Toyota CELICA 2.2 GTS HELP ME !!

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ombre píše:
Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
ROzebraný, máš na mysli i rozvody? Pokud ano, kdo tam dával rozvoďák? Vypadá to, že je tam daný blbě a časování ventilů je v háji. TO by vysvětlovalo i ten bílý dým. Pokud se směs stlačí, ale nezapálí, tak jde z válců (normálně výfukem) bílý dým. Nebo to může být EGR, co psal mison.
Když k tomu přičichneš, je to cítit jako nespálená směs, nebo něco jiného?
Co svíčky, dávají jiskru?
Takže zkontroluj tu jiskru, dým, tedy zda jde směs do válců, nastavení rozvodových řemenic a EGR, pak dej vědět.
mm já to pochopil že jezdil anajednou to začalo zlobit, poku dje to po složení tak to hodně pravděpodobně budou rozvody-..
Grim3rr
Člen Týmu

Příspěvek od Grim3rr »

ombre píše:
Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
ROzebraný, máš na mysli i rozvody? Pokud ano, kdo tam dával rozvoďák? Vypadá to, že je tam daný blbě a časování ventilů je v háji. TO by vysvětlovalo i ten bílý dým. Pokud se směs stlačí, ale nezapálí, tak jde z válců (normálně výfukem) bílý dým. Nebo to může být EGR, co psal mison.
Když k tomu přičichneš, je to cítit jako nespálená směs, nebo něco jiného?
Co svíčky, dávají jiskru?
Takže zkontroluj tu jiskru, dým, tedy zda jde směs do válců, nastavení rozvodových řemenic a EGR, pak dej vědět.
Abych to upresnil, nez jsem auto poridil stalo nekolik let v garazi, bylo porizeno uplne odstrojene, motor v celku, viko a svody zvlast. Po smontovani se povedlo nastartovat na poprve. Problem byla spotreba 40 na 100. Je fakt ze tam nebyl vyfuk, katalisator je hned za svody a totalne vykuchany. V elektrice me u motoru prebyval drat, nebylo jej kam zapojit. Podtlaky atd.. jsem nemel dle ceho zapojit, pouze nalepka na kapote. Motor 5S-FE 2,2. Auto jsem testoval kratce, ale obcas vubec nenastartovalo, pricemz motor ani netocil. Nekdy tocil ale prezto nechtel chytit. Muj pocit je ze cim vice se ochlazovalo pocasi, tim horsi to bylo s tim startem. Jednou po delsi snaze o nastartovani roztazenim na lane, chytil motor zvlastnim zpusobem - priserny tlumeny zvuk, husty byli dym ze sani. Mel jsem podezeni na posunuty remen, ten vsak byl v poradku. Nyni stale auto strida stavy: jednou start OK, podruhe vubec, potreti dym ze sani. :cry: Svicky jsem daval nove. Taktez rozdelovac. Jelikoz uz me jedna celica delala problem se startem kuli vlhkosti v rozdelovaci, kor v zime. Ale u tehle 2.2 GTS nevim cim to muze byt.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

daj si zmerat tlaky vo valcoch..to ej zaklad ked ich mas nizke tak rataj s rozoberanim motoru.
Celica All-trac
Odpovědět

Zpět na „Celica“