ventily

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
banderas
Člen Týmu

ventily

Příspěvek od banderas »

Zdravim. Chtěl bych se jenom zeptat, jaké má Avensis, ročník 2001 s motorem 1.6 vvt-i, ventily? Jestli hydraulické nebo machanické?
aczasa
Věčnej rejpal

Re: ventily

Příspěvek od aczasa »

Definitivně budou mechanické a kovové. ;-))) Ty jistě myslíš spíš nastavování a regulaci, že? Tak sedlo a pružina... ;-)
Back in Czech.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Vule ventilu je vymezena pevným zdvihátkem, ketré narozdíl od VW má pouze vrstvu tvrdokovu na povrchu, takže se nedá snižovat. Dá se na míru zakrátit ventil ale i to má svá omezení, takže ve vetšině případu s emení zdvihátka. prozatím se mi nepodařilo sehnat dodavatele jiného než origo TOY..
banderas
Člen Týmu

Příspěvek od banderas »

Děkuji všem za příspěvky, ikdyž z toho nejsem příliš moudrý ale i tak děkuji:). Pokusím se to přetlumočit mému šefíkovi. On se mě totiž ptal, jestli mám ventily hydraulické nebo mechanické. Je taky možné, že by ventily cinkaly o písty? Nepatrné cinkaní slyším při nastartování za studena,při volnoběhu a když udržuji otáčky motoru. Už mi takto odešla i původní 1.8 a mechanik, který mi ten rozbitý motor měnil, to právě takto okomentoval. Začínám být asi paranoidní:(
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Ventilama? Wow..
Back in Czech.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“