Stropní světlo/osvětlení nefunguje při otevření dvěří
Re: Stropní světlo/osvětlení nefunguje při otevření dvěří
A nevíte, kde bych sehnal popis jake rele je na co?
Ten box s fazema vypada takhle https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q ... 0139996965
Tohle jsem hledal... Na toyodiy.com uz obrazky nejsou...
Ted jeste vygooglit to schema
Ted jeste vygooglit to schema
Nemate tucha kolik by mohla stát diagnostika v Toyotě?
Ty ale nepotrebujes diagnostiku... Ty potřebuješ autoelektrikare...
Back in Czech.
Tak já neměl na mysli přímo napojení na diag., ale diagnostiku problému elektrikářem.
Jenže v Toyotě se věci mění. Takže nějaká diagnostika mimo napojeni na tester tool je mimo... Ale když čtu tvoje další dovednosti (urvana páčka tempomatu....), tak pomalu dostávám strach z toho jak to možná ve skutečnosti vše je....
Back in Czech.
Mimochodem, když ti tam teče stalej, tak opravdu hledáš blbě...
Back in Czech.
Tohle jsou spíše Kirchhoffovy zákony, a ty se probírají už ve fyzice na základcebiscuit píše: ...nebo snad neznas ohmuv zakon? ty, takovy kurovec? ...

Neblbni s diagnostikou, dáš nejméně pětikilo a nemáš šanci to tím odhalit. Potřebuješ někoho, kdo při té fyzice (viz výše) dával trochu pozor, dovede se trochu zamyslet s tužkou v ruce, a ještě nejlépe někde dohledat alespoň základní schéma. Mělo by nakonec stačit to z knih typu "Jak na to".
Tak urvaná páčka byla blbá náhoda při nešikovném pohybu pod volantem. Tu bych se stropním světlem nespojoval. Prasknutí pojistky bylo pořešeno silnější pojistkou. Nejspíš LEDka prostě zatěžovala obvod víc.
Já se tu jen snažím chytit nějaké tipy na to, kde hledat. Sám jsem vyzkoušel už vše, co jako autoelektrikář laik zvládnu vymyslet. Nemám schema a těžko se bez něj někam pohnu.
Kdybyste někdo znal elektrikáře z Prahy a okolí, budu rád za kontakty.
Dík
Já se tu jen snažím chytit nějaké tipy na to, kde hledat. Sám jsem vyzkoušel už vše, co jako autoelektrikář laik zvládnu vymyslet. Nemám schema a těžko se bez něj někam pohnu.
Kdybyste někdo znal elektrikáře z Prahy a okolí, budu rád za kontakty.
Dík
Holý nesmysl. Zkusil jsi kombinaci měření :přívod šťávy před konektorem přepínače (on door off) proti čemu všemu? A co jsi měřil a naměřil?
Back in Czech.
Tak s multimetrem snad ještě umím ... naměřil jsem při door NULU. Při ON 12,46V.
Konektor, co je zacvaklej do světla jsem ještě neproměřil, a to jsem psal, že chci právě zkusit. Abych zjistil jestli je nebo neni závada v lampě
Konektor, co je zacvaklej do světla jsem ještě neproměřil, a to jsem psal, že chci právě zkusit. Abych zjistil jestli je nebo neni závada v lampě
Naposledy upravil(a) GibonArt dne pát 27.06.2014, 10:24, celkem upraveno 1 x.
Ten přepínač ukostřuje, nebo v tomto případě je to opačně?
ted jsem dohledal na japan-parts.eu, že relátka na straně řidiče nejsou ani jedno pro osvětlení. Jedno je pro asi pro ventilátor u motoru (heater blower motor - relay assy), druhé je na zadní lampy a třetí na zapalování... takže tam problém nebude
Ahoj, opět já.
Vracím se opět k problému s osvětlením interiéru při otevřených dveřích. ZKoušel jsem i nové těleso světla a problém je stejný. Nechal jsem to tedy elektrikářem diagnostikovat a údajně to vypadá na "řídící jednotku" osvětlení - údajně něco jako relé pod přístrojovkou.
Neví někdo jak to vypadá, případně kolik to stojí a jak se to vyměňuje?
Díky
Vracím se opět k problému s osvětlením interiéru při otevřených dveřích. ZKoušel jsem i nové těleso světla a problém je stejný. Nechal jsem to tedy elektrikářem diagnostikovat a údajně to vypadá na "řídící jednotku" osvětlení - údajně něco jako relé pod přístrojovkou.
Neví někdo jak to vypadá, případně kolik to stojí a jak se to vyměňuje?
Díky