no tak tu červenou bych bral prachy budou v lednu ale řeším bydlení tak smůla už ji trochu slevnily o 30tis.
ta černá je sice lepší ale nechápu proč ji někdo prodává až do ní narve 100tisíce za kompresor tam bude nějaká zavada to mi nehraje do te bych asi nešel ale projel bych ji viděl jsem ji na tuningu v mimoni
podívejte se tady je to jedna a ta samá http://www.kageki-racing.com/index.php? ... e=celica_h http://www.kageki-racing.com/index.php?site=prodej
prej si ji nechal dělat šef tsusho praha tak nevím co je na tom pravdy
co nevíš nevíš?:) ta červená je sice pekná, ale "jen" sériová, ta černá mi příde jako lepší nabídka:)
NO do cerveny bych nesel kvuli tomu ze neni z cech, jestli si to dobre pamatuju a ta tmave modra, ktera neni cerna je bezva, ale 100tis najeto a pres pulku s kompresorem, po svejch skusenostech bych do toho nesel, jinak je hezka
co nevíš nevíš?:) ta červená je sice pekná, ale "jen" sériová, ta černá mi příde jako lepší nabídka:)
NO do cerveny bych nesel kvuli tomu ze neni z cech, jestli si to dobre pamatuju a ta tmave modra, ktera neni cerna je bezva, ale 100tis najeto a pres pulku s kompresorem, po svejch skusenostech bych do toho nesel, jinak je hezka
toho motoru bych se zase tam moc nebál, svym způsobem tyhle motory cpe Lotus do Exige o stejnym výkonu, je mi jasný že je i upravuje, ale už ten základ na to musí mít jinak by se mu nevyplatilo ten motor celej předělávat. Akorád vim že ty motory(obzvlášť s kopresorem) sou náchylný na potkání se ventilů. BTw ale já se v tom zase tam moc nevyznám, ty to asi budeš znát líp:)
garfielld píše:
toho motoru bych se zase tam moc nebál, svym způsobem tyhle motory cpe Lotus do Exige o stejnym výkonu, je mi jasný že je i upravuje, ale už ten základ na to musí mít jinak by se mu nevyplatilo ten motor celej předělávat. Akorád vim že ty motory(obzvlášť s kopresorem) sou náchylný na potkání se ventilů. BTw ale já se v tom zase tam moc nevyznám, ty to asi budeš znát líp:)
no prave jde o ty vetily- uz jsem to zazil 2x a auto u kteryho by byla ta možnost potkani jeste vetsí bych ted uz nebral, ale třeba je to neopravněný strach.