Toyota CELICA 2.2 GTS HELP ME !!
Toyota CELICA 2.2 GTS HELP ME !!
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky mocBeaver píše:Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
Lexus IS200
Lexus RX400h
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bavere, beavere, ja te asi zastřelimBeaver píše:Na diagnostiku a řešení problémů včetně dodávky levných náhradních dílů doporučuju člověka s přezdívkou Idaho - pošli mu soukromou zprávu a on se ti ozve.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky mocBeaver píše:Tlačí vzduch zpět do sání ? Nevisí tam ventily ?
Bože to by to dopadlo
jsem schopen udelat GO, dodat díly, opravit spoustu věcí, ale diagnostikovat závadu se kterou jsem se v životě nesetkal to bohužel neumím, nejsem mechanik..
Pokud jde vzduch zpet do sání tak bych tipoval na problém s ventily - případne rozvody, ale to by asinejezdilo, nebo zlobilo pořád...
Odkud jsi ?
BTW jak si poznal že tlačí vzduch do sání?
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
hmm díly jdelám jen nové, ale pokud by pásli zrcátk aze supry, tak se mi jich tu pár válí, dokoce i USGrim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
dým z filtru, kurna to sem ješte nevidel
skus si skontrolovat EGR ventil. Pripadne ho skus vypojit-vloz medzi hlavu a prirubu EGR plne tesnenie . Mozno to pomoze.Grim3rr píše:Zdravim, sel hustej bilej dym z filtru. Jsem z Prahy. Co se tyce tech nahradnich dilu, potreboval bych pravy naraznik. Je to americka verze, kde je vytazeny. A prave zrdcatko. No ale to by jsme poresili spise osobne nebo po telefonu.
Celica All-trac
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Bílej kouř bude chladící kapalina, jenže i tak by proste nemela jít sáním ven ...Grim3rr píše:Neni nekdo z Prahy? Ze by jsem se stavil a koukl by se me nekdo na to? Dekuju za pomoc a zajem vsech!
takže to vidím na komplikaci více problému, každopádne bych sundal hlavu a pořádně ji prohlídl, případně udělat i tlakovou zkouškujestli není prasklá tak blbe že by tlačila do sání vodu i výfukové plyny - otázka je zda to bude mít cenu vařit
Já jsem z PB což je trošku z ruky.
ROzebraný, máš na mysli i rozvody? Pokud ano, kdo tam dával rozvoďák? Vypadá to, že je tam daný blbě a časování ventilů je v háji. TO by vysvětlovalo i ten bílý dým. Pokud se směs stlačí, ale nezapálí, tak jde z válců (normálně výfukem) bílý dým. Nebo to může být EGR, co psal mison.Grim3rr píše:Zdravim, daval se novy rozdelovac, to nepomohlo. Ta celica stala dost dlouho a mela rozebrany motor .. uz se to nepovedlo uvest do provozu. Nemohl by jste me na mail napsat telefoni cislo nebo nejaky kontakt pro lepsi komunikaci? Diky moc
Když k tomu přičichneš, je to cítit jako nespálená směs, nebo něco jiného?
Co svíčky, dávají jiskru?
Takže zkontroluj tu jiskru, dým, tedy zda jde směs do válců, nastavení rozvodových řemenic a EGR, pak dej vědět.