Demon píše:Neustále nelži, nevymýšlej si !
Zalistuj si do historie, na jakou Tvoji citaci moje citace narážela. Tam nebylo nic o brutálním zátahu, ani o akceleraci ani řeč.
Tak to popis ty, ten motor. Kolkokrat ti treba napisat, aby si napisal svoje "dojmy" ??? Len negujes a negujes do mrte. Ja vychadzam zo skusenosti zo starej 2,2
a aplikujem to podla testov a "papierov" na na novu verziu. Este ani jeden rozumny dovod si nedal, preco by to tak nemalo byt.
CommonUser píše: 2,2 sa mi javila najlepsie medzi 2000 - 3000 (do 3500 to este akotak slo). Δa zavisi celkovo od motora a paliva.
Tebe ucaroval prejav kopancov (reakcia motora v momente a teda vysoke Δa), ale neberme to ako dogmu. Nieco za nieco. Dynamika nafte velmi neprospieva.
No a co je na tom ten problem ??? Mne sa ten motor tak javil. Kopal a nie ze nie. Dynamika nafte prospieva - to ti vadi ? Naftak ma najlepsi predpoklad bezat v nizkom az strednom zatazeni. Zmena dynamiky (teda to zrychlenie) sa podpisuje na percentualne vysokej zmene tlaku a nedokonalom spalovani. Teda turbo nafta, dnes sa v aute ani ine neda kupit.
Demon píše:
Motor 2.5 V6 v Lexusu? Tak ten neznám, ale pojede jistě excelentně. Povídej báchorku, jaké s ním máš zkušenosti???
Já mám odježděno pár desítek tisíc s Mondeem ST-200 (Duratec 2.5 V6 205PS). A řídil jsem i verzi ST-220 (Duratec 3.0 V6 220PS). Tak schválně, ať si to mohu porovnat a zavzpomínat na časy, kdy benzín tekl proudem.
Z nejakeho maleho testu nemozem tvrdit ake mam skusenosti, to ani s DCATom. Chodim si zajazdit na autach, co ma nejak oslovili a prave su dni otvorenych dveri. Tvoje tvrdenie ako treba atmo 2,8 voci 2,2 D4D je volovina na n+1 (lim n->oo), ale to uz neprizname, ze. Na tom som reagoval. Len krutit sa okolo tycky.
Fordy nepoznam (trochu 1,6 TDCI), takze sa nebudem vyjadrovat. W203, W204, W205, W211, W212, W221, W222, Accord , CRV, Civic(UFO), Ceed, Venga, Optima Hybrid, Soul, A4, S8, Passat, Golfy, BMW525i Fiat Coupe Cayenne turbo IS250 a toyoty. Nebudem pisat male a nezujimave auta. Su to sluzobaky (testovacky), kamarat handler ci domaci mazlickovia. Najviac odjazdene su tie Audi, Medure, Toyo (EDIT), KIA a paradoxne to Coupe. Motory od 1,1 do 4,5 litra (od 60PS do 525PS). Neviem ci som vsetko spomenul, ale tak kto ma vacsieho ? Hned je vacsia sranda, ze jo.