Jak vypnout klimu při zapnutí ventilace (T25)
Re: Jak vypnout klimu při zapnutí ventilace (T25)
Taky vám při puštěné klimatizaci jde mnohem chladnější vzduch z otvoru na palubce u spolujezdce než u řidiče? Je to stejné ať je zapnuto na auto nebo manual.
Toyota Avensis D4D Kombi 93kw r.v. 2007
Jo, potvrzuji.Buldouš píše:Taky vám při puštěné klimatizaci jde mnohem chladnější vzduch z otvoru na palubce u spolujezdce než u řidiče? Je to stejné ať je zapnuto na auto nebo manual.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Já to dělám tak, že AUTO mám zapnuté trvale a klimu si zapínám/vypínám podle potřeby. Po nastartování je A/C ve stejném stavu, ve kterém jsem to předtím zanechal. A když chci z klimy vyfoukat vlhkost, tak 5 minut před dojezdem klimu vypnu a snížím teplotu na 18-20 stupňů podle okolností, aby se větráky pořádně roztočily a je to. Málem bych zapomněl - jedná se o rok výroby 2012 (dotykový displej, prutová anténa).
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
nechce sa mi tu zakladat novu temu, ale, mozete mi prosim napisat na aky minimalny pocet dielikov sa Vam pri normalnych podmienkach (teply motor) znizi intenzita ventilatora v polohe auto? mne nechce ist pod tri dieliky, co dost fuci, mam pocit ze v minulosti sa ten ventilator tlmil aj viac
diki moc.
diki moc.
ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
T25 D4-D 2.0 2004
tlačítko AUTO - nezapíná klimu - reguluje otáčky větráku a kam to fouká - mimochodem pěkně debilně, oktávka dvojka to uměla lépe, teď to musím občas přepínat na okno nebo na nohy dle počasí
tlačítko A/C zapíná vypíná klimu nezávisle na tlačítku AUTO
Foukání na spolujezdce nebo řidiče, potvrzuji subjektivní dojem, že na pravých sedačkách je studenější vzduch. To jsem i vyprudil známého, aby mi nafoukal klimu, že to chladí špatně
tlačítko AUTO - nezapíná klimu - reguluje otáčky větráku a kam to fouká - mimochodem pěkně debilně, oktávka dvojka to uměla lépe, teď to musím občas přepínat na okno nebo na nohy dle počasí

Foukání na spolujezdce nebo řidiče, potvrzuji subjektivní dojem, že na pravých sedačkách je studenější vzduch. To jsem i vyprudil známého, aby mi nafoukal klimu, že to chladí špatně

T25 D-CAT 2.2 2006Fuzo píše:T25 D4-D 2.0 2004
tlacitko AUTO zapne automaticky klimu a reguluje otacky vetraku a kam to fuka
Avensis T25 2007 WG, 2.2 D-CAT, 130 kW