre pamatuju a ta tmave modra, ktera neni cerna je bezva, ale 100tis najeto a pres pulku s kompresorem, po svejch skusenostech bych do toho nesel, jinak je hezka :-)
toho motoru bych se zase tam moc nebál, svym způsobem tyhle motory cpe Lotus do Exige o stejnym výkonu, je mi jasný že je i upravuje, ale už ten základ na to musí mít jinak by se mu nevyplatilo ten motor celej předělávat. Akorád vim že ty motory(obzvlášť s kopresorem) sou náchylný na potkání se ventilů. BTw ale já se v tom zase tam moc nevyznám, ty to asi budeš znát líp:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
yarisek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yarisek »

garfielld píše:
yarisek píše:
garfielld píše: co nevíš nevíš?:) ta červená je sice pekná, ale "jen" sériová, ta černá mi příde jako lepší nabídka:)
toho motoru bych se zase tam moc nebál, svym způsobem tyhle motory cpe Lotus do Exige o stejnym výkonu, je mi jasný že je i upravuje, ale už ten základ na to musí mít jinak by se mu nevyplatilo ten motor celej předělávat. Akorád vim že ty motory(obzvlášť s kopresorem) sou náchylný na potkání se ventilů. BTw ale já se v tom zase tam moc nevyznám, ty to asi budeš znát líp:)
no prave jde o ty vetily- uz jsem to zazil 2x a auto u kteryho by byla ta možnost potkani jeste vetsí bych ted uz nebral, ale třeba je to neopravněný strach.
Odpovědět

Zpět na „Celica“