)
)  

já už nevím co mám dělat.Nechce to někdo koupit?
 já už nevím co mám dělat.Nechce to někdo koupit? 
Tak tohle uz nasere, ale jak pise libor, nenech si do toho kecat od mechaniku co delaj motory koncernu a jim podobne...TomAss píše:tak věřte,nevěřte.....zase mi potvora zaklepalajá už nevím co mám dělat.Nechce to někdo koupit?

tohle funguje u deutsche werke wagen ale ne u motorů které vyprojektovala a vyrobila Yamaha. Naprosto zbytečná práce a vyhozené prachy. Slušný motorář by ti takovou opravu nabídl tak maximálně pro zetor 25 s jeho 640rpm ale ne u motoru pro auto. Jinými slovy je to jak na začatku. Jak kdyby se žádná oprava nedělala. Ach jo,a tady si vždycky řeknu,že to psaní příspěvků nemá vůbec žádný smysl,protože stejně přijde nějaký jouda který jpn motor viděl akorát z vlaku ale je to "Heros". Ještě mi prozrad kolik jsi najel km a kolik tě vyšla kompletní oprava?TomAss píše:i.....rovnala se a navařoval se na ni materiál.....a skoro všechno je dole(
 )
) problém ale je že na něj poskytují záruku pouze při montáži v jejich autorizáku. Máš několik možností : 1.reklamovat jak píše aczasa,ale nevím jak jste byli dohodnutí,2. koupit zajíce v pytli a čekat co se stane nebo auto rychle prodat 3. Opravit,ale pořadně.
 problém ale je že na něj poskytují záruku pouze při montáži v jejich autorizáku. Máš několik možností : 1.reklamovat jak píše aczasa,ale nevím jak jste byli dohodnutí,2. koupit zajíce v pytli a čekat co se stane nebo auto rychle prodat 3. Opravit,ale pořadně.

tak to uz jsme v Hodonine 3TomAss píše:to kámen: sice se vyskytuju většinou přes víkendy,ale je