Co jste měli k snědku? =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Já to myslela jako s nadsázkou...jako že i chlap může bejt ženská =) jako že když nepijete pivo a nejíte tvarůžky, tak jste ženská, i když jste chlap...jsem to prostě vzala v rámci toho rozdšlení =)) ale jestli se kuci cítíte na komunisty z Marsu
no já sem třeba podle tohohle rozdělení chlap =)))) (a už mám druhej příznak toho, že jsem chlap =D (1. byl vysvětlován někde ve srazech =)) ) a přitom mi v kalhotech něco chybí a v tričku něco přebejvá =))) (i když, někerý chlapi maj v tričku taky dost...no, dobře... to nebudu počítat =D )
teď na to koukam...já jsem tady jediněj chlap =D
no já sem třeba podle tohohle rozdělení chlap =)))) (a už mám druhej příznak toho, že jsem chlap =D (1. byl vysvětlován někde ve srazech =)) ) a přitom mi v kalhotech něco chybí a v tričku něco přebejvá =))) (i když, někerý chlapi maj v tričku taky dost...no, dobře... to nebudu počítat =D )
teď na to koukam...já jsem tady jediněj chlap =D
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
Hmmmmmm, pár škvarečků by fakt bodlo...Artie píše:jj, čím víc smrdí, tím víc chutná, to je fakt pravda =))CharlieCh píše:
PS: sýr čím víc smrdí, tím víc chutná!!!!! Takové dobře uleželá tvargle, od kterých se všichni dekují pryč, tak to je věc, s čerstvým chlebíkem, máslem, cibulkou a trochu posypat paprikou a pepřem
PSS: pro fajnšmekry - máslo nahradit voňavým domácím sádlem a užerete se k smrti
ale já bych ty tvarůžky (rozleželý tak, že se daj skoro mazat nejlépe =)) ) s křupavým chlebíkem (jak není kůrka řádně křupavá, degraduje to chuť), máslíčkem (sádlo nebrat =) ze sádla tak jedině škvarky) a co si budem povídat...chce to k tomu pivko =) Plzničku
Toyota Yaris Blue 2004 1.0 VVTi 48 kW 5D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
Toyota Corolla E10 1996 1.6 16V 84kW 3D
-
- Řidič
Na komunistu se necítím ani náhodou, ale pocit návštěvníka z jiné planety převládá. Možná jsem skutečně spadl z Marsu nebo z Měsíce a nepřinesl mě čáp, jako jiné kluky. Původně mě tedy podle maminky měla přinést vrána, ale na poslední chvíli se to nějak zvrtlo, takže kdoví jak to vlastně bylo
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
- Slam
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že v tom máš jasno.. To můj původ mi byl úzkostlivě tajen... Zřejmě jsem se prostě vyskytl...Jiří Stejskal píše:Na komunistu se necítím ani náhodou, ale pocit návštěvníka z jiné planety převládá. Možná jsem skutečně spadl z Marsu nebo z Měsíce a nepřinesl mě čáp, jako jiné kluky. Původně mě tedy podle maminky měla přinést vrána, ale na poslední chvíli se to nějak zvrtlo, takže kdoví jak to vlastně bylo
Slam
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
EX Corolla E9 5D hatchback 1,3 rv. 08/89
EX Corolla E11 liftback 4ZZ-FE 1.4, rv. 11/01
EX Corolla E12 5D NG 4ZZ-FE 1.4, r.v. 12/06
EX Yaris NG 1.0 5d, r.v. 03/06
RAV4 2,0 1AZ r.v. 08/08
Yaris 1,5 Hybrid 5d, r.v. 05/2021
-
- Řidič
-
- Řidič
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
mno, zjistila sem, že mam v batohu Haribo =) tak to mě zachránilo před vstřebávání vědomostí do oblasti žaludku a jejich rychlému vyloučení =D
edit> Tak, po tom, co jsem tady přečetla tohle všechno, jsem si musela dojít na šestinku pizzy se sýrem a žampiony za dvacku
edit> Tak, po tom, co jsem tady přečetla tohle všechno, jsem si musela dojít na šestinku pizzy se sýrem a žampiony za dvacku
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor
- igor čistič
- Navigátor
Přidám svou trošku do mlýna...
Od rána mnou zmítají těhotenské chutě, tak jsem to nevydržel a utekl jsem dřív ze zaměstnání na nákupy. A sice štángli loveckého salámu, uzenou rolovaná plec, tlačenku, šunkové koleno, párky kuřecí, slovenský salám, vlašský salát, olomoucké syrečky, mléčnou čokoládu, zavináče ze sledě, čerstvý ještě teplý bílý chléb a 2 ks straropramen granát.
Pořadí konzumace:
-1 ks balení kuřecích párků
-tlačenka s octem a cibulí
-1 ks zavináč
-kousek loveckého salámu
-čtvrt čokolády
a to vše zalito jedním staropramenem
Nyní ležím uspokojený bezvládně v křesle po této ůžasné smršti chuťových zážitků a říkám si jak je krásně na světě.....
.....a teď jsem dostal chuť na vlašák
Od rána mnou zmítají těhotenské chutě, tak jsem to nevydržel a utekl jsem dřív ze zaměstnání na nákupy. A sice štángli loveckého salámu, uzenou rolovaná plec, tlačenku, šunkové koleno, párky kuřecí, slovenský salám, vlašský salát, olomoucké syrečky, mléčnou čokoládu, zavináče ze sledě, čerstvý ještě teplý bílý chléb a 2 ks straropramen granát.
Pořadí konzumace:
-1 ks balení kuřecích párků
-tlačenka s octem a cibulí
-1 ks zavináč
-kousek loveckého salámu
-čtvrt čokolády
a to vše zalito jedním staropramenem
Nyní ležím uspokojený bezvládně v křesle po této ůžasné smršti chuťových zážitků a říkám si jak je krásně na světě.....
.....a teď jsem dostal chuť na vlašák
Carina E 1,8i kombi "97"