Celica 3S-GTE
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celica 3S-GTE
Takže rozhodnuto, nějaký blázen který by chtěl Papíry na předohraba turbo ? Klidně k tomu dám kastli cena 3,60Kč/kg
Mám pocit že jí znám... asi před 4-5 lety byla na prodej v AAA Praha. Bylo to GTi a swamp 3S-GTE z 4.gen. a bylo to v TP uvedený stejně. Možná se pletu
ST 182 2.0 Gti
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nebyla to ta s tím vysokým hranatým sáním na kapotě
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je zda ty papíry nejsou naopak větší problém, když je to tam uvedeno, protože pokud budeme bazírovat na doslovném znení, tak motor 3SGTE z hlediska TK neexistuje ( stejne jako 3SGE ). Typ motoru se MUSÍ ověřovat podle kodu co je na motoru a tam je vždy jen 3S. Pokud narazíš na debila co te bude chtít vykoupat, vyhodí te z TK i s ST185tkou co bude mít v TP napsáno v kolonce typ motoru 3SGTE..
Tak myslim ze se pletes, ja na sve celice s motorem 3sge mam v kolonce ve velkym technicaku napsano 3S-GE a samozrejme na motoru 3SIdaho píše:Otázka je zda ty papíry nejsou naopak větší problém, když je to tam uvedeno, protože pokud budeme bazírovat na doslovném znení, tak motor 3SGTE z hlediska TK neexistuje ( stejne jako 3SGE ). Typ motoru se MUSÍ ověřovat podle kodu co je na motoru a tam je vždy jen 3S. Pokud narazíš na debila co te bude chtít vykoupat, vyhodí te z TK i s ST185tkou co bude mít v TP napsáno v kolonce typ motoru 3SGTE..
Takze me a i stovky dalsich by museli vyhodit taky.
Toyota Celica 2.0 GT
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
Toyota Celica 2.0 GT na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=33639
Toyota Corolla 1.3 16V na dily - http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 21&t=35106
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak já u 2.0 mám taky v TP 3S-GE a u 1,6 mám 4A-FE a při technické mi uvedli 4A-GE.
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
čti pořádně - bude chtít tě vyhodit, je to opet bordel v doslovné citaci zákona. Pokud budou chtít tak vyhodí, to že se nechtej hádat a nechávaj si to pro "speciání případy" ( mam to potvrzeno ze dvou nezávyslých stanic TK ) je věc druhá.PerryCZ píše:Tak myslim ze se pletes, ja na sve celice s motorem 3sge mam v kolonce ve velkym technicaku napsano 3S-GE a samozrejme na motoru 3SIdaho píše:Otázka je zda ty papíry nejsou naopak větší problém, když je to tam uvedeno, protože pokud budeme bazírovat na doslovném znení, tak motor 3SGTE z hlediska TK neexistuje ( stejne jako 3SGE ). Typ motoru se MUSÍ ověřovat podle kodu co je na motoru a tam je vždy jen 3S. Pokud narazíš na debila co te bude chtít vykoupat, vyhodí te z TK i s ST185tkou co bude mít v TP napsáno v kolonce typ motoru 3SGTE..
- Toro
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
A v kolonce "3 Motor" podřádek "typ" motoru máš 3S a až dále na řádku 3S-GE? Pokud tam máš rovnou 3S-GE tak to někdo v minulosti chybně zapsal...PerryCZ píše:Tak myslim ze se pletes, ja na sve celice s motorem 3sge mam v kolonce ve velkym technicaku napsano 3S-GE a samozrejme na motoru 3SIdaho píše:Otázka je zda ty papíry nejsou naopak větší problém, když je to tam uvedeno, protože pokud budeme bazírovat na doslovném znení, tak motor 3SGTE z hlediska TK neexistuje ( stejne jako 3SGE ). Typ motoru se MUSÍ ověřovat podle kodu co je na motoru a tam je vždy jen 3S. Pokud narazíš na debila co te bude chtít vykoupat, vyhodí te z TK i s ST185tkou co bude mít v TP napsáno v kolonce typ motoru 3SGTE..
Bohožel se neplete, osobně jsem toho s Camry důkazem. Navíc to technik TK (důchodového věku) podpořil OREZLOU HRANOU KOTOUČE... Neprošel jsem TK... Od té doby jsem na tu konkrétní TK už nic nevzal (a né jen já).
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby
Omlouvám se za gr. chyby