Toyota CELICA 2.2 GTS HELP ME !!

vše ohledně modelové řady Celica
Grim3rr
Člen Týmu

Toyota CELICA 2.2 GTS HELP ME !!

Příspěvek od Grim3rr »

:idea: Toyota CELICA 2.2 GTS (Kanada), problem: obcas jede, obcas ne. Obcas tlaci vzduch zpet do sani. Rozdelovac novy. Muzete poradit kde je problem? Pripadne schanim dily: pravy predni blatnik, prave zrdcatko. Ocenim kazdou radu ci nabidku. Piste prosim na mail Grim3rr@cybermachines.cz :idea:
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Grim3rr
Člen Týmu

Příspěvek od Grim3rr »

Beaver píše:Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Grim3rr píše:
Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve. :wink:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Beaver píše:
Grim3rr píše:
Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve. :wink:
Bavere, beavere, ja te asi zastřelim :D doporučit mne na diagnostiku celicy? :lol:

Bože to by to dopadlo :)

jsem schopen udelat GO, dodat díly, opravit spoustu věcí, ale diagnostikovat závadu se kterou jsem se v životě nesetkal to bohužel neumím, nejsem mechanik..

Pokud jde vzduch zpet do sání tak bych tipoval na problém s ventily - případne rozvody, ale to by asinejezdilo, nebo zlobilo pořád...
Odkud jsi ?

BTW jak si poznal že tlačí vzduch do sání?
Grim3rr
Člen Týmu

Příspěvek od Grim3rr »

Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Grim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
hmm díly jdelám jen nové, ale pokud by pásli zrcátk aze supry, tak se mi jich tu pár válí, dokoce i US :)
dým z filtru, kurna to sem ješte nevidel :)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Grim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
skus si skontrolovat EGR ventil. Pripadne ho skus vypojit-vloz medzi hlavu a prirubu EGR plne tesnenie . Mozno to pomoze.
Celica All-trac
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Hustej bílej dým dělá nasátá chlad.kapalina.zkontroluj jestli nemizí...
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
Diablo
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

T-Vis je ještě řízený ventilem,který spíná jednotka,a de přes vacumtank,tak nějaká chyba v tom...Jinak není možná...
mas pravdu u 3S-GTE je to skok jako prase...
TOYOTA Celica 2.0 Turbo 4WD
Obrázek
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ja som myslel EGR ventil.. ked by bol stale otvoreny tak by mu mohli ist vyfukove plyny do sania aj na volnobeh. To ma len tak napadlo.. treba zmerat kompresiu a hned sa uvidi ci jenieco zle s ventilom, tesnenim ..atd
Celica All-trac
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

PRODEJ TO JAKO BEZPROBLEMOVY AUTO :lol: :lol: :lol: :lol:
Grim3rr
Člen Týmu

Příspěvek od Grim3rr »

Neni nekdo z Prahy? Ze by jsem se stavil a koukl by se me nekdo na to? Dekuju za pomoc a zajem vsech!
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Grim3rr píše:Neni nekdo z Prahy? Ze by jsem se stavil a koukl by se me nekdo na to? Dekuju za pomoc a zajem vsech!
Bílej kouř bude chladící kapalina, jenže i tak by proste nemela jít sáním ven ...

takže to vidím na komplikaci více problému, každopádne bych sundal hlavu a pořádně ji prohlídl, případně udělat i tlakovou zkouškujestli není prasklá tak blbe že by tlačila do sání vodu i výfukové plyny - otázka je zda to bude mít cenu vařit :(

Já jsem z PB což je trošku z ruky.
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
ROzebraný, máš na mysli i rozvody? Pokud ano, kdo tam dával rozvoďák? Vypadá to, že je tam daný blbě a časování ventilů je v háji. TO by vysvětlovalo i ten bílý dým. Pokud se směs stlačí, ale nezapálí, tak jde z válců (normálně výfukem) bílý dým. Nebo to může být EGR, co psal mison.
Když k tomu přičichneš, je to cítit jako nespálená směs, nebo něco jiného?
Co svíčky, dávají jiskru?
Takže zkontroluj tu jiskru, dým, tedy zda jde směs do válců, nastavení rozvodových řemenic a EGR, pak dej vědět.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“