Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky mocBeaver píše:Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Bavere, beavere, ja te asi zastřelimBeaver píše:Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky mocBeaver píše:Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
hmm díly jdelám jen nové, ale pokud by pásli zrcátk aze supry, tak se mi jich tu pár válí, dokoce i USGrim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
skus si skontrolovat EGR ventil. Pripadne ho skus vypojit-vloz medzi hlavu a prirubu EGR plne tesnenie . Mozno to pomoze.Grim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
Bílej kouř bude chladící kapalina, jenže i tak by proste nemela jít sáním ven ...Grim3rr píše:Neni nekdo z Prahy? Ze by jsem se stavil a koukl by se me nekdo na to? Dekuju za pomoc a zajem vsech!
ROzebraný, máš na mysli i rozvody? Pokud ano, kdo tam dával rozvoďák? Vypadá to, že je tam daný blbě a časování ventilů je v háji. TO by vysvětlovalo i ten bílý dým. Pokud se směs stlačí, ale nezapálí, tak jde z válců (normálně výfukem) bílý dým. Nebo to může být EGR, co psal mison.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc