Zdravicko. Vcera sa mojej Karolinke stala velmi neprijemna vec. Po ceste z Nemecka, kusok za nemecko-ceskymi hranicami, na krasnej dlhej dialnicnej rovinke prestala reagovat na plyn, resp. po pridani plynu akoby brzdila. Po zastaveni, vypnuti motora a opätovnom nastartovani s celym motorom triaslo a otacky klesali. Tak co uz, volala sa odtahovka do servisu, kde urcili pricinu - uplne povolena jedna z kladiek rozvodov.... Remen bol v poriadku, motor uz vsak ani nenastartoval.. Za odtah asi 10km a ich prehliadku som bol uz lahsi o 65€.
Kedze tito mechanici vo mne nevzbudzovali vela dovery a som v tychto veciach mozno paranoidny, zohnal sa cez bratovho znameho odtah na Slovensko za dalsich 260€ (co je, s prihliadnutim, ze ide o 540km tam, 540 spät aj s mojim autom, podla vsetkeho dobra cena.).
Auto je momentalne u mechanika, ktory sa nanho bude moct pozriet az niekedy v priebehu buduceho tyzdna. Ja som zatial lahsi o 320€, no hlavne ma zoziera to, ze neviem, ake zle to az je

Chcem sa teda len nejak informovat /ak je nieco take vobec mozne/, aka je sanca, ze to tento motor po vymene rozvodov rozchodi...? Viem, ze pri niektorych motoroch napriklad utrhnuty remen v podstate nic zavazne nesposobi, pre niektore to naopak vacsinou znamena koniec. Ako by to mohlo byt v mojom pripade? Som pripraveny na najhorsie, no mozno sa niekto z vas s niecim podobnym stretol a hadam ma trochu ukludni..
Este dodam, ze rozvody boli menene pred 70tis. km (ako remen, tak aj kladky), avsak ide iba o tvrdenie byvaleho majitela.