ako?Demon píše: Já tvrdím, že TUV report silně zkresluje.
a ty si myslis, ze miesto par prehladnych tabuliek, z ktorych si priemerny jedinec vyberie to, co potrebuje, by TUV mal urobit 50 tabuliek, kde bude delit auta podla velkosti a zamerania, ci patri do flotily a pod?O chybné interpretaci nemůže být řeč. Ta je jasná. Je to jednoduchý pořadník.
To, že tušíš, že v tomto pořadníku není možné Fiat s Mercedesem srovnávat, stejně jako to, že Fiat s Peugeotem můžeš srovnávat, jsou jen (oprávněné) spekulace.
preco potom s takymito prkotinami kopec aut cez TUV neprejde?A když přidám to, že výměna čepů, výfuků, pneumatik, žárovek, brzdových destiček, kotoučů (což je to, co TUV kontrola řeší), jsou jen
prkotiny za pár peněz, vyjde mi celková vypovídající hodnota takového TUV reportu ...
A preco potom s takymito prkotinami ma nasobne daleko viac problemov Fiat ako toyota?
A preco su niekedy celkom zasadne rozdiely medzi vysledkami jednotlivych modelov jedneho vyrobcu?
Ano, toto je hlavne obmedzenie TUV reportuJak říkáš. Vysype se převodovka (s nefunkční převodovkou asi nikdo na STK nepojede, že), a jsi v háji. Taková závada ale u mne vyjadřuje spolehlivost, ale TUV report ji vůbec nezaznamená.