Kúpa Avensis 2012 1,8 Valvematic vs 2,0 D4D

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
MoS
Člen Týmu

Re: Kúpa Avensis 2012 1,8 Valvematic vs 2,0 D4D

Příspěvek od MoS »

jesusmariajooosef
za 18.000 mi to musi dat kazde rano blowjob a rezen na veceru.

Aj to sa dá, záleží kto sedí vedľa teba... :)
Toyota Avensis 1,8 Valvematic, 2013
CommonUser
Věčnej rejpal

Příspěvek od CommonUser »

hadovanoha píše:jesusmariajooosef
za 18.000 mi to musi dat kazde rano blowjob a rezen na veceru.
:mrgreen:
Poznas to ...
So if you think that the fuck is not funny... kup vysavac ... and save money. :biggrin:
T27 2ZR-FAE Rice on wheels
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

vsichni pisou o debilne resene parkovaci brzde, ale mne umisteni tlacitka docela vyhovuje. Vypnu motor a hned mam pod klickem tlacitko na brzdu. Jinak ty zadny senzory by nemusely byt slozoty dodelat, kdyz bylo nedavno auto na zvedaku, tak jaem si vsiml v zadnim narazniku nejakyho konektoru. Nic jinyho me nenapada, takze by to mohla byt priprava na senzory.
RAV4 HSD FWD
MoS
Člen Týmu

Příspěvek od MoS »

kadel píše:vsichni pisou o debilne resene parkovaci brzde, ale mne umisteni tlacitka docela vyhovuje. Vypnu motor a hned mam pod klickem tlacitko na brzdu. Jinak ty zadny senzory by nemusely byt slozoty dodelat, kdyz bylo nedavno auto na zvedaku, tak jaem si vsiml v zadnim narazniku nejakyho konektoru. Nic jinyho me nenapada, takze by to mohla byt priprava na senzory.
To by nebol až taký problém, ale Avensis z nepochopiteľných dôvodov nemá Hill-start Assist Control, takže keď zastavíš na križovatke v stúpaní a ešte horšie ak musíš zastať za nejakým autom či pustiť chodca atď v stúpaní, čo sa stáva často, rýchlo šmátrať po brzde aby si sa mohol pekne pohnúť je teda riadne od veci. Hlavne keď tam trčí kľúč a tlačidlo vôbec nevidno. Aj VWy aj napr. Pežot 308 majú krásne el. parkovačku pri riadiacej páke, čo je teda používateľsky o 900percent lepšie riešenie, a hlavne bezpečnejšie.
Ak by tam bola príprava na parkovačky, tak super. Ja mám dokonca v prednom nárazníku ostrekovače svetlometov, ale tlačítko je prázdne, nefunkčné a keďže nemám xenóny, nechápem tie ostrekovače... dajú sa prstom normálne vytiahnuť. Neviete čo tým súdruhovia mysleli ?
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A jeje... Uživatelé, kteří vyžadují asistenty.... Bůh žehnej průmyslu, jsme v hajzlu...
Back in Czech.
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

xenony sice nemas, ale v Dansku jsou udajne ostrikovace povinny. Taky mam auto z Danska s halogenama a ostrikovacema, i kdyz ja mam i tlacitko.

Jestli pouzivas a parkovacku k rozjezdum, tak to pak chapu. Ja ji pouzivam jen k parkovani a pak mi umisteni prijde logicky.
RAV4 HSD FWD
CommonUser
Věčnej rejpal

Parkovacka sa sama uvolni pri rozjazde s manualnou prevodovkou, aj ked radsej odbrzdim rucne. HA tam proste chyba a pritom je to uplne jednoducha uprava ABS. It's a shame .... :wacko:
MoS
Člen Týmu

Příspěvek od MoS »

Comonuser, jasné že sa sama odbrzdí a funguje to naozaj pekne, ja som myslel situáciu, keď zastavíš v kopci a chceš zabrzdiť "ručnú", aby si v kopci stál a potom sa pekne pohol. Aczasa, a ty sa ako pohýnaš v kopci? Keď sa napr. aj šmýka, v zime, musíš uvoľniť cestu autu a potom sa pohýnaš bez ručnej? ALebo keď sú auá natlačené na centimeter, nie je lepšie sa pohnúť bezpečne z ručnej resp. s HAC? Nebudem teraz ako malému vysvetľovať potrebu rozjazdu z ručnej či HAC. Na aute za 30000€ tam proste mal HAC byť a tak isto umiestnenie park. malo byť inde. Koniec. Akože dá sa pohýnať aj bez ručnej, ale sú situácie a nie je ich málo, kedy je to o držku a keď chceš rýchlo "zatiahnuť" ručnú, nakláňať sa za gombíkom je proste objektívne blbosť, lebo ho pre koleno a kľúč nevidím a musím sa trochu zohnúť. Ja napríklad často používam ručnú aj na miernom stúpaní ráno alebo v noci na križovatkách, aby som neosvetľoval brzdami auto za mnou a potom sa z toho aj pekne pohnem. Nechápem, čo máš proti asistentom. Keď si taký frajer, tak si daj vymontovať aj ABS, ESP, pos. riadenia, pos. bŕzd, namontuj si na okná švihadlá a daj si odmontovať Airbagy aj späťáky, však niekedy sa jazdilo bez späťákov atď. Mám najradšej také drísty. Tempomat je tiež asistent, nepoužívaš ho? Človek predsa môže jazdiť pozorne, bezpečne a asistent je či na pomoc zvýšenie bezpečnosti, alebo aj nepredvídateľné situácie, kedy aj pri najväčšej pozornosti nevidíš zamrznutú časť cesty, nevidíš predbiehajúce auto, vybehne ti zviera alebo chodec, alebo proste pri ceste do Chorvátska sa ti aj pri najväčšej pozornosti raz za život môže stať, že proste zadriemeš. A keď máš zo sebou rodinu a deti, tak len kvôli kktskej zásade o nepoužívaní asistentov potom môže byť tragédia. Ja sa na asistentov nespolieham, ale ak by mi napr. kontrola mŕtveho uhla len raz za život mala zachrániť rozjbanie auta, tak to má zmysel nehovoriac, že niekedy môžu zachrániť aj život. Tak nedrístaj bludy.
miop
Navigátor

Příspěvek od miop »

aczasa píše:A jeje... Uživatelé, kteří vyžadují asistenty.... Bůh žehnej průmyslu, jsme v hajzlu...
:) celkom ironicke od majitela Priusu (nic v zlom :wink: ;) )
Avensis/T25/2.0/D-4D/2007/Liftback
CommonUser
Věčnej rejpal

Keby si trochu listoval, tak zistis, ze elektronicku rucnu brzdu som tu kritizoval uz davno a je to vec, ktoru by som uz nechcel. Ja musim tiez tuto volovinu obchadzat kazdy den. Umiestenie tlacitka mi az tak nevadi ako celkovo jej fungovanie. Ano aspon Hill Holder by pomohol. To je to, ze azijati nieco skopcili a nedomysleli a teraz nechapu, ze sa to auto nepredava. Takych veci je tam viac. Napr. aj motorova paleta konci v nizsej strednej.
Avis benzin skoncil u mna v garazi viac menej kvoli spolahlivosti (+sedenie) a nie kvoli vymakanosti. Ak sa posere aj tento atribut, tak Toyoda moze ist fajcit Ameriku.
marceltokar
Manager Týmu

Příspěvek od marceltokar »

A jeje... Uživatelé, kteří vyžadují asistenty.... Bůh žehnej průmyslu, jsme v hajzlu...

Namiesto kalkulačky a počítača tiež môžeš počítať z hlavy a kresliť na rysovacom prkne, ak chceš. Ja však radšej naklopkám príklad do kalkulačky a kreslím v Acade. To ale neznamená, že sa bez kalkulačky a PC nepohnem ďalej. Spohodlnel som a spohodlniem ešte viac. A rád.
MoS
Člen Týmu

Příspěvek od MoS »

CommonUser píše:Keby si trochu listoval, tak zistis, ze elektronicku rucnu brzdu som tu kritizoval uz davno a je to vec, ktoru by som uz nechcel. Ja musim tiez tuto volovinu obchadzat kazdy den. Umiestenie tlacitka mi az tak nevadi ako celkovo jej fungovanie. Ano aspon Hill Holder by pomohol. To je to, ze azijati nieco skopcili a nedomysleli a teraz nechapu, ze sa to auto nepredava. Takych veci je tam viac. Napr. aj motorova paleta konci v nizsej strednej.
Avis benzin skoncil u mna v garazi viac menej kvoli spolahlivosti (+sedenie) a nie kvoli vymakanosti. Ak sa posere aj tento atribut, tak Toyoda moze ist fajcit Ameriku.
Aj u mňa skončil (okrem iného) aj kvôli spoľahlivosti, ale nakoniec toto je v dnešnej dobe, nespoľahlivých áut dosť silný argument, takže určite nemusíme ľutovať. A ja dokážem autu aj čo to prepáčiť, takže stále som s Avensisom nadmieru spokojný a nemenil by som. A to už mám niečo odjazdené. Mne sa s tým motorom dobre jazdí...
EDIT: Inak aj preto som založil novú tému na dorobenie keyless alarmu a št. tlačítka, pretože sa mi tak okrem iných vymožeností pekne uvoľní aj výhľad na parkovačku a keď zastanem, stlačím ju bez problémov na prvý šup bez "šmátrania" ...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“