Avensis - zkroucený blok

vše ohledně modelové řady Avensis
Honza K.
Manager Týmu

Re: Avensis - zkroucený blok

Příspěvek od Honza K. »

karlos76 píše:
CommonUser píše: EDIT: Tak si to zhrnme, naftak nie je vhodny do mesta kvoli DPF, EGR atd. ale ani na dlhe dialnicne presuny. Takze zostavaju okresky ... hmm.
To ja skoro nejazdim. Takze vyber benzinu nebol vobec zly napad.
Jeej a ja blb litam hlavne po meste a na dalnici... po tehle moudre rade budu jezdit pouze na okreskach!

PS: nevite nekdo, proc jsou pacienti specialnich zarizeni pousteni k internetu?
komonluzr, to je asi nejaka diagnoza, ne? :-D

:D :bigups:
TOYOTA AVENSIS COMBI 2,2 D-CAT 130 kW (12/2006)Obrázek
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

Jezevcik píše: Vidím, že si asi ještě dlouho vystačím se svým starým komůrkovým atmosférákem.
Jó, to byly doby... Taky na něj vzpomínám. Ale jenom proto, že jsem byl o dost mladší. Holky se mi sice líbí stále stejně :oops: ale opačně už to tak vůbec neplatí :(
Toyota Avensis T27 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2011
Toyota Avensis T25 combi 2.0 D-4D 93 kW, 2006 ex
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

karlos76 píše: Jeej a ja blb litam hlavne po meste a na dalnici... po tehle moudre rade budu jezdit pouze na okreskach!

PS: nevite nekdo, proc jsou pacienti specialnich zarizeni pousteni k internetu?
komonluzr, to je asi nejaka diagnoza, ne? :-D
Ehm 50 km po dlianici, no to je zataz! Ale pre DCAT to bude urcite zahul :mrgreen:
(http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 54#p295554)

Skor pacienti tam vstupuju s diagnozou "diesel obsession". Prejavuje sa to bielym vyfajcenym ksichtom, stiahnutou ritou, v ruke uctenka a mrmlanim nezrozumitelnych skratiek E..E..EGR, DD.. DDP DPF, DDeee .. eee ... nso, ttt.. ja truba ... to turbo ...
...
Prevodovka ... 2 hmoty,
jak pojdem do roboty ?
:biggrin:

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =2&t=23529
Resim, jestli se auta nezbavit, i kdyz je to srdecni zelizitost... uz jsem nasypal 43tis. do prevodovky a ted zacina auto casteji regenerovat, takze... Kdo mate co napsat k OSOBNIM zkusenostem nebo jste uz napsali, dejte sem prosim link. Zajima mne: dvouhmotovy setrvacnik, EGR a DPF (opravy, cisteni, vyjmuti), vstriky vcetne pateho, spotreba, vibrace (to mne taky ted trapi) a v neposledni rade krouceni bloku pripadne potize s zeleznym tesnenim pod hlavou, ktere by se melo vryvat do bloku ci hlavy (vse AL) a tim zapricinit drahou vymenu celeho polomotoru.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
dizzydent
Člen Týmu

Příspěvek od dizzydent »

CommonUser, nechceš už definitivně odtáhnout do nějakého jiného časoprostoru? Tady lidi řeší problémy, které potencionálně zajímají i ostatní. Tvoje EGO, které si dokonale vybralo dokonalou motorizaci, tu myslím nikoho nezajímá.
Ne, nepopírám, že diesel problémy existujou, ale vysmívat se jim bež jinam. Seš normální troll, a to říkám slušně.

Myslím, že tady Vertonghen taky čte tvoje posty
Obrázek
T25 2.0 D-4D 93kw /2006/
servis tomas
Manager Týmu

Příspěvek od servis tomas »

dieselove motory od tojky jsou dobre,to ze se ucpe egr a filtr pevnych castic resi spousta vozu,ale pricina je jina vstriky,ty jdou vycistit,blok prebrousit a hlavu a funguje dal a jinak je to dobry
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
CommonUser
Věčnej rejpal

Miss Daisy Dent.
Vidno, ze kritika na naftu je brana kazdym majitelom ako utok na svoju osobu. Dost ubohe. To uz pochopil aj ten tvoj prez(s)raty tenista Vertonghen.
Pripominas mi moderne zdravotnictvo - Neliecit ! Udrzovat pri zivote !

Tomas:
Nic v zlom, no kazdy mame asi inu predstavu o dobrom motore. A myslim, ze Toyota tiez (ekonomika nepusti), inak by ten "naftovy vozik" tlacila dalej.
Ten vycet opravnych ukonov mi neznie ako bezny servis a ani ze to robi kazdy Toyota servis na "pockanie".
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

servis tomas píše:.....vstriky,ty jdou vycistit,blok prebrousit a hlavu a funguje dal a jinak je to dobry
.....a zapomněl jsi ještě na možnost koupit si novou Toyotu případně nový motor :lol: Na každý pád, možnost to je, to musíš uznat. Pravda je ovšem taková, že deformace je často natolik značná, že to prostě zabrousit již nelze. A je myslím veřejným tajemstvím, že určité deformace bloku motoru jsou tam již z výroby, která probíhá v Polsku :cry:
servis tomas
Manager Týmu

udelas blok a mas klid,kazda autobilka ma problemi a nemusis delat jine veci
servis vozidel toyota tomas ladra adresa ul. ke kablu 378 Praha 10 Hostivar tel.774174445
CommonUser
Věčnej rejpal

Tomas:
Cistis aj piezovstreky ? Pokial viem, je to vzdy skor na vymenu. S akym cca vysledkom ?
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

preco davat servitku pred usta, je to zakomplexovany kokot, ktory chodi na 2tyzdnovky do nemecka, sa necudujem ze mu z toho jebe.

inak proti gastarbeitrom nic nemam, sam som makal za morom ked som mal 20.
servis tomas
Manager Týmu

vstriky jdou vycistit,uplne jednoduse vyzkouset,jestli jsou spatny ama cenu je cistit a toyky mam rad,jako auta jsou dobry
CommonUser
Věčnej rejpal

Tomas:
No pytam sa prave na piezo (cize len DCAT), pretoze skusenosti na CDI su dost zalostne. Identifikacia vtrekov ako vady znamenala de facto ich vymenu (def vysoka presnost). Aj VW (co viem tak 2.0 TDI CR po "facelifte") presiel spat z piezo na selenoidy.
CommonUser
Věčnej rejpal

Matusko, povodne som nechcel reagovat, nakoniec len jedno, co bude platit plosne:
Svoj hnev by si mal obratit na vyrobcu tvojho crepu, pretoze mna tym neurazis a sebe nepomozes. Ovsem nie som isty, ci to pochopis v tej svojej tuposti.
Je to trochu zabava na tvoj ucet, ale co uz, to je zivot.
A inak mi to jebe celkom slusne, aspon to tvrdi zena. :bigups:
A kazde 2 tyzdne na SK sa neda, fakt nie ... bolia ruky od krompaca ... :tongue:

PS Ak tak velmi zavidis, tak dojdi aj ty. Bude vacsia sranda. :idea:
RIP
Řidič

Příspěvek od RIP »

CommonUser píše: No pytam sa prave na piezo (cize len DCAT), pretoze skusenosti na CDI su dost zalostne. Identifikacia vtrekov ako vady znamenala de facto ich vymenu (def vysoka presnost). Aj VW (co viem tak 2.0 TDI CR po "facelifte") presiel spat z piezo na selenoidy.
Např. Audi u těch piezovstřikovačů slibovalo výrazně lepší vlastnosti, než měly do té doby používané selenoidy, včetně nižší spotřeby atd... Opak byl pravdou. Byl to hlavně v prvopočátcích neskutečný průšvih. Známý, který koupil někdy kolem r. 2007-8, přesně již nevím Audi (čtyřválec diesel myslím 125 kW) za cenu dost převyšující 1 mil. korun ještě v záruční době tyto vstřikovače měnil a těsně po záruce opakovaně. Ale to nebyl jediný problém tohoto auta. Což o to, ono to auto jezdilo, ale hlavně do servisu. Dle jeho slov, než to dal pryč se tam po.ralo snad úplně všechno. Já měl v té době Passata a bylo to moje poslední auto od VW. Děkuji, nechci. Následně jsem pořídil Avensis T25 a zpočátku jsem z toho byl celý nesvůj. A kdybych nemusel na servisní prohlídky, tak ani nevím, kde je servis. Auto se osvědčilo a tak dnes mám další Avensis. Ten předchozí je v rodině (syn) a stále je fit. Oba diesely 93 kW. No, píši tady romány, takže to zkrátím. CommonUser, zkusil bych se zeptat tady:
http://www.autozm.cz/
Osobní zkušenost nemám, ale známí, kteří využili jejich služeb byli spokojení. 8)
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

commonuser> :)
Odpovědět

Zpět na „Avensis“