Yaris HSD
Re: Yaris HSD
trud: děkuji, zajímavá nabídka. Našel jsem dokonce i jednoho hybrida (do provozu leden 2012) v áčkách za akční cenu 290.000,- ale tam mám malinko obavu, aby tam nebyl nějaký problém. Jak v autě, tak v ceně... To je pro mě totiž zajímavá cena a zaujala mě panoramatická střecha. Ale aby to s tím jejich tyjátrem s dalšíma poplatkama a podmínkama, za kterých cena platí nakonec nebylo 350.000,-.
jees: gratuluju, jo, přesně tu jsi mi vyfouknul. Opravdu o 24 hodin
V tu chvíli bych asi na to kejvnul. Pak se mi to trošku rozleželo. Úplně mě to netlačí, tak uvidím.
jees: gratuluju, jo, přesně tu jsi mi vyfouknul. Opravdu o 24 hodin

s automatom som este nejazdil tak preto sa pytam a na testovacej jazde tiez asi nebude ta moznost. momentalne jazdim na QQ 2.0dci 110kW.David P. píše:kua to jsou otázky..mr.key píše:chcel by som sa spytat ci niekto testoval jazdu dlhym stupanim v kopcoch ci nestraca auto tah
ked je vsetko v poriadku a ideme aj 3 ludia tak nie je problem len je to MT 6stupnov nemam vobec ale predstavu o automate. Avsak ked je problem kvoli pos*anemu DPF mi niekedy motor prepne do safe modu a obmedzi otacky a to som uz vtedy namydleny a je citit ze auto nevladze. To je aj dovod ze kukam po benzine.aczasa píše:A má ten 110kW problém při delší jízdě do kopce?
to fakt?
to su novoty... ale vazne... berme to tak ze bateria by nebola v super nabitom stave aby elektromor neustale vypomahal tomu normalnenu benzinaku. nehovoriac o tom v akom stave budu baterie po par rokoch. 5 rocna zaruka na baterie je teda v tomto pripade velmi malo. a moze na tom nieco byt ze v europe montuju druhotriedne clanky co nevydrzia kapacitne tak dlho cca viac ako 10 rokov ako v statoch. takze sme zas pri povodnej otazke ako to auto taha do kopca 

A opět otázka zpět. Jaký výkon potřebuješ, 50koni? Nebo stále celých 136? Ta otázka je nesmyslná. Podobně jako paranoia z baterii....
Back in Czech.
paranoia z baterii to asi nie je skor realita a doba ked sa vsetko vyraba tak aby sa to pokazilo len co skonci zaruka... a nerad by som nieco podobne zazival ako napriklad pri mobile ked je bateria uz starsia a napriek faktu ze indikator ukazuje plne nabitie tak pri jednom hovore sa mobil vypne na vybitu bateriu. co sa tyka auta tak yarik by mal mat papierovo dojazd na elektriku cca 2-5 km ak sa nemylim co by vsak jazdou do kopca mohlo byt povedzme len nejakych 800-1000m, takze tam kde byvam su kopcove trasy dost tiahle urcite dlhsie ako je vydrz trasy cisto na bateriu. je jasne ze budu zapojene oba pohony ale zaujima ma ako to je v reale.
V realu na baterii do tahleho kopce bud pomalu (18% stoupani cca 16 km/h). Nebo s motorem spalovacím a to je úplně v klidu... Takže znovu.. Řekl ti někdo že je to HSD a jak to funguje?
Back in Czech.
Nemám sice hybrid, ale ak by som kupoval hybrid, určite by som sa takouto otázkou ani len vo sne nezaoberal ! To auto je natolko inteligentné, že táto otázka je absolutne bezvýznamná-bez urážkymr.key píše:to fakt?to su novoty... ale vazne... berme to tak ze bateria by nebola v super nabitom stave aby elektromor neustale vypomahal tomu normalnenu benzinaku. nehovoriac o tom v akom stave budu baterie po par rokoch. 5 rocna zaruka na baterie je teda v tomto pripade velmi malo. a moze na tom nieco byt ze v europe montuju druhotriedne clanky co nevydrzia kapacitne tak dlho cca viac ako 10 rokov ako v statoch. takze sme zas pri povodnej otazke ako to auto taha do kopca

Do kopca ťahá tak, ako na to budeš dupať. Nestrachuj sa ! On ten systém velmi dobre vie, čo a kedy má zapnúť aby si ani nespoznal rapidný "úbytok sily". Samozrejme ako u každého bežného auta je všetko o tom, kolko máš koní. Podla toho bude aj ťahať.
Ale pokial sa jedná o jazdu do kopca, je to normálny benziňák s tým rozdielom, že ak by si chcel vyšší výkon, pomôže ti k tomu aj elektromotor ! A ak by si mal predsalen nejaké pochybnosti, myslím si, že každý predajca Ti rád predvedie aj jazdu do kopca - od toho tam sú

P.S. ak sa mýlim, opravte ma-hybriďáci

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
no sak HSD znamena ze HnedSeDose*e... co by som bol velmi nerad keby to bolo naozajaczasa píše:V realu na baterii do tahleho kopce bud pomalu (18% stoupani cca 16 km/h). Nebo s motorem spalovacím a to je úplně v klidu... Takže znovu.. Řekl ti někdo že je to HSD a jak to funguje?
Aha. Inu v tom případě si prosím HSD vůbec nekupuj a vyhni se tomu obloukem....
Back in Czech.
ved sa zas hned neurazaj...myslel som to zartom... a neboj o hsd som si uz co to nastudoval. chcel som len vediet realne skusenosti yarikovcov, lebo papier toho znesie vela takisto balamutenie hlav predajcom.aczasa píše:Aha. Inu v tom případě si prosím HSD vůbec nekupuj a vyhni se tomu obloukem....
A opět. HSD si nekupuj. Je to zbytečné. Budeš strašlivě trpět v kopcích....
Back in Czech.