Jak vypnout klimu při zapnutí ventilace (T25)

vše ohledně modelové řady Avensis
Buldouš
Navigátor

Re: Jak vypnout klimu při zapnutí ventilace (T25)

Příspěvek od Buldouš »

Taky vám při puštěné klimatizaci jde mnohem chladnější vzduch z otvoru na palubce u spolujezdce než u řidiče? Je to stejné ať je zapnuto na auto nebo manual.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

Buldouš píše:Taky vám při puštěné klimatizaci jde mnohem chladnější vzduch z otvoru na palubce u spolujezdce než u řidiče? Je to stejné ať je zapnuto na auto nebo manual.
Jo, potvrzuji.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
fleggy
Člen Týmu

Příspěvek od fleggy »

Já to dělám tak, že AUTO mám zapnuté trvale a klimu si zapínám/vypínám podle potřeby. Po nastartování je A/C ve stejném stavu, ve kterém jsem to předtím zanechal. A když chci z klimy vyfoukat vlhkost, tak 5 minut před dojezdem klimu vypnu a snížím teplotu na 18-20 stupňů podle okolností, aby se větráky pořádně roztočily a je to. Málem bych zapomněl - jedná se o rok výroby 2012 (dotykový displej, prutová anténa).
hanz
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

nechce sa mi tu zakladat novu temu, ale, mozete mi prosim napisat na aky minimalny pocet dielikov sa Vam pri normalnych podmienkach (teply motor) znizi intenzita ventilatora v polohe auto? mne nechce ist pod tri dieliky, co dost fuci, mam pocit ze v minulosti sa ten ventilator tlmil aj viac

diki moc.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
Fuzo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuzo »

T25 D4-D 2.0 2004
tlačítko AUTO - nezapíná klimu - reguluje otáčky větráku a kam to fouká - mimochodem pěkně debilně, oktávka dvojka to uměla lépe, teď to musím občas přepínat na okno nebo na nohy dle počasí :-(
tlačítko A/C zapíná vypíná klimu nezávisle na tlačítku AUTO

Foukání na spolujezdce nebo řidiče, potvrzuji subjektivní dojem, že na pravých sedačkách je studenější vzduch. To jsem i vyprudil známého, aby mi nafoukal klimu, že to chladí špatně :-)
redik007
Manager Týmu

Příspěvek od redik007 »

Fuzo píše:T25 D4-D 2.0 2004
tlačítko AUTO - nezapíná klimu - reguluje otáčky větráku a kam to fouká - mimochodem pěkně debilně, oktávka dvojka to uměla lépe, teď to musím občas přepínat na okno nebo na nohy dle počasí :-(
tlačítko A/C zapíná vypíná klimu nezávisle na tlačítku AUTO

Foukání na spolujezdce nebo řidiče, potvrzuji subjektivní dojem, že na pravých sedačkách je studenější vzduch. To jsem i vyprudil známého, aby mi nafoukal klimu, že to chladí špatně :-)
T25 D-CAT 2.2 2006
tlacitko AUTO zapne automaticky klimu a reguluje otacky vetraku a kam to fuka
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW
Odpovědět

Zpět na „Avensis“